Şimdi Ara

ASUS BOYA SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
13.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • terlemenin etkisiyle boyayı atıyor stickerları aldınız gibi cıkartırsanız leke bırakmıyor
  • Ben aldıgım gibi çıkardım o yüzden sorun olacagini sanmıyorum çünkü siz etiketleri ne kadar süre orada bırakırsanız etiketin çevresi o kadar tere maruz kalacaktır ve dolayısıyla zamanda renk farklılıgı olacak sonradan çıkarsanız dahi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezerdin

ASUS BOYA SORUNU

ASUS'A BU GÖRÜNTÜ YAKISIYOMU ARKADASLAR

çok kötü görüntü
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Yapacak bişi yok malesef bence. Oyun oynayacağım zaman ben de oraya bir mendil koyup oynuyorum ne yapiim Elbette gönül ister ki bu görüntü oluşmasın ame servisler bu sorunla sanırım ilgilenmeyecekler
  • Arkadaslar yukarıda yazılan yorumları okursanız arkadasların yarısı sorun yok bende demişler. Yani genel bir sorun degil anladıgım kadarıyla + Asus F3JC lerde oluyor sanırım , F3JP lerde yazmamıs kimse ben yinede dikatli kullanıyorum, fazla terletmemeye calisiyorum gerekirse araya destekleyici koyuyorum , bu yaz böyle idare edicez artık, ama kışın rahat ederiz sanırım

Ben boya atma sorunu olacagini sanmıyorum F3JP de , sonucta 2400 lira verip alınan bir alette öyle birşey olması da kötü olurdu, ama F3JC daha ucuz bir sınıf oldugundan belki malzeme kalitesi düşürülmüştür yada F3JP lerde de oluyorsa, üretimde bazı partiler sorun çıkarıyordur çünkü çevreme 3 tane asus f3jp aldırdım kötü kullananlar özen göstermeyenler de var ama hiçbi problem olmadı. Ama ben olmayacagini bilsem dahi elimin terledikten sonra orada durmasından rahatsız oluyorum şahsen ve ne olursa olsun olurum

• Negative
    dostum aynı sorun bende de var ama bende asus f3jp var ki sorun sadece f3jc lerde olmuyomuş demek ki
    Diğer arkadaşlara bu konuda katılıyorum. Kullanımla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü kimsenin bilgisayarını benim kadar titiz kullanacağını sannetmiyorum ki elimi her kullanımdan önce yıkardım veya ıslak bezle silerdim,laptopum kirlenmesin veya tuşları kirlenmesin diye, taa ki stickerları çıkarıncaya kadar.Bilgisayarında böyle bir görünüm oluşması insanı çok üzüyor...
    Bu olay uzaktan konuşmaya benzemez öyle, başına gelmeyince anlayamazsın,başına gelmesini de istemem zaten.Bu kadar titiz kullandıktan sonra başına böyle bir sorun gelmesi bir yana,başka birinin çıkıpta hayır kardeşim asusun bir sorunu yok bu tamamen kullama ağlı bir sorun demesi insanı ço üzüyor...Bu asusun sorunudur benim veya bir başkasının sorunu olamaz..böyle saçma şey duymadım,ne yani durmadan elimizde havluylamı gezeceğiz,neden bu sorun başka laptoplarda olmuyorda asusun f3 serisi laptoplarda oluyo sadece??
    Gelin şimdi siz karar verin kullanıma mı bağlı yoksa asusun f3 serisinde kullandığı kasanın kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor..
    Tüketici haklarına şikayet etmek isteyen arkadaşlar benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
    herkese iyi günler...

• Ne zamandır kullanıyosunuz F3JP yi ve etiketleri ne zaman söktünüz ?

Ben 2 aydır kullanıyorum günde 15 saat kadar elim orada ve sürekli birşeyler yazıyorum oyun oynuyorum, arada terliyorda ama daha hiçbir belirti yok. Sticker ları aldıktan sonra hemen sökmüştüm ...
  • 02.06.2007 de aldım makineyi etiketler 2hafta önce söktüm. söktüğümde izler kabak gibi meydandaydı...
    saatlerce oyun oynarım,program yazarım.Bilgisayar okuyorum nerdeyse tüm arkadaşlarımın laptopu var,birçok marka laptop gördüm böyle sorunla karşılaşan hiç görmedim,piyango bana vurdu...
  • Sanırım büyük etiketleri sonradan sökenlerde oluyor ...
  • haklısın öyle görünüyor...şansa bak yaaaa
    neyse bilgisayar canavar gibi ordan kazanıyoruz en azından
  • bence oraya bilgisayar renginde bi sticker falan yapıştırılabilir eğer çok rahatsız ediyorsa ama asusa yakışmamış
  • Dostum savunmak yada sorun bulmak, sorun çözmek anlamında sormuyorum yanlıs anlasılmasın .

Bundan sonra bilgisayarı yeni alacak arkadaslara yol göstermek için sonuca ulasmaya calisiyorum .

Yani şu anki gözlemlerime göre, "ASUS notebookları aldıgınız zaman büyük etiketleri çıkarmazsanız, ileride boya sorunu yaşayacaksınız" gibi görünüyor.
  • evt bu sorun bendede var a6vm kullanıyorum bu tip kasa kullanan butun modellerde var bu sorun . laptopu dusurmustum teknik serviste iken sordum neden bu kadar kısa surede renk değiştirdi die terlemeden oldugunu soledi( dogru terleme renk attırır ama bu kadar kısa surede değil.) en son yoruma hitaben asus kasaları deiştirdi belki bundan sonra renk atma vb. sorunlar yasanmaz( bu arada ben stickerleri hala sokmedim)
  • BENCE ASUS ALAN ARKADAŞLAR 4 KERE DÜŞÜNSÜN.BEN BUNU ŞİKAYAET EDECEGİM BİR MAİL ADRESİ BİLE BULAMADIM.SİZ BULURSANIZ BURAYA YADA BANA MAİL OLARAK ATIN.
  • aynı sorun bende ve tüm asuscularda var biz bi arkadaşla hani arabaların kaputlarına yapılan carbon fiber kaplamalardan yapmayı planlıoz ama aklımızda 2 sorun var ya ısınma sorunu iice artarsa ve de ya çok pahalıysa bugün 1. sorunun anlamsız olduğunu fark ettm macbook bunun için yapmış ve adamlar dio ki 20 dolara heryerde bulursun hatta ben fotoşopta bi nasıl görünür acaba diye yaptım resmini de ekleyeyim bi de siz bakın

ASUS BOYA SORUNU
  • Valla ne diyeyim sen aşmışsın bu işi helal olsun.Eğer seri üretime falan gecersen müşteriler hazır.Benim gibi birçok insan asus sayesinde senin müdavim müşterşlerinden olur.Hadi Hayırlısı.
  • Bu durum birçok gri kasalı laptopta var. Arkadaşımda acer var onunkide böyle resimdekinden bile kara bendede toshiba a100-847 var benimkide çok belli olmasada yavaştan rengi değişmeye başladı. Sanırım buna yapacak birşey yok. İleride bir daha laptop alırsam koyu bir renk olmasına özen göstericem. Ayrıca bu laptopları neden telefon gibi değişik renklerini yapmıyolarda tek tip yapıyolar anlamış değilim. İsteyen siyahını alsın isteyen grisini isteyen beyazını. Yani tek sorun asusta değil
  • beyler bunun bi çaresi var adamlar bunu kaput halinde satıyorlar hep berabe alıp bölecez ondan sonra en kral laptoplar bizim olcak biz gemlikten 2 kişi varız bursadan olan varsa bana haber etsin beraber yapalım ayrıca ist. da olan arkadaşlar yolları düştüğünde bu mod.culara bi sorabilirler mi metrekare hesabı satılıyomu acep
  • benden sonra mesaj yazan olmamış yaw arkadaşlar siz alıştınızmmı bu şekilkde kullanmaya veya başka bi çözümmü buldunuz :D
  • yaa o bölgeye böyle folyo gibi bişey yada ekran koruyuculardaki plastik madde gibi şeffaf bişe yapıştırmayı planlıyorum ben ama o malzemeyi nasıl yapıştıracamı pek kestiremedim. ayrıca evde kullanmak için de masa üstü klavye mouse aldım bi tane. kablosuz 23 ytl pegasus... tamam bu kadar reklam yeterr neyse şaka bi yana..oraya dediğim gibi bi şeffaf folyo yada ne bilim işte ona benzer bişey yapıştırsak olmaz mı arkadaşlar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.