Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Arkadaşlar haftalar önce belirtmiştim görsel efekt alanında bişeyler yapıcağımı, görüntüleri haftalar öncesinden elde ettik fakat arkadaşım kamerayı bana ulaştıramadı.Problem çıktı ve ben bunu bugün öğrendim, elimden gelebildiğince hızlı bi şekilde re-editing yani kurgunun en zor dalı ile bişeyler anlatmaya çalıştım, 1 saatte böyle bi sonuç çıktı ortaya, umarım beğenirsiniz..

Kardeş eline sağlık güzel olmuşta bunlar normal hollywood filmlerinden karma şekilde bir araya getirilmiş sahneler. Sonunda ki ASUS render'ını sanırım element 3d'den almışsın. Benim sormak istediğim, bununla özel efektli kategorisine mi katılıyorsun yoksa diğer kategoriye mi? Çünkü sonu hariç diğer sahneler movie maker ile birleştirilir, benim görüşüm o kategoride şansın daha fazla, özel efekt adına güçlü bir şey yok çünkü. Başarılar dilerim ayrıca.

Genel kategoriye yolladım tabii ki kurgu için olanına ki re-editing kurgu'nun en zor dalıdır.Bi hikayen olsa bile çekemezsin, varolan görüntülerle yapabilirsin.

• Yapım süresi 72 saat uykusuzluk gerektirdi fakat değdiğini düşünüyorum.
    Görüntüleri çekerken yaşadığım sıkıntıları anlatsam roman olur.

AMA NİHAYETİNDE BİTTİ.
    Bir sonraki videom "Video" çekememeyle ilgili olacaktır muhtemelen

"TTnet İnternette özgürlük" Upload süresi 11 saat with 0,55 kbps
    Upload sırasında video'da bazı frame atlamaları ve görüntü kaybolması oluşmuş.
    "9.33-9.43 arasında Siyah ekran"

İyi seyirler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 10 Ocak 2014; 18:05:09 >

• :D millet paso arkadaşlarına youtube dan ve dh övgü mesajları yazdırmış :) benim ise 1 video hoşuma gitti, kiminiz çok uzatmışsınız izlerken sıkılıyor kimisi işe seneryo katmış biraz saçmalamış, after effect ve cinema 4d ile yapılmış kısacacık bir video :) 1 dk mi neydi ama kısa ve öz giriş gelişme sonuç :) Kimseyi sıkmadan kısa video favorimdi kısaca :)
  • Beyler bu videolar ne zaman incelenmeye başlanacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak bilginiz var mı?
  • Gene ergen videoları ile dolup taşacak demekki.Neyse millete eğlence çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etabek

Bu arada buda benim katılım video çekimim.

, elinize sağlık, süper müzikler dinledik, baya baya güldüm, hele sonra "yastık mı ufak geldi" bitirdi olayı

• Evet arkadaşlar bende videosunu son güne saklayanlardanım.. :) Buda benim videom.. Fikri bulduktan sonra kurgusunu hazırlamak çok zor oldu. Video açıklamasını okumanızı rica ederim. Herkese başarılar.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamar33 -- 27 Ocak 2014; 14:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Arkadaşlar haftalar önce belirtmiştim görsel efekt alanında bişeyler yapıcağımı, görüntüleri haftalar öncesinden elde ettik fakat arkadaşım kamerayı bana ulaştıramadı.Problem çıktı ve ben bunu bugün öğrendim, elimden gelebildiğince hızlı bi şekilde re-editing yani kurgunun en zor dalı ile bişeyler anlatmaya çalıştım, 1 saatte böyle bi sonuç çıktı ortaya, umarım beğenirsiniz..

Yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar, fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Olumlu, olumsuz her türlü eleştiriye açığım.

• buda bizimki

https://www.youtube.com/watch?v=qy3pI5fEJ20&list=HL1389280000&feature=mh_lolz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkün kezbanla imtihanı -- 10 Ocak 2014; 17:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Bu da bizim videomuz.
    Çok fazla emek ve zaman harcadık; umarım beğenirsiniz.

Konu ,kurgu, emek ve mesaj olarak düşünüldüğünde bu video diğerlerinden önde gözüküyor.
    Konu çok orijinal, kurgu kaliteli; 3 boyutlu animasyon vs. kullanılmadan yapılabilecek budur zaten, çok emek harcandığı belli; kaçırma sahnesi filan bile çekmiş elemanlar. Mesaj da çok net; “o hapis olduğu dünyadan kurtulmak için en güçlü sisteme ihtiyacı var.”
    Tebrik ediyorum. Diğer videolarla kıyasladığımda sen kazanırsın gibi geliyor.

Eyvallah,beğenmenize sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: djessiz

Yarışmaya son katılım tarihi uzatılsa ne güzel olur .
    Cuma günü saat 17:00 de bitmesi gerekiyordu Perşembe akşamı bitecek , sayaç o yönde ilerlemekte , yine yetişmeyecek videolar , desenize emek verenlerin emekleri boşa gidecek .

1 ay süre verilmiş altı üstü video çekecen efektsiz hadi efektli olsun 3-5 dk lık videoya nasıl bir efekt yapmayı düşünüyosunki 1 aydan fazla sürüyo bu

Bukadar niye takıldınız bu olaya anlamadım . Madem sordunuz açıklıyım . Öncelikle bu yarışmaya emek harcamak istedim . Dolayısı ile beni zorlayacak bir videoya başlamış bulundum .
    Aklımdan geçen Videonun remixlenmiş bir müzik eşliğinden geçişlerden oluşacak olması idi . Bunun içinde ilk remixi yaparak başladım . Sonrasında da Videoları remixe gömecektim ama ilk kez denediğim bir şey olduğundan olsa gerek , ya video uzun geliyordu yada müzikle uyuşmuyordu bu yüzden bir daha bir daha bir türlü istediğim geçişleri tutturamadım .Ayrıca son sahnenin iş dolayısı ile çekilememeside cabası . Malum sırf bu işi yapan insanlar değiliz kendi çapımızda amatörce birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu tarz programlarla haşir neşir olmadığımız için elbette zorluk çekiyoruz .
    İkinci olarakta Yarışma başladığında hemen haberim olmadı yaklaşık bir hafta sonra başlayabildim senaryoyu yazmaya . Aklımdan geçen fikir gereği videomda göstereceğim vurgu yapacağım bilgisayarın tüm donanımları Asus olacaktı . Anakart ve ekran kartım asus idi geriye sadece Monitör kalmıştı ve monitör arayışı içerisine girdim . Forumdan respect_89 nikli arkadaştan monitör almak için anlaştım . Ama aksilikler bitmedi arkadaş bana monitörü aralık ayında teslim edecekti ama monitör elime ocak ayında geçince tüm planlarım alt üst oldu . Bittimi hayır bitmedi çalıştığım güvenlik firmasındaki arkadaş izin alınca ve nöbet saatleri değişince ben gece nöbetine geçtim ve burda tamamen olumsuzluklar başladı , videonun son sahnesini arkadaşın evde çekecektik , o gündüz çalışıyordu gece boştu bende gece çalışıyordum ve gündüz saatlerinde elim boştu Dolayısı ile son sahneler kaldı . Haa belimde 30 günlük süre içerisinde aklımdaki herşey tam olsaydı elbette videoyu tamalardım ama son 5-6 gün kalınca ve iş kaynaklı saatlerin çakışmasından dolayı tamamlayamadım videoyu . Umarım bu cevap sizi rahatlatmıştır. Bu şekilde bana bir ayda videoyu yetiştiremedin diyenlere soruyorum öğrencimisiniz ? Yada cumartesi pazar tatiliniz varmı ? Ben iki haftada bir izin kullanmaktayım . İki haftada birde 2 gün ardarda nöbet tutmaktayım yani anlayacağınız pazar günü tatilim bile yok ! Ben yeteri kadar emek , vakit ve nakit harcamaya çalıştım bu yarışma için ya siz ? Lütfen bir daha birilerini eleştirirken biraz daha olumlu düşünerek eleştirin !

• arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanır bi bilginiz varmı
  • Dostum videodaki Electro World sahnesi Bakırköy Capacity'deki Electro World'demi çekildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Yarışmaya son katılım tarihi uzatılsa ne güzel olur .
    Cuma günü saat 17:00 de bitmesi gerekiyordu Perşembe akşamı bitecek , sayaç o yönde ilerlemekte , yine yetişmeyecek videolar , desenize emek verenlerin emekleri boşa gidecek .

1 ay süre verilmiş altı üstü video çekecen efektsiz hadi efektli olsun 3-5 dk lık videoya nasıl bir efekt yapmayı düşünüyosunki 1 aydan fazla sürüyo bu

Bukadar niye takıldınız bu olaya anlamadım . Madem sordunuz açıklıyım . Öncelikle bu yarışmaya emek harcamak istedim . Dolayısı ile beni zorlayacak bir videoya başlamış bulundum .
    Aklımdan geçen Videonun remixlenmiş bir müzik eşliğinden geçişlerden oluşacak olması idi . Bunun içinde ilk remixi yaparak başladım . Sonrasında da Videoları remixe gömecektim ama ilk kez denediğim bir şey olduğundan olsa gerek , ya video uzun geliyordu yada müzikle uyuşmuyordu bu yüzden bir daha bir daha bir türlü istediğim geçişleri tutturamadım .Ayrıca son sahnenin iş dolayısı ile çekilememeside cabası . Malum sırf bu işi yapan insanlar değiliz kendi çapımızda amatörce birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu tarz programlarla haşir neşir olmadığımız için elbette zorluk çekiyoruz .
    İkinci olarakta Yarışma başladığında hemen haberim olmadı yaklaşık bir hafta sonra başlayabildim senaryoyu yazmaya . Aklımdan geçen fikir gereği videomda göstereceğim vurgu yapacağım bilgisayarın tüm donanımları Asus olacaktı . Anakart ve ekran kartım asus idi geriye sadece Monitör kalmıştı ve monitör arayışı içerisine girdim . Forumdan respect_89 nikli arkadaştan monitör almak için anlaştım . Ama aksilikler bitmedi arkadaş bana monitörü aralık ayında teslim edecekti ama monitör elime ocak ayında geçince tüm planlarım alt üst oldu . Bittimi hayır bitmedi çalıştığım güvenlik firmasındaki arkadaş izin alınca ve nöbet saatleri değişince ben gece nöbetine geçtim ve burda tamamen olumsuzluklar başladı , videonun son sahnesini arkadaşın evde çekecektik , o gündüz çalışıyordu gece boştu bende gece çalışıyordum ve gündüz saatlerinde elim boştu Dolayısı ile son sahneler kaldı . Haa belimde 30 günlük süre içerisinde aklımdaki herşey tam olsaydı elbette videoyu tamalardım ama son 5-6 gün kalınca ve iş kaynaklı saatlerin çakışmasından dolayı tamamlayamadım videoyu . Umarım bu cevap sizi rahatlatmıştır. Bu şekilde bana bir ayda videoyu yetiştiremedin diyenlere soruyorum öğrencimisiniz ? Yada cumartesi pazar tatiliniz varmı ? Ben iki haftada bir izin kullanmaktayım . İki haftada birde 2 gün ardarda nöbet tutmaktayım yani anlayacağınız pazar günü tatilim bile yok ! Ben yeteri kadar emek , vakit ve nakit harcamaya çalıştım bu yarışma için ya siz ? Lütfen bir daha birilerini eleştirirken biraz daha olumlu düşünerek eleştirin !

yine dediğim gibi 1 ay uzun bir süre sizin başınıza gelen aksilikler veya çalışmanız etkiliyorsa katılmak zorunda degilsiniz bence. adamın biride çıksın ben yurtdışında tatildeydim işlerim vardı 3 gün kala gördüm. birisi çıkar ben gece nöbetteyim (burda sizi kastetmiyorum) gündüz yatıyorum çekim yapacak vaktim yok. birisi çıkar okuldan geç geliyorum hava kararıyor hafta sonu dersanem var der bu liste uzar gider başınıza aksilik gelmiş olabilirde hani vakit yoksa elden gelen bişide yok mesela senin vaktin yok benim elimde makinem yok napıyım şimdi mecbur eldeki kısıtlı imkanları değerlendiriyoruz burda benden daha güzel çalışmalarla katılanlar var elimde imkan olsa belki daha iyi çalışma çıkarırdım yok bunun için süreye felan suç atmaya gerek yok diye düşünüyorum.

bu arada şunuda belirtmek isterim. youtube da video efekt ile uğraşan bazı kanalların videolarını takip ediyorum arada adamlar videonun her yerine efekt koydukları halde 5-10 dk lıık videoları 1 aydan daha kısa sürede bitirebiliyorlar ve birisi bitmeden diğer çalışmaya geçiyorlar onlarda vakit var imkan var aksilik yok kader diyip geçicez yapcak bişi yok

• Sonuçlanacağı Tarih belirtilmemiş! bilen yada daha önceki yarışmaya göre tahminde bulunacak varmı?
  • arkadaşlarla başladık bile :D

• Mikrofon yoktu, idare edin artık, iyi seyirler :)
  • mystrious_man...
    eleman favori.

---hayatı renklerdir - de klas - giz i içinde sanatsal

keşke öküz olsaydım
    hep mektup okurdum yazardım rayların üzerinde
    adrese teslim
  • 1 Hafta uzatın yarışmayı zaten erken bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Dostum videodaki Electro World sahnesi Bakırköy Capacity'deki Electro World'demi çekildi

Evet orası,izin aldık ve orada çektik,yardımcı oldular sağolsunlar.
    Az uğraş ile herhangi bir evde de o sahneyi çekebilirdik ama istediğimiz etkiyi oluşturmak için öyle yerlere gizlice girip en güçlü bilgisayarları deniyor gibi gözükmek önemliydi.
    Biz de sınırları zorlayıp,izin alıp orayı ayarladık.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.