Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle 2 Başlıyor! 2 muhteşem oyun bilgisayarı sizleri bekliyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
438
Cevap
13
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Oncelikle yarisma duzenlediginiz icin ve standart bir forum sitesi olmadiginiz icin tebrik ederim. Yalniz şu video ile olan yarisma formatini artik bir degistirin bence. İlk aklima gelen bilgi yarismasi tarzi bir sey yapabilirsiniz mesela. Bu benim aklima ilk gelen fikirdi. Daha farkli formatlar da bulabilirsiniz. Bir de buyuk 2 ödül yerine ufak ufak bir cok ödül dagitilabilir mesela. Oyun kodlari olabilir oyuncu kulakligi, ssd gibi seyler verilebilir. 2 kisiyi mutlu etmek yerine ufak odullerle bir cok kisi mutlu olabilir. Mesela ufak hediyelerin oldugu yarismanin yapilmasi icin tam zamani bence. Kac senedir her gun takip ettigim forumdan ufak bir hediye kazansam (DH logolu kupa bile olabilir) beni mutlu etmeye yeter acikcasi. Bir cok forum uyesi arkadasin da benim gibi dusundugunu tahmin ediyorum. Saygilarimla."

kesinlikle katılıyorum video çekme olayı çok saçma.

parçalarıda tek tek dağıtsalar daha iyi bencede 2 kişi mutlu olacağına 20 kişi mutlu olur daha fazla katılım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ocak 2014; 1:39:28 >

• Olcaytohan O kullanıcısına yanıt
    adamlar Fuardan yeni geldi sanırım. Daha fazla sürebilir.
  • doldumu süre
  • erken gelen adam gecikmiş
  • mystrious_man M kullanıcısına yanıt
    Bu yarışma sayesinde değişik projelere imza atmayı düşünen bir tek ben değilmişim demekki . Sizin bu aklınızdan geçen şeyin aynısını bende düşündüm . Geçen yarışma ve bu yarışma için yazdığım senaryonun ana temelini oluşturan fikrin aslında 3 seri film haline gelebileceği , hatta içine bir sürü konu eklenerek birkaç sezonluk dizi haline bile gelebileceğini farkettim . Bakalım kısmet ilerde aklımdaki bu senaryoyu yazıp bir film şirketi ile anlaşırsam ve filmi sinemalarda görürseniz şaşırmayın .
  • Yarışmanın sonucundan ziyade, videoları değerlendirdikleri kısım için sabırsızlanıyorum. O kısım gerçekten çok eğlenceli
  • Final sınavı sonuçlarının açıklandığı şu hafta öğrenci bilgi sistemine girerken bu sayfaya girince heyecanlandığım kadar heyecanlanmıyorum desem yeridir. :)
    Finaller ve II. vizeler (aralarında iki hafta süre vardı, sağ olsun bizim üniversite) süresince bir yandan da çekimler, senaryo, ekipman tedariği ile uğraşınca tabi haliyle biraz sallandı notlar ama hadi hayırlısı. :)
  • Benimde videom

sonuçları bekliyorum bakalım
  • Değişim Başlasın

Asus Bilgisayarını Ateşle 2 - Donanım Haber

Bilgisayarını ASUSLA
    Bilgisayarını Ateşle
    Bilgisayarını ASUSLA Ateşle
  • mystrious_man M kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bir kurgu olmuş yarışmanın galibi belli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankomik

Bu da bizim naçizane amatör reklamımız.

Bir kaç replikle anlatılmak istenileni ne kadar güzel anlatmışsınız.
    videonuz çok güzel çok beğendim.insanın içini karartmıyor ileri almak zorunda kalmıyorsunuz.
    tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melankomik

Bu da bizim naçizane amatör reklamımız.

Olmuş ama sanki reklam çok daha ön planda olmuş...birazda neden ihtiyacın olduğuna dair anlatımlar olsa videoda çok daha iyi olurmuş... yani tek anlatılan işte ben hızlıyım asus daha hızlı işte ben eğlenceliyim ama asus daha eğlenceli gibi çok uzamış...bu örneklerden iki tanesi gösterilip anakonu üzerinde durulabilirdi birazda...Ama beğendim başarılar..

• Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

Bir kaç replikle anlatılmak istenileni ne kadar güzel anlatmışsınız.
    videonuz çok güzel çok beğendim.insanın içini karartmıyor ileri almak zorunda kalmıyorsunuz.
    tebrik ederim.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. :) Amacımız eğlendirmekti, gülümsetebiltikse ne ala. :)

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Olmuş ama sanki reklam çok daha ön planda olmuş...birazda neden ihtiyacın olduğuna dair anlatımlar olsa videoda çok daha iyi olurmuş... yani tek anlatılan işte ben hızlıyım asus daha hızlı işte ben eğlenceliyim ama asus daha eğlenceli gibi çok uzamış...bu örneklerden iki tanesi gösterilip anakonu üzerinde durulabilirdi birazda...Ama beğendim başarılar..

Eleştiriniz ve güzel yorumlamanız için ayrıca teşekkürü bir borç biliriz.
    Amacımız reklam ile derdimizi anlatmak, acıtasyona dalmadan yüzleri güldürebilerek mesajı vermekti. Bize verilen tema içerisinde "neden ihtiyacın var?" değil de "neden istiyorsun?" önermesi yöneltildiği için bizde neden istediğimiz ile anlatmaya başlayıp, çünkü "tam bana göre diyerek!"te noktalayalım istedik. Suçumuz budur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankomik -- 15 Ocak 2014; 19:16:10 >

• bence yanlış o noktada,yani neden ihtiyacın var olayında.

kimin yeni bir bilgisayara ihtiyacı olmaz ki?

üstelik nedene gelindiğinde iş için kullananlar ön plana çıkar.buda olayın özünden sapmalara yol açar diye düşünüyorum.

ben programcıyım,ben grafikerim,ben şuyum ben buyum olayına girer.

önemli olan farklı bir eğlence olması.

dikkat ederseniz olay neden ihtiyacın var olayına çekildiğinden videolar önceki yarışmalarda dahil olmak üzere birbirinin kopyaları oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

bence yanlış o noktada,yani neden ihtiyacın var olayında.

üstelik nedene gelindiğinde iş için kullananlar ön plana çıkar.buda olayın özünden sapmalara yol açar diye düşünüyorum.

dikkat ederseniz olay neden ihtiyacın var olayına çekildiğinden videolar önceki yarışmalarda dahil olmak üzere birbirinin kopyaları oldu.

@AYIN KARANLIK YÜZÜ
    Doğru diyosun neden ihtiyacın var olayına girince videolar hep birbirinin kopyası oluyo dediğin gibi...

@Melankomik
    Ama ben videoyu beğendim hele son sahne parktaki çok iyidi yani abartılmadan tadında o evlerinde hurda bilgisayarı çıkarıp işte ben şöyle yollardan geçtim yok ben şu ızdırabı çekiyorum deyip acıtasyon yapana kadar böyle bi video çek hem eğlen hem kazan (güzel bağladım )

İşin şakası bi yana gerçekten amacını aşmadan dediğim gibi abartmadan tadında video olmuş tekrar başarılar...Bu videolar toplanıp forum oylamasına sunulsa direk oyum belliydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

bence yanlış o noktada,yani neden ihtiyacın var olayında.

Kesinlikle katılıyorum düşüncenize. Acıtasyondan çok ekmek yendi malesef bu ülkede, sanırım epeyde yenir, çünkü hassas noktamız kalbimiz, çoğu zaman sömürülsekte o ayrı konu tabi.
    İşte bu sebeple biz de "neden istiyorsun?" sorusuna yanıt aradık. :) Çünkü "Tam bana göre!". :)

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Ama ben videoyu beğendim hele son sahne parktaki çok iyidi yani abartılmadan tadında o evlerinde hurda bilgisayarı çıkarıp işte ben şöyle yollardan geçtim yok ben şu ızdırabı çekiyorum deyip acıtasyon yapana kadar böyle bi video çek hem eğlen hem kazan (güzel bağladım )

İşin şakası bi yana gerçekten amacını aşmadan dediğim gibi abartmadan tadında video olmuş tekrar başarılar...Bu videolar toplanıp forum oylamasına sunulsa direk oyum belliydi...

Çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz için. =)
    Oylama konusunda ise şu dönemde pek güvenemiyorum malesef, sahte oylar sıkıntı yaratıp düzeni bozuyor her yerde. Ben bu konu da jurinin yani Mesut Çevik, Erdi Özüağ ve Ender Yıldız ekibinin daha "adil" bir karara varacağı kanısındayım.

Ek olarakta park sahnesi çekimleri gündüz sıcağında bile -1 derecede olan bir havada tekrar tekrar çekildi. Arkadaşlar ve ben vize sınavlarından çıkıp geldik, kimi zaman polis gelip hal hatır sordu, kimi zaman tramvayın sesi, ses kaydını bozdu, bir kaç kere de devamlılık açısından arka taraftan geçen teyze ve amcaların yoldan çıkmalarını bekledik heh bir de birkaç kere de ben düştüm, derken bi ara bi baktım ekibin geri kalanı ciddi ciddi tahterevallide eğleniyor.. :) Işığı kaybetmeden bitirmeye çalıştık, elimizden de bu kadarı geldi.

• oylama ile olacak iş değil.hemen kulisler bir şekilde oluşur.
    dikkat ederseniz yok da denilemez.
    bakmayın siz ender,erdi,mesut ve büyük ihtimalle recep kulanda olur,onlar dürüst değerlendirme yaparlar.
    ayrıca birde görüntü yönetmeni olacak diye hatırlıyorum.onun olması büyük artı.kimin neyi hangi programda yaptığını ayırt eder.
    insan insana benzemez, bizim beğendiğimizi onlar, onların beğendiği biz beğenmeyebiliriz.bu gayet normal.
    sonuçta sadece bir bilgisyar,önemli olan eğlence.
    geçen yarışmada bir arkadaşı beğendim oda kazandı.hakketti.
    bu yarışmada bir kaç video var beğendiğim.gelişme olması iyi olmuş.
    başarılar.

bu arada G50 kategorisinde bir video izlemiştim.onu bulamıyorum.
    belkide yanılıyorumdur belkide önceki yarışmadandır bilmiyorum.

arkadaşlar bilgisayar oyununu canladırmışlar.Şu nazi askerini kafasından vurup duran.
    bilen arkadaşlar varsa link atabilirlermi?

• AYIN KARANLIK YÜZÜ A kullanıcısına yanıt
    Ben de size katılıyorum, oylama olsa en iyi videoya sahip olandan ziyade en çok tanıdığı olana ödül yaklaşır.
    Bu şekilde çok daha iyi; popüler olan-tanıdığı çok olan değil de jurinin aradığını en iyi yapan kazanıyor; kurgu,emek,mesaj.
    Ben de sizin gibi onların dürüst bir değerlendirme yapacağına inanıyorum,hatta eminim,"Merhaba ben Mesut Çevik" cümlesini kaç yıldır dinliyoruz,üstüne bir de artık canlı yayınlar filan geldi,adamlar resmen zaten aramızdan biri oldu,aramızdan birine güvenmicez de kime güvenicez di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Ben de size katılıyorum, oylama olsa en iyi videoya sahip olandan ziyade en çok tanıdığı olana ödül yaklaşır.
    Bu şekilde çok daha iyi; popüler olan-tanıdığı çok olan değil de jurinin aradığını en iyi yapan kazanıyor; kurgu,emek,mesaj.
    Ben de sizin gibi onların dürüst bir değerlendirme yapacağına inanıyorum,hatta eminim,"Merhaba ben Mesut Çevik" cümlesini kaç yıldır dinliyoruz,üstüne bir de artık canlı yayınlar filan geldi,adamlar resmen zaten aramızdan biri oldu,aramızdan birine güvenmicez de kime güvenicez di mi

bu arada arkadaşların birde eleştrilerinde dikkat etmesi gereken şu:mesut,erdi,ender,recep olsun

(isimleriyle hitap ediyorum yanlış anlamasınlar,ortalama aynı yaşlardayız ve kasıntı olmadıkları için kendimiz gibi görüyoruz.mazur görsünler)

birer sinema eleştirmeni değiller.atilla dorsay ya da mehmet acar olmalarını kendilerinden beklememek lazım.

ayrıca bu yarışma da istanbul film festivali değil.tamamen amatör ve basit ama güzel bir etkinlik.

mutlaka burda da kazanamadım diye dövünenler,benim favorim şuydu bunlar bunu seçmişler oldumu ya diyenler çıkacak.

ama madalyonun öbür yüzüne bakmayı öğrenmek lazım.varsın olmasın ne fark eder.

dünde öyle bir bilgisayarınız yoktu bugünde olmayacak ama:

elinizde normalde yapmayacağınız kötü de olsa iyi de olsa size ait sizin emeğiniz olan bir film olacak.

arşivleyip saklayacak ilerde tebessümle izleyeceğiz.

gündelik yaşamımızda sıradan günlerimizin arasına farklı bir gün katmış olacağız.

ben şahsen bu fikirdeyim inşallah diğer arkadaşlarda olaya bu açıdan bakarlar.

• Arkadaşlar benim videoda çok uzun oldu ama belirli bir yerden sonra çok sürükleyici oluyor Birde müzisyenim ben, bestelediğim şarkıları değerlendirirseniz çok sevinirim Bu arada Melankomik arkadaşında dediği gibi vizeler acayip zorladı videoyu kısaltamadık o yüzden. 3 tane finalimi kaçırdım inanmazsınız Bu da bizim kısa filmimiz ve bestemiz :)

http://www.youtube.com/watch?v=1wqSbaXXRuM

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.