Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle Finali 'Kim Kazandı?' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
9.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanan arkadaşa hayırlı olsun. Konuma gel adını yazdır :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_59077995/f_//tm.htm#59077995

• tebrikler hayırlı olsun.
  • Adamın harddiskini bırakaydınız bari
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

Adamın harddiskini bırakaydınız bari

bunu bende düşündüm, adamın zorno'larını aktarmasına izin vereydiniz iyiydi
  • hayırlı olsun ankaranın neresindesin dilaver
  • klavye, mause ve kasa cpu sogutucusu vs bunlarda asus marka kullanılsaydı marka adına daha iyi olurdu heralde şimdi söyle bir algı oluşucak kullanılan diger marka urunler asustan daha iyi gibi. asustan daha iyi olabilir ama burda sonuc olarak asusta kendı reklamının peşindeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DingonunAhırındakiAt

Saüolun beyler pc bugün ulaştı.Teşekkürlerhepinize

hâyırlı uğurlu olsun güle güle kullan... ( + oy verin... )
  • Tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar, insallah daha iyileri sizin olur.
    Konuya gelmedi falan yazdiniz, videoyu bile yeni izledim telefonun sarji bitti :) evde de degilim tadini cikartamadim pc'nin, sanirim annem facebooka giriyordur makinede su an :)

Pc'yi gormek isteyenlern de basimin ustunde yeri var beraber kurcikleriz bilgisayari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun tam canavar bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

Tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar, insallah daha iyileri sizin olur.
    Konuya gelmedi falan yazdiniz, videoyu bile yeni izledim telefonun sarji bitti :) evde de degilim tadini cikartamadim pc'nin, sanirim annem facebooka giriyordur makinede su an :)

Pc'yi gormek isteyenlern de basimin ustunde yeri var beraber kurcikleriz bilgisayari :)

hocam senin hdd'yide mi aldılar götürdüler
  • Adamın gözünden okunuyor mutluluğu. Diğer çekemeyenlerde full eksilemiş milleti bunuda eksileyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

Tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar, insallah daha iyileri sizin olur.

hocam senin hdd'yide mi aldılar götürdüler

Yok yok hdd'im bende

• Hayırlı olsun arkadaşa benim aklıma birşey takıldı sadece eve girerken herkes üst kattan indir bodrum katında oturuyorsa evin balkonu ve manzarası nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Hayırlı olsun arkadaşa benim aklıma birşey takıldı sadece eve girerken herkes üst kattan indir bodrum katında oturuyorsa evin balkonu ve manzarası nasıl oluyor ?

Çaktırma

• Yav ona bile takildiniz :)
    Ev kotta arkadasim altta garaj var

• İhtiyacı olan kişiye hak ettiği ödül verilmiş. Çok sevindim, hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Hayırlı olsun arkadaşa benim aklıma birşey takıldı sadece eve girerken herkes üst kattan indir bodrum katında oturuyorsa evin balkonu ve manzarası nasıl oluyor ?

Ankara'ya özgü bir durum... yamaçta yapılan binalarda oluyor... bina girişi orta katta bile oluyor veya teras kattan giriliyor... 1. kattakiler asansör parası vermem diyemiyor...
  • Gerçekten birbirinden güzel videolar var. Eminim ki karar vermekte baya zorlanmış olmalısınız.
    Benim favori videolarım ise
    http://www.youtube.com/watch?v=1c7Mvm5zqhY
    http://www.youtube.com/watch?v=jlgacItktZ4

zaten beğendiğim videoların birisi kazanan arkadaşa aitti tebrik ederim kendisini.
    İnşallah önümüzdeki on yıl yeni bir pc ye ihtiyaç duymaz :)

• Otobüs gelirken ''Aha burası Ankara'' diyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.