Şimdi Ara

ASUS BOYA SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
13.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metemym

aynı sorun bende ve tüm asuscularda var biz bi arkadaşla hani arabaların kaputlarına yapılan carbon fiber kaplamalardan yapmayı planlıoz ama aklımızda 2 sorun var ya ısınma sorunu iice artarsa ve de ya çok pahalıysa bugün 1. sorunun anlamsız olduğunu fark ettm macbook bunun için yapmış ve adamlar dio ki 20 dolara heryerde bulursun hatta ben fotoşopta bi nasıl görünür acaba diye yaptım resmini de ekleyeyim bi de siz bakın

ASUS BOYA SORUNU

carbon fiber fikri çok iyi çok kaliteli yapıyorlarsa yapın. bu arada yapmışken yanlara 2 şer tane NOS tüpü cpu için düğmeye basıldığı an 5-6 ghz hıza ulaşıcak ekran kartıda 2 gb olacak ve laptopun arkasında 2 şer tane güzel bi krom egzoz tak NOS tan dolayı cpu yanacağı için dumanları çıkarmak için

bu arada geçmiş olsun arkadaşım asusa hiç yakışmamış dayımındada aynı model var stickerleri çıkarmadığı için sorun yok alalı yaklaşık 1 yıl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 4 Ekim 2007; 13:39:07 >

• Arkadaşlar, F3SV modeli de F3CJ ile aynı kasayı mı kullanıyor? Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Arkadaşlar, F3SV modeli de F3CJ ile aynı kasayı mı kullanıyor? Teşekkürler..

evet. asus F3 serisinin kasaları hepsi aynı.
  • Ben 1 aydır sc200dr kullanıyorum ve sticker'larını çıkarmadım. Çıkarsan terden dolayı siyahlaşıyor, çıkarmasan izi kalıyor. Ne yapmalı anlamadım gitti. :S
  • önümüzdeki hafta inşallah ASUS F3SE 200DR alacağım..onda da böle bi sorunla karşılaşırmyım arkadaslar acaba bi bilgi verebilrmisiniz ..eğer öle bişi olursa benim aklıma şu geldi..bilg. başında pek uzun süre durmayan biriyim..stickerları çıkartarak ön konsola touchpad'in kenarlarına evde kullandıgımız SERA'lar varya şeffaf ondan yapacagım..SERA kendiliğinden yapışıyo plastiğin üzerine falan deneyin ben öle yapcam..eğer böle bişi olursa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

önümüzdeki hafta inşallah ASUS F3SE 200DR alacağım..onda da böle bi sorunla karşılaşırmyım arkadaslar acaba bi bilgi verebilrmisiniz ..eğer öle bişi olursa benim aklıma şu geldi..bilg. başında pek uzun süre durmayan biriyim..stickerları çıkartarak ön konsola touchpad'in kenarlarına evde kullandıgımız SERA'lar varya şeffaf ondan yapacagım..SERA kendiliğinden yapışıyo plastiğin üzerine falan deneyin ben öle yapcam..eğer böle bişi olursa..

sera ney yavv..nasıl bişeyki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

önümüzdeki hafta inşallah ASUS F3SE 200DR alacağım..onda da böle bi sorunla karşılaşırmyım arkadaslar acaba bi bilgi verebilrmisiniz ..eğer öle bişi olursa benim aklıma şu geldi..bilg. başında pek uzun süre durmayan biriyim..stickerları çıkartarak ön konsola touchpad'in kenarlarına evde kullandıgımız SERA'lar varya şeffaf ondan yapacagım..SERA kendiliğinden yapışıyo plastiğin üzerine falan deneyin ben öle yapcam..eğer böle bişi olursa..

sera ney yavv..nasıl bişeyki..

kardeşim alışveriş merkezine git ALİMİNYUM FOLYO'lar falan varya onların oldugu reyona bak SERA diye yazar üstünde tamamen şeffaf ve ince..plastik,,duvar,,demir,,mika gibi yüzeylere kendiliğinden yapışıyo..ya annelerimiz mutfakta falan kullanır ya..

• Normal bu. İnsan teri acaip asitli ve çözücü etkisi olan bir madde. Bu tarz plastik kasa cihazlarda birde kalitesiz boya kullanılınca terden bu durum olabiliyor. Tavsiyem, matbaa ya da dijital baskı yapan yerlerde "dış mekan baskısı -vinyl- " yaptır. Asus 'la ilgili bir kaç resim , bişiler estetik durcak bi logo filan bul ve bastır bunu stickerlı şekilde. Ardından bunu o bölgeye yapıştırırsın.

Uzun süre oyun oynayan ve stickerla işim olmaz diyen, eli de çok terleyen arkadaşlar:

Ya iyi bir USB Gamepad alın , ya da bilardo eldiveni takın..
  • Benim eski toshiba'da da olmuştu yapacak birşey yok oluyor.
  • bu sticker'lar zamanla kendilerini atmıyor mu zaten. stickerla yola devam eden arkadaşlar bu sorunla eninde sonunda karşılaşacak anlaşılan. Ben de çıkarsam mı ki. Kararsız kaldım şimdi ya. uf uff
  • yukarıda bi arkadasın önerisi var aslında dedigi güzel olur..yani matbaadan falan bi yanı yapışkanlı ince sünger gibi olan malzemelerden bulsak oraya yapıştırsak güzel olur ama geri çıkarabilme olanağı olurmu..ya geri çıkartacak olduk.. o maddenin yapışkanı falan orda kalırsa daha da çirkin gözükür.
  • bişi olmaz.. eski bi notebook vardı bende yaptırmıştım. 10 YTL 'ye filan mal olmuştu ama mükemmel ve çok kaliteli olmuştu.
  • pislenince berbat olur bence o
  • aynı sorun bende de var 1 sene oldu alalı laptopu ama yaklaşık 4- 5 aydır sanıyorum siyahlaşmalar başladı.silim dedim daha kötü oldu şimdi.ne yapacam bilmiyorum.bir site buldum internette boymayla ilgili ama ne kadar güvenilir bide sizler bakın!!!

http://www.notebookservisi.com/default.asp?say=9&urun=2800
  • güzel bi yere benziyo.... garantisi biten bilgisayarlarda düşünülebilinir... böyle yaptıran arkadaşlar warsa yazsın nasıl olmuş lütfen..
  • serviste kasa değişme olmasi gerek aslinda bilmiyorum bende yeni aldim ama ilerde bu benimde basima gelecek..veya asus malina sahip cikacak ve lokal boya yapilacak....
  • zannetmiyorum boya falan yapacağını.... muhtemelen ben seneye ii ce kötü olunca yapcam kendim boya...
  • kalıcı sprey boyalar yokmu aynı tondan alıp boyasak
  • benim asus a6v'de 8.aydan sonra kararmaya başladı. şuan 2 yıllık. sol taraf kapkara
    servis ciddiyetsiz bir şekilde başından savıyor.
    bence asusun kalitesiz bir kasa üretmesiyle alakalı bir durum.
    laptopta başka hiçbir sorun yaşamadım oda ayrı bir konu.
  • nasıl kendin yapacan boya?verdiğim sitedeki gibi bir yeremi vereceksin ,yoksa kendinmi boyayacaksın evde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursovic -- 17 Ekim 2007; 2:57:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.