Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

Kurguların %90 ı. Adam oyunu açıyor PC mavi ekran veriyor uyuyor rüya görüyor asus asus diyor bu kadar

Öbür yandan arkadaşların da dediği gibi 20 bin liralık sistem yerine 3 bin - 7 bin - 10 bin liralık sistem gibi parçalama olsa daha güzel olur gibi. Veya 1. Ye 15 binlik bir bilgisayar geriye kalan paraya da sevdiğiniz videolar için kulaklık mouse klavye gibi teselli ödülleri dagıtilabilir.

benim senaryoyu niye yazdın ya

• konu tutmadı gibi.
  • Geçen sene de yaz tatilinde yapmıştınız, kimseyi bulamadık.

Üniversiteli arkadaşların finalleri olabileceğini düşünen var mı ?

Benim şuan bir senaryom var.

Ama MAN 101, MAN 103, ECON 101, MCS 107, TURK 103, ESR 103, ACS 205, ACS 207 finallerim de var.

Keza arkadaşlarımın da öyle...

Yarışmanın bittiği gün 11 Ocak'ta okulum tatil oluyor.

Önümüzdeki 2 hafta 2. vizeleri oluyoruz, ne ara çekilecek, birleştirilecek bu video ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 15 Aralık 2013; 18:48:37 >
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    birader yarışmaya zorla katıl demiyo sana asus bu video ne zaman çekilecek falan sen neyin tribindesin
  • video çekerken doğal olmayı samimi olmayı bi başaramadım nasıl daha iyi anlatabilirm. Fikri olan varmı?

• Yaraticilik varda zaman yok adam yok para hic yok.aslinda ortak girisim yapabiliriz :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian29

birader yarışmaya zorla katıl demiyo sana asus bu video ne zaman çekilecek falan sen neyin tribindesin

Okuduğunu anlayabiliyorsan ben de katılmak zorundayım demiyorum.

Katılmak istediğimi belirttim fakat projenin zaman kısıtlamasına bir serzenişte bulundum.

Belki de bu bilgisayarın senin gibi tiplerin elinde çürümesini istemiyorum, olamaz mı ?
  • Acaba iki bilgisayar için istediğimiz kadar video yükleye biliyor muyuz ? yoksa sadece tek video mu yükleye biliyoruz ? saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaaria

Acaba iki bilgisayar için istediğimiz kadar video yükleye biliyor muyuz ? yoksa sadece tek video mu yükleye biliyoruz ? saygılar

Benim bildliğim tek bir bilgisayara 1 video. En son gönderdiğin video saylanıyor.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    birader senin gibi değişiklerin elinde çürüyeceğine benim gibilerim elinde çürüsün daha iyidir
  • Bu yarışmaya fazla kişi katılmayacak gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Rüyaya gerek yok zaten sistemim rüya gibi.En yeni oyunları yüksek kalitede oynuyor,saniyeler içinde sistem açılıyor.Darısı olmayanların başına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EmreTheBand kullanıcısına yanıt
    Eksi rekoru kırmak için yazdım hocam bir ekside siz yazın destek olun.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Verse ne olur çıkacakta sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker38 -- 19 Aralık 2013; 20:16:29 >
  • Telefon falan da hediye edilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım sistemimizin fotografını falan istiyor. Neden yükseltmeye gerek duyduğumuzu yazmamızı falan. Ne yani ben kurgu emek ve mesajı cok iyi işlersem, sistemim iyi diye başka birine mı verilecek anlamadım. Hala bir dengesizlik var yarışmada

• 2 bilgisayar 1 bilgisayar! Vermeye kıyamıyor musunuz bilmiyorum orasını da bunun yerine 10 tane 4670K GTX 770 sistem dağıtsanız daha iyi olacağını düşünüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi buraya el atmaz mıyım..Not alın ödül bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Ben şimdi buraya el atmaz mıyım..Not alın ödül bende.

Sen iyi efekt yapıyordun değilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Ben şimdi buraya el atmaz mıyım..Not alın ödül bende.

Hangisi icin katilacaksiniz hocam?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.