Şimdi Ara

Asus Notebook Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce başına gelen ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Asus N56VZ Model bi notebook sahibiyim. Son zamanlarda sebepsiz yere kapanmaya başladı.

Bilgisayarda oyun felan oynamadığım ve/veya herhangi bir ısınma sorunu olmadığı halde aniden kapanması çok can sıkıcı olmaya başladı.

Bilgisayar teknik servisine(asus değil yerel servis) verdim ama herhangi bir sorun tespit edememişler, termal macundan kaynaklı olduğu düşünülerek termal macun yenilemesi yapmışlar.

test programları ile de test yaptık ama herhangi bir sorun gözükmüyor denildi.

Bilgisayara format atarak çözüm aradım ama sorun yine devam ediyor. Fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. Webde gezinirken ya da ofis programları gibi basit işler yaparken bile aniden kapanıyor.

Bilgisayar eski olduğundan belki miadını doldurdu ancak ağır işlemler yapmadığım için yeni bilgisayar almaktansa sorunu çözsem çok daha mantıklı olacak gibi görünüyor.

Bilgisi ya da tavsiyesi olan varsa çok müteşekkir kalırım.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmandar3 -- 10 Ocak 2021; 19:42:9 >

• adaptoru ölçtür. sadece bataryayı kullanırken de oluyor mu dene

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Farklı adaptörle de denedim.

bataryalı ve bataryasız olarak da denedim ama aynı şekilde hocam

• Yok mudur bilgisi olan?

• Yardım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.