Şimdi Ara

Asus COMMANDO Kullananlar Buraya! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
10.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende P5B mi değiştirip yeni bi anakart almak istiyorum..yaklaşık 350 ytl bütcem var..commando mu almalıyım dersiniz ??
  • İyi bir seçim olacaktır bence P5B ile kıyaslama bile
  • ewt hocam yenı kurdum sıstemı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

arkadaşlar bende P5B mi değiştirip yeni bi anakart almak istiyorum..yaklaşık 350 ytl bütcem var..commando mu almalıyım dersiniz ??

valla bende P5B yi satıp. Commandoyu almıştım. iyikide almışım diyorum.
  • commando fiyat bakımından mükemmel ançak geçende vatanbilgisayarda gördüm abitin mdelleri vardı fiyatıda uygun sayılırdı. ben misal eğer commandoyu bir ay önce almış olmasa idim düşünmeden abit p35 serisi bir board alırdım. ben bu board da celeron d kullanıom biliom o boarda o işlemci yazık ama 45nm bekliorum bende . bu arada o.c için mükemmel board celeron d 2.66 ı 4.10 ghz de çalıştırdım fakat kapattığımda açılmıordu clear cmos yaptığımda açılıordu. voltaj ayarları ile olur tahminimce ama psu almam gerekior boardu tehlikeye atmamak için birde kasa soğutması kötü ondan galiab .

edit: imla hataları
  • bende comando istiyorum..peki bu yeni PK serisinden ne tavsiye edebilirsiniz??
  • ya konuyla pek alakalı değilde acaba advantage a 12 taksit yapan bi yer biliyomusunuz arkadaşalar commando almak istiyorum da
  • bunda çift ekrankartı desteği var mı arkadaşlar tam anlayamadım ya.asus un sitede bişi yazmıyo fakat diğer sitelerede crossfire yazıyor yardım ederseniz sevinirim cumartesi ye kadar alıcam da.350 ytl ye başka ne alınabilir bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yiğit_1903 -- 8 Ağustos 2007; 3:24:47 >
  • yiğit dostum bu anakartta 2 adet PCI-E x16 (@ x16 and x4 mod) bunlardan bir tanesi 16x de diğeri ise 4x de çalışıyor yani intel chipsetli olduğu için sadece crossfire yapabilirsin ama iki ekran kartın 4x hızında çalışır yani croosfire ın bir anlamı kalmaz onun için iki ekran kartı kullanmayı düşünüorsan tavsiyem nvidia 680 chipsetli bir board alman bu boardlarda iki slotta da 16x desteği var yani gerçek sli desteği onda var. eğer ekran kartın nvidia ise hiç düşünemden ve iki ekran kartın varsa 680 chipetli striker extreme yada diğer markların modellerini almanı tavsiye ederim. ati ise kartların sanırım şuan piyasada çift 16x destekli board bulunmuor. sadece amd sistemlerde var çift 16x destekli board.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

bunda çift ekrankartı desteği var mı arkadaşlar tam anlayamadım ya.asus un sitede bişi yazmıyo fakat diğer sitelerede crossfire yazıyor yardım ederseniz sevinirim cumartesi ye kadar alıcam da.350 ytl ye başka ne alınabilir bu arada

kardeş illa cf yapacaksan intel chipsetli en uygun anakart asus p5w dh tır 975x chipsetli ve 8x-8x cf desteklemekttedir
  • teşekkürler arkadaşlar yardımınız için..o zaman ben tekrar bi düşüniyim..bi de P5K Deluxe e bakayım.artık alcaz bişi cumartesi ye kadar..
  • Bu posterde sıcaklıkları falan göstermek mümkünmü beyler?? normalde saat falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota -- 8 Ağustos 2007; 21:31:02 >
  • Arkadşalar bende bir Commando kullanıcıyım benim sistemin C2D E6420 2.13 Kingstoom 1x2 800Mhz Ram
    Asus 8500GT Silent 512Mb ekran kartı ben buna nasıl bir overclock uygulaya bilirim voltaj değerleri olrak ben voltaj değerlerini otomatikte bıraktığım zaman fazla yükselmiyor işlemcinin hızı bunu nasıl ayarlayabilrim yardımcı olurmusnuz. Ben asus AI NOs basğlı profilden kullanıyorum şimdilik biraz yardım ederseniz iyi olur.
  • bende yeni topladım sistemi işallah deneyeceğim o/c yapmayı ama çok acamiyim. yardımlarınızı bekliyorum. bişey sorabilir miyim çok acemice gelebilir ama ben cm stacker kasa kullanıyorum. 4 adet fanı var ve bunların kontrolünü ana kart üzerinden nasıl yapacağım ve bunları nasıl anakarta bağlayacağım.
  • Arkadaşar Ben daha on sayflara SS verilmiş bir OC ayarlarını kullanıyor ve 425*8 olası gerekirken sistem 425*6 olarak gozukuyır CPU-Z ve Everest Ultimate de ama bilgisayarım sağ tık yaptığım zaman 3400 olarak gozukuyor bunu nasıl doğru olan CPU-Z de yazandır diye tahmin ediyorum ama neden sistemim 425*8 zi kabul etmiyor sistemin E6420 2.13GHZ bi işlemci Kingstom 1*2 800MHZ lik ram var yardımcı olursanız
  • cpu dakı ayarlar var onları kapat auto olmasın
  • Yaptım Ayarlar Manuel olarak yaptım voltaj ayarlarını bile 2. sayfala yayınlanan SS ayarlarını yaptımama x6 olarak yine yapıyor orada yapan arkadaşlar x8 olarak grüyor o beni şaşırttı acaba bios update yapsam yetermi ?
  • Eski bir Commando kullanıcısıyım,satıp gigabyte P35-S3 aldım dün 10 saat ses problemleriyle uğraştık ama halledemedik,gıcık oldum Gigabyte'a şimdi iade edip farkını vererek tekrar Commando almayı düşünüyorum,yanlız şu an bir sorun var,anakarta E6850 işlemci takarsam çalışmamasından korkuyorum,çünkü commando bios update ile 1333 mhz uyumuna kavuşuyor,anakart sıfırken bios uptade nasıl yapıcaz,başka işlemcim yok malesef benim ne yapmam gerekiyor,yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkoglu777

Eski bir Commando kullanıcısıyım,satıp gigabyte P35-S3 aldım dün 10 saat ses problemleriyle uğraştık ama halledemedik,gıcık oldum Gigabyte'a şimdi iade edip farkını vererek tekrar Commando almayı düşünüyorum,yanlız şu an bir sorun var,anakarta E6850 işlemci takarsam çalışmamasından korkuyorum,çünkü commando bios update ile 1333 mhz uyumuna kavuşuyor,anakart sıfırken bios uptade nasıl yapıcaz,başka işlemcim yok malesef benim ne yapmam gerekiyor,yardımcı olabilirmisiniz.

merak etme dostum sorunsuz 1333 fsb işlemcileri çalıştırıyor sadece asus update yiklememn ve son sürüm biosun yüklemen gerek şuan son sürüm 1501
  • quote:

Orjinalden alıntı: azaell

Yaptım Ayarlar Manuel olarak yaptım voltaj ayarlarını bile 2. sayfala yayınlanan SS ayarlarını yaptımama x6 olarak yine yapıyor orada yapan arkadaşlar x8 olarak grüyor o beni şaşırttı acaba bios update yapsam yetermi ?

dostum cpu z nin eski sürümünden dolayı öyle gösteriyor olabilir yenisini indirip dene birde olmadı ben cpu confgration ss lerini koyarım akşam evde olduğumda
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.