Şimdi Ara

ASUS Bilgisayarımı Ateşle'de finalistler belli oldu | Seçim vakti geldi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
7.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaNexxx
  • Furkan Han Mert

• BelaMonte nin videosu gecersiz olmalı ilk baştaki intro onun videosunda yok video kurallarında verilen intronun video başında olması lazım deniliyor kuralları koyuyorsunuz ama kendiniz uygulamıyorsunuz sayın yöneticiler oyum ShaNexxx hayırlı olsun şimdiden

• ShaNexxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 12 Kasım 2017; 2:55:26 >
  • ShaNexxx

Onur Altuntaş
  • Ruhsuz__

• kesinlikle ShaNexxx kazanan şimdiden belli samimi olması gösteri için değil gerçekten ihtiyacı olan birisi gibi duruyor oyun derdi olmaması ve kazandığı takdirde değerlendirebilecek birisi.

• Ben _Ruhsuz diyorum gerçekten çok ihtiyacı var. (İroni yapıyorum oyum Shanex'e)

Shanex diyorum ben. Ama 2. olarak Furkan Han Mert derdim.

1 Mesajlı adamlar Furkan Han Mert demiş hep enteresan

,

• Oyum ShaNexxx e

Acitasyon denmiş öncelikle kelimenin doğrusu ajitasyondur. Mesut Çevik neden ihtiyacınız olduğunu, önceden yapamadığınız neyi yapabilirsiniz açıklayın demiş, adam da söylemiş. Kaybedeceğinizi anladığınızda çirkefleşmek yerine, mutluluğu paylaşmayı deneyin. Emek veren tüm arkadaşların ellerine sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik kalitesi olarak ilk 2 videoyu beğendim, kurgusu var emek harcanmış ama eğlence kısmı daha ağır bastığı için ruhsuz__ un videosunu seçiyorum.

• oyluyorum:

ShaNexxx
  • ShaNexxx
  • ShaNexxx
  • ShaNexxx
  • ShaNexxx
  • Furkan Han Mert
  • 1 mesajli son 1 hafta icinde uye olan hesaplar neden hala oy veriyor anlamiyorum. sayilmiyacak kardesim

• BelaMonte , siz beni ateşleyin ki ben de rakiplerimi ateşleyeyim.
  • Furkan Han Mert
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.