Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle Finali 'Kim Kazandı?' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
9.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanani tebrik ederim. Hakettigi bir yarisma olmus. Kaybeden arkadaslarinda uzulmesine gerek yok. Sonucta sadece 1 kisi kazanacak. Baska yarismalara artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler gerçekten harika bi sistem
  • Ankarada bir uğrarık ya 2 tıklatır herhalde.

• hayırlısı olsun.. güzel bir organizasyon güzel bitti dhden birinin kazanması güzel şu zamana kadarki en iyi hediyeydi sanırım
  • Yaş tutmadığı için katılamadım

• Kazanana hayırlı olsun. Video'da bahsettikleri Wifi'ci arkadaş kim ve videosu hangisi ?

• kazanan arkadaşı öncelikle tebrik ediyorum tahmin etmiştim kazancağını ancak yazıyla katılan insanları göz ardı etmişsiniz hissine kapıldım videoda
  • gerçekten ankaraya habersizmi gittiniz ya adam evde olmasaydı ne olacaktı

• konuda çirkeflik yapanların çoğu zamanında yüksek beklediği yazılıdan düşük alan tipler hep. gerektiğinde itiraz etmemiş hep biriktirmiş. walter white'a kadar yolunuz var aman dikkat.
  • Renktaş kazanmış, hayırlı olsun. Güle güle kullan.

• Arkadaşlar Merhaba,

Yarışmaya katılan her video tek tek izlendi ve değerlendirildi. Nasıl Pc'i toplarken veya Ankara'a giderken sadece kırılma anları gösterildi ise doğal olarak jüri kısmında da özet geçildi ve genel olarak ekibin nasıl videolar istediği ve düşünce yapısını anlatan sahnelere yer verildi.

226 videoyu izleyip değerlendirmek için 4 jüri 1 görüntü yönetmeni 1 gün boyunca uğraştık ve saatlerce süren video kaydı aldık.

Burada o videoyu yayınlasak video gönderenler dahil kimse final videosunu izlemezdi.

Bu video serüvenin özetidir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Kazanan arkadaşa hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanana hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmez elden Benim merak ettiğim şey monitör kasa klavye mouse router bu videodaki bütün seti nasıl nereden ne kadara satın alabileceğimiz. Teşekkürler.

• Yarışmadan haberdar değildim bugün kazananın tanıtılmasıyla haberdar oldum üzgünüm sisteme ihtiyacım vardı benim laptop aşırı kötü değiştireceğim ama para yok şu anda üzüntüden ağlayacak duruma geldim adam kaptı bi video ile asus titanı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

Tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar, insallah daha iyileri sizin olur.
    Konuya gelmedi falan yazdiniz, videoyu bile yeni izledim telefonun sarji bitti :) evde de degilim tadini cikartamadim pc'nin, sanirim annem facebooka giriyordur makinede su an :)

Pc'yi gormek isteyenlern de basimin ustunde yeri var beraber kurcikleriz bilgisayari :)

Eşref Bitlis'in Arkası mı Ora ? Arkadaş DH Ankara'ya Geliyor. Görmeye Gelirdik Bilseydik. Mısırlı Birkaç Arkadaşım Oturuyordu Orada Belki Tanırsın Marwan ile Muhammed
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Arkadaş artık ne kadar kendinden eminse kazanamadığı için onun videosunu izlemediniz sanmış sanırım. Yoksa eğer değerlendirmiş olsaydınız kazanırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

Bana kalırsa videoların %90ı 1.liği hakediyordu. Pcyi yakmalar, balkondan atmalar, işçi kılığına girip satisfaction klibinin pc uyarlaması vb vb. birsürü kişi emek harcadı ama bu arkadaşın videosu da hafife alınamaz, haketmiş diyorum.
    Biraz şans işi yani, ve jüriyi sorgulamanız birşeyi değiştirmeyecektir.
    Katılanlar için farklı bir aktivite olmuş oldu, üzülmesinler derim.

gosmı andana gosmı salısfikşın

@_bluescream_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 1 Ağustos 2013; 22:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Kazanan video:http://www.youtube.com/watch?v=jlgacItktZ4
    Haketmiş.

Tebrikler, oraya kadar gidilip kurulması emek harcanması +++++++

Şunu bi izleyeyim bakayım.

Edit: Güzel yapmış adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 1 Ağustos 2013; 9:32:29 >
  • tebrikler güle güle kullan pc'ni, videoyu şimdi izledim gerçekten çok güzel olmuş
    spor sayfası okuyan anneyi görünce kahkaha attım
  • Hayırlı olsun, güle güle kullansın :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.