Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video değil de yazıya dair şeyler yapsanız? Ne bileyim hikaye, kompozisyon falan yazsak. Ama ikiye ayrılması çok iyi olmuş. Diğer türlü efektli olan video kazanınca cidden ihtiyacı olan ama program bilmeyene ayıp oluyordu; efektli olan birinci seçilmeyince de o kadar emeğe yazık oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Başlığı görünce "heh yine bilen adamı besleme yarışması mı yapıyorlar" dedim ama 2 ye ayırmaları cidden hiç beklemediğim bir şeydi. Şimdi cevap bekleyen soru 1. PC için movie maker de olaylar arası geçiş efekti bile kullanmak yasak mı ? Biraz detay verir misiniz ? Geçen senenin birincisi arkadaşın videosunun sonunda emeği geçenlerin efektli hali gibi şeyler de efektsiz olarak kabul edilecek ise yine adil olmayacak..

+1 Bende merak ediyorum aynı soruları

@Speed-Step

mention]fx57

Edit: Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor
    Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxyDogy -- 10 Aralık 2013; 18:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

çekilişe katılmak istiyorum
    (tutar)

Alıntıları Göster
    Tutmuş
  • Kazananlar çok yetenekli olacaklar herhalde.Biri oyuncu diğeri grafiker...
  • quote:

(tutar)

Alıntıları Göster
    bilgisayar 2005 ten kalma ihtiyacım var ama hiç uğraşamam
  • Sayın Fx57
    İlk yarışmaya hangi arkadaş kazanmıştı ?
  • quote:

(tutar)

Alıntıları Göster
    Resmi siteden 2. videoyu izlediğimde ne göriyim?
    16gb ddr4 ramler sisteme dahil
  • Teşekkür ederim.Amacım sistemimi göstermek değil zaten bilen biliyor ama ana mesaja istinaden yazmıştım çoğu kişide bu şekilde hatta daha iyileri mevcutken bir sisteme rüya denmesi pekte gerekli değil.Sonuçta rüyalar bir gün sona eriyor pcdede durum aynı en iyi ihtimalle en über sistem bile 1-2 yıl sonra çöp olup gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Teşekkür ederim.Amacım sistemimi göstermek değil zaten bilen biliyor ama ana mesaja istinaden yazmıştım çoğu kişide bu şekilde hatta daha iyileri mevcutken bir sisteme rüya denmesi pekte gerekli değil.Sonuçta rüyalar bir gün sona eriyor pcdede durum aynı en iyi ihtimalle en über sistem bile 1-2 yıl sonra çöp olup gidiyor.
    kazanan ülkenin en doğusundaysa oraya gidebilecek mi DH ekibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 10 Aralık 2013; 20:01:05 >
  • quote:

(tutar)

Alıntıları Göster
    8 yıldır eziyet diye bir video vardı nerede o
  • Güzel yarışma ama sistemler biraz sarbi işi olmuş :D.Efekt bilenlere 4770k, sadece oyun oynayanlara 4960x baya güzel.Bence tam tersi olmalıydı.Yine iki sistemde baya iyi ama ikiside oyun için dizaynlanmış.Ayrıca özel efekt bilenlere diye bir bölüm açmanız çok iyi olmuş.
  • Rkelees yolladım videoyu 8 yıl :)
  • quote:

(tutar)

Alıntıları Göster
    hadi bakalım bi umut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Nice Guy -- 10 Aralık 2013; 20:56:56 >
  • Katılsam diğer arkadaşlara haksızlık yapmış olurum çünkü iron man 3,Thor,Amazing spiderman ve daha bir çok filmde efektleri tek başıma ben yapıyorum.
  • üst düzey bir bilgisayar kazanabilmem için üst düzey bir video oluşturmam gerekiyor ama o videoyu oluşturabilmem için üst düzey bir bilgisayara ihtiyacım var al sana sonsuz döngü
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Buda benim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 10 Aralık 2013; 21:24:38 >

• Sistemimi uzun uğraşlar sonucu yeni dizdim açgözlü olmaya gerek yok:D(sanki bana cikacakta)inş ihtiyaç sahibi biri kapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

Sistemimi uzun uğraşlar sonucu yeni dizdim açgözlü olmaya gerek yok:D(sanki bana cikacakta)inş ihtiyaç sahibi biri kapar.
    18 yaş altı yarışmaya katılabiliyormu
  • quote:

(tutar)

Alıntıları Göster
    %100 yine ist içinden birine gidicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

%100 yine ist içinden birine gidicek.

geçen asus yarışmasında ankaradaydı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.