Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle Finali 'Kim Kazandı?' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
12
Favori
9.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SystemApps

donanım haber bence haber dışında başka şeylerle ilgilenmesin.şu saçma videolara o kadar yapmacık yorumlar yapıyorsunuzki hani bari şu videonun ilk dakikalarındaki leş gibi ses karmaşasını bile çözmekten acizken bunu yapmayın bari.videolar tırt olmakla birlikte belirlediğiniz kriterler sırf göz boyamaktan ibaret aslı astarı olmayan ilişkilendirmelerle süslemişsiniz.hani türk sinemasınının konumuna baktığımızda zaten beklentiler öyle üst seviyede olamaz amatör takımından ama nedense birinciye baktığımızda sizde bunun farkındaymışsınız hissine kapıldım birden.keşke bu kadar bariz adilsizlik olmasaydı diyorum.

ekran kartım monitörüm dvd yazıcım asus ama şu video beni asustan tiksindirdi desem yeridir yani.başka kasa yoktu heralde dümdüz bir kasaya toplamışsınız sistemi.oysa
    tanıtımda gösterilen kasa kullanılabilirdi.ki burada parantez açmak lazım.sizde
    haklısınız kasa ile monitör yanyana sığmayacaktı :)

kısaca benim bu yarışmadan çıkardığım sonuç ASUS reklamına DH ekibi ortak olmuş yarışma ise kimsenin umrunda değil.tebrik ederim özgünlüğünüzü böyle yitirmeye de devam edin.

Bu adam düşüncelerimi klavyeye dökmüş. Benim fikrim de budur !

• Bari fakir birine vereydiniz ayıptır
  • Bizim milletin niye ilerlemediği belli. Bana burada laf yetiştireceğinize gidin videomu izleyin, bir de açıklama videosunda değerlendirilen videoları izleyin. Ha siz senin videon değerlendirilen videolardan daha kötü diyorsanız, çok zevksizmişsiniz be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin n

quote:

Orijinalden alıntı: jıgsawqJüri üyelerini ve kazanan videoyu tiye alan bir video çekmek farz oldu. Rezalet...
    2. yarışmada şebeklik yapalım pc yi yerden yere vuralım belki kazanırız

jüri üyeleri komedi. Adamlar kurgu değerlendirmesi yapıyo ama kurgu ne bilmiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

Bizim milletin niye ilerlemediği belli. Bana burada laf yetiştireceğinize gidin videomu izleyin, bir de açıklama videosunda değerlendirilen videoları izleyin. Ha siz senin videon değerlendirilen videolardan daha kötü diyorsanız, çok zevksizmişsiniz be.

Kötüydü. İlk yüklediğinde izledim gerçekten sıkıcıydı 1 dk dolmadan kapattım. 2 Gün sonra arkadaşla konuşurken konu videolara geldi senin videonu gönderdi izledim başından sonuna. Neden gelişemediğimizi kesin olarak söyleyeyim sana objektif bakamama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlerken ben heyecanlandım lan

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Bizim milletin niye ilerlemediği belli. Bana burada laf yetiştireceğinize gidin videomu izleyin, bir de açıklama videosunda değerlendirilen videoları izleyin. Ha siz senin videon değerlendirilen videolardan daha kötü diyorsanız, çok zevksizmişsiniz be.

Kötüydü. İlk yüklediğinde izledim gerçekten sıkıcıydı 1 dk dolmadan kapattım. 2 Gün sonra arkadaşla konuşurken konu videolara geldi senin videonu gönderdi izledim başından sonuna. Neden gelişemediğimizi kesin olarak söyleyeyim sana objektif bakamama...

Beğenmeyebilirsin eyvallah, sonuçta Esaretin Bedeli'ni de beğenmeyen birçok kişi var ama objektif bakıyorsan değerlendirilen saçma sapan videolardan daha kötüydü diyemezsin.

• quote:

quote:

quote:

Beğenmeyebilirsin eyvallah, sonuçta Esaretin Bedeli'ni de beğenmeyen birçok kişi var ama objektif bakıyorsan değerlendirilen saçma sapan videolardan daha kötüydü diyemezsin.

Juri kararını vermiş ödül teslim edilmiş. Kazanmakta var kaybetmekte. Tatsızlık çıkmaması adına uzatmıyorum iyi forumlar.

• Kazanan arkadaş haketmiş saçma sapan yorumlarla insanlara yanlış karar verdiği hissine yöneltmeyin.

• Kendim kazanmış kadar büyük bir heyecanla izledim videoyu ve keşke daha uzun bir video olsaydı isterdim ama zaten gösterilmesi gerekilen her şey var.Açıkcası yarışmaya katılmadım herhangi bir video göndermedim ama inanın sırf donanım haber ailesi ile tanışmak için bile bu yarışmaya katılıp kazanmak isterdim.Gerçekten çok sıcak kanlılar ve o kadar kişinin bir sistemi eve kadar götürüp kurması göründüğü kadar kolay değil teferruatlı bir işlem ama onlar kazananın evine kadar gidip sistemi kurmuş.Böyle yarışmaları görmek güzel gördüğüm kadarıylada ihtiyacı olan bir arkadaşımıza gitmiş hayırlı olsun.

• hakederek kazanmış ödülün bu arkadaşa gitmiş olmasına sevindim, sonlara doğru erdi bey halsizleşti biraz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

Dilaver nerede oturuyorsun, bende Ankara' dayım, bir çayını içmek isterim

+1

Ben de merak ettim, o bilgisayarı ben hakikaten rüyamda görürüm, gidip bi dünya gözüyle görelim bari

O değil de adam gelmemiş konuya hiç, oyun oynuyor herhalde , üye mi değil desem, üyedir. Nicki ne ki acaba?

Tebrik ediyoruz bu arada arkadaşı. Tam videosu varsa biri link atsın, yarışmayı hiç takip etmedim ben.

• Hayırlı olsun o arabanın yakıtını kim veriyor merak ettim istanbuldan ankaraya 2 araç para var huzur var neyse hak eden kazanmış.
  • quote:

Juri kararını vermiş ödül teslim edilmiş. Kazanmakta var kaybetmekte. Tatsızlık çıkmaması adına uzatmıyorum iyi forumlar.

Sana da iyi forumlar.

Genel bir şey diyeyim; ben burada çirkeflik yapmaya çalışmıyorum, niye kazanamadık onu öğrenmek istiyorum. Bi sürü berbat video değerlendirilmiş açıklama videosunda. Ben de bizim videonun niye kazanamadığını öğrenmek istiyorum. Adam bilgisayarı balkondan aşağı atıyor, bunu değerlendirmiş bunu, bunu! İlk açıklama yaparken mesaj, sürükleyicilik, kurgu ve emek diyorlar ama bilgisayarı camdan aşağı atanı değerlendiriyorlar ve bizim videoyu değerlendirmiyorlar. Bi gariplik yok mu yani bunda? Vay be, adam bilgisayarı balkondan aşağı atmış. Müthiş bi mesaj, müthiş bi sürükleyicilik, müthiş bi kurgu ve emek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Kuyuya Taş Atan Deli -- 1 Ağustos 2013; 1:48:53 >

• tam ihtiyacı olan birine ve sistemi sonuna kadar kullanacak birine hatta ve hatta bu pc üzerinden para kazanabilecek birine gittiği için sistem çok mutlu oldum. kaliteli video'ların tam sürümlerini yayınlarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

Nerden nereye getirdin ya konuyu ülkenin neden gelişemediğinden insanların ne kadar zevksiz olduğundan ben senin videonu izlemedim kazananın videosunu izledim ama beğenmedim tabi herkesin zevki kendine benim sadece mesaj yazdığım kısım şu adam zaten almış bilgisayarını sen emek harcamışsın bi video çekip koymuşsun youtube ama adam kazanmış neden daha kendini reklam ediyosunki yerinde olsam hemen silerdim videoyu başkası başarısızlığımı başkası izlemesin diye

Tamam kardeş, hemen sileceğim videoyu

Ha bi de, dediğim doğruymuş. Ülkenin niye gelişmediği ortada. Daha videoyu izlemeden gelip burada 2 saat, neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Kuyuya Taş Atan Deli -- 1 Ağustos 2013; 1:54:21 >
  • Kazanan arkadaş iyidi adil olmuş sonuç ama neden uzun diye başı olmasaydı neden var tarzı yaklaşımlar tamamen geçen yılki tutarsızlıklar dolayısıylaydı garanti olsun biz yine işimizi tam yapalım asıl anlatmak istediğimiz kısmı anlatıyoruz diye düşündük demek anlaşılmıyormuş . Ama yarışmanın açıklanmasında nasıl neden ihtiyacınız var anlatın denip geçen sene bunları yapan bir vidyonun kazanmasından sonra böyle bir nedenden kaybetmek hiç hoş olmadı ayrıca etik bir davranışta değildi kazanan arkadaş hakkıyla aldı en azından kimsenin dayı oğluna gitmedi.

• kazanan arkadaşın videosu var mı?
  • Abbboovv kazanamayanlar nasıl catlamis. Hayırlı olsun diyene eksi basmış. Kazanamayip eksi basanlar. Çıldirinnnnnn

Hadi şimdi bana basın eksiyi.

• benim video çöp yemin ediyorum ya :( . keşke emek verseydim, öylesine çektim koydum o kadar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.