Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djessiz

Yarışmaya son katılım tarihi uzatılsa ne güzel olur .
    Cuma günü saat 17:00 de bitmesi gerekiyordu Perşembe akşamı bitecek , sayaç o yönde ilerlemekte , yine yetişmeyecek videolar , desenize emek verenlerin emekleri boşa gidecek .

1 ay süre verilmiş altı üstü video çekecen efektsiz hadi efektli olsun 3-5 dk lık videoya nasıl bir efekt yapmayı düşünüyosunki 1 aydan fazla sürüyo bu
  • Asıl yapmaya çalıştığım müzikal tarzı projeyi yetiştiremememden ve yaşadığım olumsuzluklardan dolayı son anda aklıma gelen fikirle yarışmaya katılmaya karar verdim . Elimden geldiği kadar mesajı iyi vermeye çalıştım , bunun için İntelin fantastik değim reklamına gönderme yaptım , Bu video kısa olsada yinede bayağı uğraştırdı beni , Diğer tamamlayamadığım videoda ise iki hafta uğraştırdı ve bir sürü vaktim ve emeğim malesef olumsuzluklar yüzünden boşa gitti . Asıl videoyu tamamlayamadığım için bu videoyu son günde çekip gönderiyorum ve Kısıtlı zamanda çektiğimden dolayı tam istediğim videoyu elde edemesemde , reklam fikrim ve vermeye çalıştığım mesaj umarım hoşunuza gider . Aslında bikaç çekimden sonra yarışmaya katılsaydım dört dörtlük olurdu ama (yarışmanın sayacının erken bitmesi Cuma Saat 17:00 de bitecekken Perşembe bitmesdi ve iş güç .. derken ) direk kameranın karşısına geçip bir seferde çalışmadığınız birşeyler anlatınca ister istemez arada kesiklikler ve cümle bozuklukları olabiliyor . Hatice değil netice önemli diye düşünüyorum ve gönderme yaptığım bu videoyu anlayan anlamıştır diye düşünüyorum .
    Sistemime bakıp önyargılı davranarak senin ihtiyacın yok niye katıldın diyebilirsiniz son bir kaç arkadaşın yorumlarından dolayı alışığım bu tarz yorumlara ama bu yarışmaya katılmamın en büyük sebebi yarışmayı kazanırsam bilgisayarımı yeğenime vericek olmam ve yeğenimin bir bilgisayara gerçekten ihtiyacı olması .
    Umarım beğenirsiniz .

Bilgisayarını ASUSLA
    Bilgisayarını Ateşle
    Bilgisayarını ASUSLA Ateşle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djessiz -- 12 Ocak 2014; 10:25:09 >

• Bazı klasik sahneler oldu ve seslendirme çok kötü oldu (Doğru düzgün mic bulamadım), ama elimden geleni yaptım ancak bu kadar oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 9 Ocak 2014; 17:41:26 >
  • ılk ekranda servıs hatası verdı sonra kaydınız alındı dedı ınsallah emeklerım bosa gıtmemıstır acaba kaydın alındıgını bıldıren bı msj gelecekmı ?

• Arkadaşlar haftalar önce belirtmiştim görsel efekt alanında bişeyler yapıcağımı, görüntüleri haftalar öncesinden elde ettik fakat arkadaşım kamerayı bana ulaştıramadı.Problem çıktı ve ben bunu bugün öğrendim, elimden gelebildiğince hızlı bi şekilde re-editing yani kurgunun en zor dalı ile bişeyler anlatmaya çalıştım, 1 saatte böyle bi sonuç çıktı ortaya, umarım beğenirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Arkadaşlar haftalar önce belirtmiştim görsel efekt alanında bişeyler yapıcağımı, görüntüleri haftalar öncesinden elde ettik fakat arkadaşım kamerayı bana ulaştıramadı.Problem çıktı ve ben bunu bugün öğrendim, elimden gelebildiğince hızlı bi şekilde re-editing yani kurgunun en zor dalı ile bişeyler anlatmaya çalıştım, 1 saatte böyle bi sonuç çıktı ortaya, umarım beğenirsiniz..

Kardeş eline sağlık güzel olmuşta bunlar normal hollywood filmlerinden karma şekilde bir araya getirilmiş sahneler. Sonunda ki ASUS render'ını sanırım element 3d'den almışsın. Benim sormak istediğim, bununla özel efektli kategorisine mi katılıyorsun yoksa diğer kategoriye mi? Çünkü sonu hariç diğer sahneler movie maker ile birleştirilir, benim görüşüm o kategoride şansın daha fazla, özel efekt adına güçlü bir şey yok çünkü. Başarılar dilerim ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

http://youtu.be/5cCFkflM1fs

Yahu bu ne böyle?
    videoyu youtube'a attıktan sonra hiç bakmamıştım.
    Bu video 1280.720p 29 kare sn.hd çekimdi.
    orjinale bakıyorum cam gibi.
    youtube adeta 240p gibi görüntü kalitesi var.
    arka plan seslerde yok olmuş.

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
    neden görntü kalitesi bu kadar aşırı derece de düşmüş.

Hocam youtube'un belli bir bitrate sınırı var videolarda, yani sen aşırı kaliteli video yüklesen bile oraya yükleyince biraz düşüyor kalitesi. Ama arka plan sesleri ile ilgili bir şey diyemeyeceğim, öyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. Bide videoları youtube'dan 1080p'ye falan çektiğinde, hemen yüksek çözünürlük olarak yüklenmiyor. Aşağıda HD yazıyor ama aslında o an HD görüntü oynatmıyor, yeterli seviyeye gelmek için bir yükleme yapıyor oynatıyorken, o seviyeye gelirse HD görüntüye geçiyor öyle de bir durum var. Yoksa HD yazsa bile düşük çözünürlük olarak gittiği oluyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

http://youtu.be/5cCFkflM1fs

Yahu bu ne böyle?
    videoyu youtube'a attıktan sonra hiç bakmamıştım.
    Bu video 1280.720p 29 kare sn.hd çekimdi.
    orjinale bakıyorum cam gibi.
    youtube adeta 240p gibi görüntü kalitesi var.
    arka plan seslerde yok olmuş.

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
    neden görntü kalitesi bu kadar aşırı derece de düşmüş.

Arka planda seslerin yok olmasıyla ilgili şöyle bir cevap verebilirim size;"eşleşen 3. taraf içeriği" veya "video bazı ülkelerde engellendi" tarzı bir uyarı almış olabilirsiniz.
    Bu gibi durumlarda youtube telif hakları sebebiyle o müziği videonuzdan kaldırıyor ancak videonuz o müziksiz haliyle izlenebilmeye devam ediyor.
    Youtube sayfasında oturumu açtıktan sonra sol taraftan kendi kanalınıza girip,üste çıkan "video yöneticisi" ne girdiğinizde bu uyarıları görebilirsiniz.

Görüntü kalitesi konusunda;videoda 1080p dahi aktif,yani çözünürlük olarak bir problem yok,ancak renkler farklı gözüküyor,ben videonuzu izlediğimde sinematografik bir etki için bunu tercih ettiğinizi düşünmüştüm.

Son olarak Allah bağışlasın,maaşallah kızınıza :)

• Bir video da bizim arkadaşlar hazırlamış herkese başarılar dilerim :)

• Merhaba arkadaşlar,
    Bu video da benden.Youtube üzerinden de sorulmuş ben net anlaşılmıyorsa mesajımı belirtmek isterim.
    Şu an halihazırda kullandığım emektarımla birlikte öğrendiklerimi yaşadığım süreci ve tanışma hikayemi anlatmak istedim.
    İngilizce'mi eleştirirken lütfen bir dili konuşmanın birkaç yıllık çalışma gerektirdiğini göz ardı etmeyin.Zira video uzun olmasın diye kıstım pekçok yeri:D

Teşekkürler! İyi Seyirler!

• Arkadaşlar buda bizim videomuz.Yorumlarınızı video altından belirtirseniz memnun oluruz.

https://www.youtube.com/watch?v=YvcmZVbq_EU&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLackVarrior

Arkadaşlar buda bizim videomuz.Yorumlarınızı video altından belirtirseniz memnun oluruz.

https://www.youtube.com/watch?v=YvcmZVbq_EU&feature=youtu.be

Alınma ama güzel değil be dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz kazanamayiz bu yarismayi bosver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Asus için bir beste yaptım. Birde kısa film çektik. Şarkımızı umarım beğenirsiniz. Nacizane yorumlarınızı bekliyorum :) Ve karşınızda Asus için Nağmeler. Ta Daaaaa !!!! http://www.youtube.com/watch?v=1wqSbaXXRuM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytohan

Arkadaşlar Asus için bir beste yaptım. Birde kısa film çektik. Şarkımızı umarım beğenirsiniz. Nacizane yorumlarınızı bekliyorum :) Ve karşınızda Asus için Nağmeler. Ta Daaaaa !!!! http://www.youtube.com/watch?v=1wqSbaXXRuM

Şarkılar çok güzel olmuş çok beğendim besteleri bir yerden esinlenmeden kendiniz yaptıysanız yeteneğiniz var bu konuda ama video çok uzun olmuş başarılar.
  • kaydınız alındı mesajından sonra tüm form bilgileri sizdede kayboldumu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytohan

Arkadaşlar Asus için bir beste yaptım. Birde kısa film çektik. Şarkımızı umarım beğenirsiniz. Nacizane yorumlarınızı bekliyorum :) Ve karşınızda Asus için Nağmeler. Ta Daaaaa !!!! http://www.youtube.com/watch?v=1wqSbaXXRuM

Şarkılar çok güzel olmuş çok beğendim besteleri bir yerden esinlenmeden kendiniz yaptıysanız yeteneğiniz var bu konuda ama video çok uzun olmuş başarılar.

Teşekkür ederim :) Herhangi bir yerden alıntı değil, bütün müzik literatüründen alıntı ezgiler :D Müzik bölümünde okuyorum zaten :) Videoyuda kısa film niteliğinde yapmak istedim, kesmeye kıyamadım hiç bir yeri :)

• http://www.youtube.com/watch?v=_o1pp7c_Srg

Bu da bizimki, sesi kısıp izleyin sesi biraz fazla arttırmışım, İzlemeden kaydoldum. 10 saniye kala zorla kıçım tutuştu resmen. Efektli falan 1 saat çekim 1 saat efekt yetmedi biz de Twitch ve Film Magic Pro yeter dedik, iyi seyirler. (Sesi baya kısın uyarmadı demeyin)

• Hocam videonuzu zevkle izledim arada güzel yerler vardı Citizen olayında koptum zaten :D Kızınız da çok tatlı maşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.