Şimdi Ara

ASUS çıldırmış olmalı: BIOS güncellemesi yapanlar garanti dışında sayılabilir! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aslında hiç bir şeyle uğraşmadan temp 75 seçtim çıktım o gün bugündür de 0 ısı sıfır kafa takıntısı.  Oyunlarda hiç fark yok render da biraz fark var oda %4-5 arası değmez yani ayar denemeye. Soc 1.182 de benim anakartta şuan en düzgün ayar benim için bu oldu. Yok onu gir yok bunu gir dene çık gerek yok seçin temp 75 bakın keyfinize hiç fark olmuyor.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

İşin en zevkli kısmına değmez dediniz. Biraz bakın fark var mı yok mu? Sonuçları bizle de paylaşın. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt

Baktım ben onlara 1 hafta her gün kullanmak yerine pc başına oturup yatana kadar ayar girdim. Artık yaşım geçti bu işler için dün 990 pro m2 aldım takarken bile üşendim. Bir kaç yıla ben hazır sistemlere geçerim belli. Bu arada gerçekten değmiyor max bu işlemci ayar oc ile %5 üstüne altına koyar o kadar.

• 1 hafta uğraşmak için heves olması lazım. Hazır sistem diyene kadar bir teknoloji tutkununu kaybetmemistik hocam  zaten günümüz işlemcileri sonuna kadar açık halde geliyor, eskidendi oc yapmak şimdi trend uv yapmaya doğru dönüyor😀 yine de hevesinizi kaybetmeyin naçizane önerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık anakartın etiketinde solma var diye garanti kapsamı - ücretli onarım dahil servislerinde işlem yapmıyorlar. Bunlardan ürün falan almayın. Heyete verdim bakalım ne olacak.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt

Evet Turgay.

Bu arada nasılsın. Çok özledim seni. Görmeyeli 18 sene falan oldu kardeşim yaa...

• Yeni nesil full sıkıntı. Ne zaman geçmeye niyetlensem, konuları okuyunca vazgeçiyorum. Bu yeni nesli pas geçtim artık 5800x3d alıp beklemek en güzeli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.