Şimdi Ara

Asus Bilgisayarımı Ateşle Finali 'Kim Kazandı?' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
12
Favori
9.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

Boşa çabalıyosun bilgisayar sahibine gitti artık

Hadi ya, ciddi misin?

http://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ
  • Hakeden kazandı bence videosu gayet güzeldi.Hayırlı olsun hocam umarım işlerin açılır
  • Jüri üyelerini ve kazanan videoyu tiye alan bir video çekmek farz oldu. Rezalet...

• quote:

Yazık sen sanıyomusunki adamdan o bilgisayarı alıp sana geri vericekler 2 kere daha yalvar bilgisayar sende

4 mesaj üste git, uğraştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Kuyuya Taş Atan Deli -- 1 Ağustos 2013; 1:13:35 >

• Pc güzel.Kazanan arkadaş kurgu yapacakmış vay be. Ama keşke biraz kurgudan anlasa, çok iyi olacaktı.

• H.olsun ark.a.İyi bilgisayar
  • Burada olumsuz yorum yazan kişileri gördükçe iyiki o arkadaş çıkmış diyorum. Hak etmiş almış. Tebrikler, hayırlısıyla kullansın
  • vayfici arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: jıgsawq

Jüri üyelerini ve kazanan videoyu tiye alan bir video çekmek farz oldu. Rezalet...

2. yarışmada şebeklik yapalım pc yi yerden yere vuralım belki kazanırız

• quote:

Cevap yazmıcam artık sana sen videonu her konunun altına yapıştırmaya devam et asus sanada yollar bitane

Bak düşünme ve algılama özürlü arkadaşım, ben nerede demişim bilgisayarı kazanandan alın, bana verin diye? Diyorum ki; bizim video niye kazanamadı, kazanan videoya göre eksikleri nelerdi, hepsini geç niye değerlendirmeye alınamadı -ki ilk iki sorumun cevabını bu verebilirdi, söylesinler öğrenelim diyorum. Anladın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951 Abi her şey süper 4 4lük düşünmüşsünüz ama sırf merakımdan soruyorum Windows korsan mı?
    İmkansız

Crysis 3 bile hamite gelmiş oh valla yaşasın ASUS :D

• Kim 1. seçilse buna benzer diyaloglar yaşanacaktı, arkadaşı tebrik ederim.
  • youtube'da gezinirken görmüştüm bu video'yu kazanamasa bile ilk 3'e girer demiştim haketmiş yani güle güle kullansın canavarı.
  • Monitörün aynısından bende de var ve 1.5 mertreden daha yakından bakınca neredeyse kör ediyor doktara girmek zorunda kalınıyor okadar arkadaş okursa aman diyim yakından bakmasın kör bile eder.

• donanım haber bence haber dışında başka şeylerle ilgilenmesin.şu saçma videolara o kadar yapmacık yorumlar yapıyorsunuzki hani bari şu videonun ilk dakikalarındaki leş gibi ses karmaşasını bile çözmekten acizken bunu yapmayın bari.videolar tırt olmakla birlikte belirlediğiniz kriterler sırf göz boyamaktan ibaret aslı astarı olmayan ilişkilendirmelerle süslemişsiniz.hani türk sinemasınının konumuna baktığımızda zaten beklentiler öyle üst seviyede olamaz amatör takımından ama nedense birinciye baktığımızda sizde bunun farkındaymışsınız hissine kapıldım birden.keşke bu kadar bariz adilsizlik olmasaydı diyorum.

ekran kartım monitörüm dvd yazıcım asus ama şu video beni asustan tiksindirdi desem yeridir yani.başka kasa yoktu heralde dümdüz bir kasaya toplamışsınız sistemi.oysa
    tanıtımda gösterilen kasa kullanılabilirdi.ki burada parantez açmak lazım.sizde
    haklısınız kasa ile monitör yanyana sığmayacaktı :)

kısaca benim bu yarışmadan çıkardığım sonuç ASUS reklamına DH ekibi ortak olmuş yarışma ise kimsenin umrunda değil.tebrik ederim özgünlüğünüzü böyle yitirmeye de devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

quote:

Cevap yazmıcam artık sana sen videonu her konunun altına yapıştırmaya devam et asus sanada yollar bitane

Bak düşünme ve algılama özürlü arkadaşım, ben nerede demişim bilgisayarı kazanandan alın, bana verin diye? Diyorum ki; bizim video niye kazanamadı, kazanan videoya göre eksikleri nelerdi, hepsini geç niye değerlendirmeye alınamadı -ki ilk iki sorumun cevabını bu verebilirdi, söylesinler öğrenelim diyorum. Anladın mı?

Sen istersen o da ister diğeride 200 videoyu oturup yazsın mı adamlar ? Bu bir yarışma katılarak sende jurilerin kararlarına saygı duyacağını belirtmişsin juri istediğin bilgileri açıkmamakta özgür. Kimse benim videom kötü demez ama siz gerçekten abarttınız. Belkide bu yüzden kazanamadınız ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dilaver nerede oturuyorsun, bende Ankara' dayım, bir çayını içmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

Benim de amacım o zaten, bi açıklama yapsınlar ve öğrenelim niye kazanamadığımızı.

Aynen katılıyorum

• hayırlı olsun güzel video
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.