Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum :) Rüya sistemi vermeyin. Bu rüya sisteminden en az 3-4 tane sistem çıkar ondan verin çok kişi nasiplensin. Dediğim oyuncu bilgisayarı için geçerli mesela 1.seviye , 2.seviye , 3.seviye gibi 3 ayrı oyun bilgisayarı hazırlansa , kasa 900D değilde 200R 550W / 300R 600W / 400R 750W olsa , anakartlar daha düşük tutulup ekran kartları GTX760/GTX770/GTX780 gibi seçilse, monitörde bunun yerine 22-24-27 ve daha hesaplı monitörler seçilse çok daha fazla kişi faydalanır. Yarışma şartlarına tam göz gezdirmedim yalnız 15 yaşında evinde c2d sistem ve 19 kare lcd kullanan bir arkadaşa rüya sistemi verilirse de hiç alakam olmamasına karşın içim acır galiba Tabiki bunlar düşünülüyordur mutlaka detaylarını biz kullanıcılar bilemeyiz.

Profesyoneller için belirlenen ödül ise kesinlikle biçilmiş kaftan. Herşeyiyle.

Şimdiden herkese başarılar diliyorum , ne düşünürsek düşünelim bu etkinlikleri kesinlikle destekliyorum.Elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 14 Aralık 2013; 7:42:21 >

• hiç uğraşamam,geçenki yarışmada benim pc nin açamadığı programla biri video hazırlamıştı o kazandı
  • Özel efekt bilmeye gerek yok demişsiniz de ilk yarışmayı kazanan videoyu hatırlıyoruz hepimiz...
  • Çıkmaz bize gerek yok :D

• Gecenki videolari bilenler koysa bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Özel efekt bilmeye gerek yok demişsiniz de ilk yarışmayı kazanan videoyu hatırlıyoruz hepimiz...

Aynen aynen
  • Yaptığınız videoları adamlar reklam olarak kullanır sonuç olarak yüz binlerce lira kazanma imkanınız var iken PC ile kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

1 aydır oyun kodlarını göndermeyi beceremeyen asus pc verecek?
    hayatta inanmam kimse kusura bakmasın

Onceki yarismayi kazanan icin dh ekini anlaraya adamin evine kadar geldi neden bahsediyosun sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek yok nasılsa çıkmıcak
  • önceki yarışmaları da gördüğüm için hiç şansım yok malesefkazanacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
  • Sacmalik ve sartlar esit degil

Konusmayi bilmeyen asosyal olan kisiler nasil ceksin kendini videoya?Ender yildiz gibi put gibi anlatirsak kazanma ihtimalimiz ne sizce?Yine de tv programindan sonra kendini asti biraz kabugunu kirdi eski videolarini izlemek resmen iskence.Yapacaksaniz Tutturmark tarzi adam gibi yarismalar yapin esit olsun sartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 10 Aralık 2013; 16:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem çok kötü asus ucuza kaçmış katılmayacam caneycaney de haklı konuşmuş cidden ender bey gibi anlatırsak kazanma ihtimalimiz yüzde kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılmayı planlayan oldu mu bari
  • İnş. İhtiyacı Olan Birine Gider.
  • Ahh ahh reklamcilik okumak :DDD

• konuyuda hazirlariz kurguyuda ama efekt falan yapamam gecen yarismayi kazanan video isleriyle ugrasan biriydi yani 10 günde emek harcasak özel efektlerle süsleyemeyecegimiz bir videoyu sececeklerini sanmam :) zaten yurt disindayim bana sadece kim kazanacak diye bakmak kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

1 aydır oyun kodlarını göndermeyi beceremeyen asus pc verecek?
    hayatta inanmam kimse kusura bakmasın

Onceki yarismayi kazanan icin dh ekini anlaraya adamin evine kadar geldi neden bahsediyosun sen

önce kartları satmadan önce ve sattıktan sonraki sözlerini yerine getirsinler
    ondan sonra pc mi satarlar ne yapıyorlarsa yapsınlar
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Bir daha sizin yarışmanıza katılmam ben

Gidip video yapımcısı adama ödülü veriyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım bu sefer adil olur. asus yarışmalar konusunda pek dürüst bir firma değil bence. asus un başka bir yarışmasında 1. olmama rağmen bana bilgisayarı vermemişlerdi. o yuzden sadece youtube reklamı için katılacağım bu yarısmaya

aha odamın duvarında hala asılı durur. bu sene yine ihtiyacı olan birine gitmeyecek afterde veya adobe premierde yapılmış olan bir videoya gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 10 Aralık 2013; 16:55:20 >
  • Umut.avi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.