Bildirim
Asus CG8890 vatanda 7999tl :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu güzelim sisteme gidip toshiba disk takmıştır. Takoz gibi çalışıyordu. Geçenlerde şirkete almış geri iade etmiştik. -
2 adet ökküz parası -
Allah akıl versin alana -
arkadaşım da var 11 bin vermişti hemen fotoyu gönderiyorum -
2 Tane kaptım bildirene teşekkürler -
Bu paraya eder ne var anlamadım ?
Hayır olay oyunsa; 1400TL'ye PS4 var.
Olay grafik / video rendering ise zaten ya sistem toplarsınız (ki onun için çok yüksek bir ram ve hızlı veri alışverişi için raid yapılmış SSD vb.) ya da dünya da en çok bu konularda kullanılan Apple'ın ürünlerine yönelirsiniz. -
-
O paraya araba alanlar var. -
honda cbr250 alırım o paraya -
quote:
Orijinalden alıntı: Kongor
Olay grafik / video rendering ise zaten ya sistem toplarsınız (ki onun için çok yüksek bir ram ve hızlı veri alışverişi için raid yapılmış SSD vb.) ya da dünya da en çok bu konularda kullanılan Apple'ın ürünlerine yönelirsiniz.
*Video / grafik rendering için önce sistem toplamayı düşünüyordum ama sonradan mac os un ne kadar efektif ve düzgün çalıştığını farkettim. Apple bilgisayarları Ferrari gibi, Toplanmış pc Modifiye edilmiş subaru gibidir. Subaru sizi her an yolda bırakabilir. Ama bi ferrari gibi hızlı olabilir ama Apple düzgün çalışmayı ve sorunsuz olmayı vaad eder. Pc için almış olduğum 7950'yi de satmayı düşünüyorum.
*bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viacon -- 18 Aralık 2013; 12:34:24 >
-
8bine araba alırım -
1 lira daha ekler 8000 liraya kız gibi doğan slxler var -
Hali hazırda OSX işletim sistemi kullanan biri olarak, detaylara inmeden dediklerinize katılıyorum ancak ikisininde birbirine karşı üstün oldukları konular var.
İyi çalışan bir PC ile de uzun yıllar sıkıntısız çalışabilirsiniz. Önemli olan nokta; bu parayı verdikten sonra (8000TL) daha iyi sistemler alınabileceği. Hali hazırda param çok kardeşim sanane diyene de hayırlı olsun derim tabi. -
Amaç birebir bu sistemi toplamak ise, haydi eyvallah diyelim de (kaldı ki normal fiyatının 12000TL olduğu konuşuluyor, ben ona göre yorum yapmıştım) ; bu veya benzeri sistemi alana kadar bu paranın karşılığında çok daha iyi çözümler bulabilirsiniz diyorum bende.
Ne bu bilgisayardan bir SERVER olur;
Ne bu bilgisayardan iyi bir render canavarı olur;
Ne bu bilgisayardan F/P Oyuncu bilgisayarı olur.
Ha illa PC ile oyun oynuyorum diyenler içinde, zaten bu paraya çok üstün tamamen oyun için yapılmış laptop'lar var ki zaten oyuncu adam bilgisayarının taşınabilir olmasını isteyecektir diye düşünüyorum. (Bkz. Alienware - MSI - Monster Gaming serileri)
Yukarıda da dediğim gibi, illa çok param var sanane diyen bir adama eyvallah, güle güle kullansın; ama bu bilgisayar bu paraya asla bir SICAK FIRSAT değil, bırakın onu F/P bile değil.
Not: Parçaları tek başlarına eleştirmedim ama ROG Gaming Mouse & Klavye demişsiniz, 250TL karşısında yazıyor. Çok daha iyi bir klavye + Mouse takımı alır adam bu paraya mesela. Veya 256GB SSD + 3TB 7200rpm'e o parayı vereceğine iki 240'lik SSD'yi raid yapabilir, ayrıca depolamayı da isteğine göre yapar vsvsvs..)
-
quote:
Orijinalden alıntı: gerschenkirschen
arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz da, bu sistemi daha ucuza nasıl toplarsınız.
ben merak ettim topladım. rakamları da düşüre düşüre yazdım. yine de 8500tl civarı yapıyor.
daha iyisini daha ucuza toplayabilen varsa bir zahmet yazıversin.
CPU Intel Core i7-3960X 3.30G 15MB 2000
MB ASUS X79 Anakart 750
RAM 16GB DDR3 2133Mhz 300
HDD 256GB SSD+ 3TB 7200rpm SATA 6Gbs 900
VGA ASUS Nvidia GeForce GTX690, 4GB 2500
ODD Blu-ray Yazıcı 350
OS Windows 8 64bit 200
Wifi 802.11N Wireless ve Anten 50
Ses kartı ROG Xonar Phoebus Harici Ses Kartı 500
KB ROG GAMING Klavye & Mouse (mekanik) 250
Su soğutma 200
900W 80+ Destekli Güç Kaynağı 500
KASA 200
3 Yıl Kapıdan Kapıya Garanti
Fabrika çıkışında overclocklanmış işlemci
Tek tuş ile 4.2Ghz ye kadar Overclock
8700
Bu pc yi toplamaya gerek yok ki. Siz işlemci alacak olsanız 2000 liraya bunu mu alırsınız yoksa 800 liraya 4770k mı alırsınız. Kafadan 1200 lira fark ediyor. Ki anakart da ona göre pahalı x79 olduğu için.
-
quote:
Amaç birebir bu sistemi toplamak ise, haydi eyvallah diyelim de (kaldı ki normal fiyatının 12000TL olduğu konuşuluyor, ben ona göre yorum yapmıştım) ; bu veya benzeri sistemi alana kadar bu paranın karşılığında çok daha iyi çözümler bulabilirsiniz diyorum bende.
Ne bu bilgisayardan bir SERVER olur;
Ne bu bilgisayardan iyi bir render canavarı olur;
Ne bu bilgisayardan F/P Oyuncu bilgisayarı olur.
Ha illa PC ile oyun oynuyorum diyenler içinde, zaten bu paraya çok üstün tamamen oyun için yapılmış laptop'lar var ki zaten oyuncu adam bilgisayarının taşınabilir olmasını isteyecektir diye düşünüyorum. (Bkz. Alienware - MSI - Monster Gaming serileri)
Yukarıda da dediğim gibi, illa çok param var sanane diyen bir adama eyvallah, güle güle kullansın; ama bu bilgisayar bu paraya asla bir SICAK FIRSAT değil, bırakın onu F/P bile değil.
Not: Parçaları tek başlarına eleştirmedim ama ROG Gaming Mouse & Klavye demişsiniz, 250TL karşısında yazıyor. Çok daha iyi bir klavye + Mouse takımı alır adam bu paraya mesela. Veya 256GB SSD + 3TB 7200rpm'e o parayı vereceğine iki 240'lik SSD'yi raid yapabilir, ayrıca depolamayı da isteğine göre yapar vsvsvs..)
@Kongor
selam hocam,
ben illa bu sistem süper konfigüre edilmiş demiyorum, mutlaka herkes kendi ihtiyac, para ve zevk denklemine göre farklı sistemler kurabilir.
ama emin ol kimse yazdıgın notebooklar ile oyun oynamak için can atmıyor, oyun işi hala notebookların iyi yapabildiği bir durum değil.
oyuncu adam bence mobiliteden ziyade pc başındaki rahatlıgı ve hızı tercih ediyordur. keza birebir bileşenlerin f/p baktıgında masaüstü pc almak cok daha avantajlı.
ben mağazada ürünü canlı incelediğim için yorum yapabiliyorum, siz de canlı görseniz, oyun oynasanız ve temas etseniz benim gibi ürünü savunabilirdiniz.
tek tek parça fiyatlarını yazdım cünkü üzerinde bu bileşenler var . dediğin gibi farklı disk kombinasyonları veya Cpu tercihleri de olabilirdi ama ürün fabrikadan böyle gelmiş ben de yorumumu buna göre yazdım zaten. ve hala iddia ediyorum bu bileşenleri içeren bir pcyi kimse bu fiyatın altına Türkiye içerisinde toplayamaz abi.
klavye mouse için cok daha iyisini bulurum demissin, bana 250tlden ucuz herhangi bir mekanik oyuncu klavyesi ve 4000dpi lazer, agırlıgı ayarlanabilen, dpi ayarlanabilen mouse seti söylersen buna da eywallah diyeceğim.
@Hypnotica
dediğim gibi hocam, senin-benim toplayabileceğim sistemler üzerine yorum yazmadım ben. tabii ki farklı bileşenler yapılabilir, ben mevcut sistemin bu parayı fazlası ile hakettiğini söylüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anthinka
quote:
Olay grafik / video rendering ise zaten ya sistem toplarsınız (ki onun için çok yüksek bir ram ve hızlı veri alışverişi için raid yapılmış SSD vb.) ya da dünya da en çok bu konularda kullanılan Apple'ın ürünlerine yönelirsiniz.
*Video / grafik rendering için önce sistem toplamayı düşünüyordum ama sonradan mac os un ne kadar efektif ve düzgün çalıştığını farkettim. Apple bilgisayarları Ferrari gibi, Toplanmış pc Modifiye edilmiş subaru gibidir. Subaru sizi her an yolda bırakabilir. Ama bi ferrari gibi hızlı olabilir ama Apple düzgün çalışmayı ve sorunsuz olmayı vaad eder. Pc için almış olduğum 7950'yi de satmayı düşünüyorum.
*bence
Sti alır adam gibi toplarsan Ferrari'den sağlam olur o araç ama neyse konuya döneceksek.
1400 liraya ps4 oyun için alınmaz. Gidin o paraya adam gibi bir pc toplayın doğru düzgün oyun oynayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X