Şimdi Ara

ASUS BOYA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
13.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADSLAR BENDE ASUS F3JC LAPTOP ALDIM.YAKLASIK 2 AYDIR KULLANIYORUM TUCHPAD İN SOLUNDAKİ BOSLUGA BİLEGİMİKOYDUGUM İÇİN OLSA GEREK BOYASI CIKMAYA BASLADI ÖNCEDEN STİKIR VARDI ONUN İZİDE AYRI Bİ ŞEKİLDE CIKTI BU SORUN SİZDEDE OLDUMU.

• F3JC forumuna atarsan mesajını daha cabuk yanıt alırısın dostum
  • bendede asus a6jc var aynı sorun bendede var nefret ediyorum kasa siyahladı dediğin gibi stickerin izide kaldı servis ellerin terlemesinden olur yapıcak bi şey yok deyip kestirip attı böle kısa zamanda böle olmamalıydı soğudum ben bilgisayarımdan keşke stickerları çıkarmasaydın
  • Ben 5 aydır kullanıyorum boya dökülmesi vb.aşınma tarzında bişi yok.
  •  ASUS BOYA SORUNU

ASUS'A BU GÖRÜNTÜ YAKISIYOMU ARKADASLAR
  • ilginç nerdeyse benim pc sancam aynısı bendede var vallahi
  • hiç asusa yakışıyormu ben stiker olayını anlamadım.stikerin izinin gitmesi gerekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Model üzerinde leke problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stikeri aldıgınız ilk gün sökerseniz öyle iz falan kalmaz.

kararma olayına ise daha dikkatli kullanmaya baglayabilirim
    eliniz sürekli terliyorsa ve saaatlerce oyun oynanacak makina degil bunlar
    oynuyorsan da bi peçete yada bez koyarsın olur biter

makinaya bakmak kisinin elinde

olan olmus artık makina şöyle böyle demenin anlamı yok baştan dikkat edilcekti
  • herkes senin kadar akıllı olamıyo malesef.ama asus bunu düşünmediyse ben nasıl düşüneyım asus özel bir pecete üretsin ozaman buna.amcamlarda hp var onların pc daha eski olmasına ragmen böyle bişe yok neden acaba pecete kullanmıs olabilirlermi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezerdin

ASUS BOYA SORUNU

ASUS'A BU GÖRÜNTÜ YAKISIYOMU ARKADASLAR

arkadaslar bu ne ya. aynı dertten bende şikayetçiyim fakat benimki acer. hadi kalitesiz, ısınma vb sorunları varda aynı durum yani boya sorunu asus da nasıl olur anlayamadım bir turlu. noluyor bu firmalara

• Bende de aynı laptop var ama boya ile ilgili sorun yok.Stikerlar el gelen yerleri korumak için yapıştırılıyor.Stikerlerı çıkarmak çok yanlış.
  • cansıkıcı bir sorun...insan rahatsız olur yaa
  • Sticker'lardan nefret ederim.. Bu tür durumlara karşı koruyucu olma fikri de hiç kafama yatmıyor.. Bu firmanın eksikliğini kendince bir uyanıklıkla kapatması demektir.. Notebooku aldığım gün "Vista Capable" haricinde hepsini söktüm.. O da belki Vista alırken lazım olur diye.. Hiçbir boya sorunu falan da yok.. Cihaz Sony FE31M...

Benim cihazda böyle bir şey olsaydı ne yapardım bilmiyorum.. Gerçekten çok kötü görünüyor.. Buradan ASUS'a ... Hiç tahmin etmiyorlar mı sanki oraya elin-bileğin konulacağını.. Daha önceki HP NX5000 laptopumu da yaklaşık 3 sene kullandım.. Onda da buna benzer en ufak bir durum olmadı...
  • Çok ilginç aynı cihazı 7 aydır kulllanan arkadaşımda var ben 5 aydır kullanıyorum hiç öyle bir sorun yok . Sen nasıl kullanıyon bu laptopu dostum? Sahıs laptopu değilmi bu nöbetleşe felanmı kullanıyonuz.
  • sıcaklarda Bırde elınız terlıyorsa Normal
    Onun ıcın sıyah Kaplama bir dizüstü alınmalı
    Örnek: IBM T60
  • A4 Tech faremin ve daha başka birçok elektronik eşyamın başına gelen olay. Plastik kalıptan çıktıktan sonra boyanmamalı. İnsanın elinin terindeki asidin gücü çok yüksektir, o boyayı rahatlıkla eritir. Mat ürünleri tercih edin. Cicili bicili olmasa da, çalışırken dikkatinizi dağıtacak yansımalara sebep olmaz.

Aynı şey LCD ve plazma TV'ler için de geçerli. Çerçevesini avuçlamayacaksınız ama, seyrederken odaklanmanızı engeller.
  • olay kötü kullanmakla alakalı filan değil emin olun benim kadar temiz ve dikkatli kullanan insan nadirdir.Bendede böyle bir sorun yoktu 5 aydan fazla tertemiz kullandım ama ne zaman stickeri çıkarttım o zaman simsiyah leke kaldı.
  • Elektronik eşyalarda gıri renkler zamanla kararma yapabiliyor.Kiri ve diğer etkileri çok çobuk gösterip zamanla matlaşma oluyor.Arçelik gıri kaplama tv var.kasada matlaşma olmaya başladı.
  • Ya bazı arkadasları beni suclar gibi gördüm.Arkadaslar el insaf ben nekadar kötü kullandım da bu laptopu 2 ayda bu oldu.Laptopta boya cıkan o alan neden bos kalmıs sizce yazı yazarkren bilek konulsun diye.Şimdi koskoca asus bunu akıl edipte ona göre bir önlem alması lazım degilmi sizce.Bazı arkadaslar bende aynı pc yı kullanıyorum fakat bende bu sorun yok diyor.Olabilir arkadaslar Her bilgisayarda aynı hata olmuyor ki.Bence bu bir üretim hatasıdır bunun için Asusa bas vurup hakkımı arayacagım.Daha önce sony marka kameram bozuldu servis telefonlarını almak için girdigim sitede sony nin bazı kamera modellerinin üretim hatalı oldugunu ögrendim.Servisi arayıp sordum kamerayı gönderin bakalım eger malum arıza ise ücretsiz tamir yapılır dediler vede dediklerini yaptılar.Hemde bu kamera yurtdısından gelmişti vede garanti süresi dolmustu.Sony üretim hatası yaptıgı için bunları hiç sormadan tamiri yaptı.Benim asus secme nedenim de büyük bir firma olmasıydı.Ama görülüyorki asus bu laptop işinde biraz acemi gibi keşke 2.tercih olarak düşündügüm hp alsaydım demeden gecemeyecegim.SAYGILAR

• aynı sorun bende de var. arkadaşımın, öğretmen kampanyasından 2 yıl önce aldığı toshiba notebook ta öyle bir sorun yokken, 5ay önce aldığım f3jc de inceden kararmalar gözükmeye başladı. olmadı asus...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.