Bildirim
Asus board Tiwinmos u reddetti
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mantık dışı bir olay!!! Bu forumda Asus boardu Twinmos dual ile kullanan çok kişi var...
Anakartının tam modelini de yazsaydın keşke... -
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Mantık dışı bir olay!!! Bu forumda Asus boardu Twinmos dual ile kullanan çok kişi var...
Anakartının tam modelini de yazsaydın keşke...
+1 -
ramlerde sorun var, mobo'nun marka seçeceğini sanmam -
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
ramlerde sorun var, mobo'nun marka seçeceğini sanmam
+1
Bu da seçenekler arasında olabilir... -
en biosu yükledinmi?birde ram leri başka pc de dene. -
Ben P5P800 ile Twinmos Ram kullanıyorum ve gayet memnunum. -
Ana kartın modelini bilgisayarın içini açmadan nasıl öğrene bilirim -
everest home programını yükle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 1 Eylül 2005, 10:12:42 > -
Kingston daha iyidir. CPU-Z veya WCPUID programları donanımın hakkında bilgi verir. -
twinmos böyle sorunlar çıkarıyor bende amd sistemimde kullanamamıştım msı board ve epox reddetmişti.(nforce 2 chipliydi ikiside) -
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Kingston daha iyidir. CPU-Z veya WCPUID programları donanımın hakkında bilgi verir.
peki nereden bulabilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: Oyuncusinan
quote:
Kingston daha iyidir. CPU-Z veya WCPUID programları donanımın hakkında bilgi verir.
peki nereden bulabilirim
google gir cpu-z download yaz bulursun -
Ben kullanıyorum 3*256 twinmos bellek hemde asus anakart üzerinde... -
quote:
Ne yönden daha iyidir. Konuyu açarmısın. -
Kingstonu tanımayacak anakartı öperim. O açıdan iyidir.En eski ve en güvenilir markadır. Ayrıca dünya çapında en iyi tanınan markadır.Aynı çipi kullansalar bile PCB leri farklı olduğu için Twinmos tanınmayabilir.
Ne de olsa toy daha -
BENİM DUAL KİT 2*512 TWINMOS LARIM ASUS P4P800-X BOARDUMLA HARİKA GEÇİNİYORLAR..ARALARINDAN SU SIZMIYOR -
ana kart P4C800 İ875P CANTERWOD 800 MHZ SOCKET 478 miş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X