Şimdi Ara

Asus D509DJ-EJ0522 AMD Ryzen 5 3500U 12GB 256GB SSD MX230 5.193 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şaka mı bu

• 12gb ram olanlar genelde kutusu açılıp ram ilavesi yapılmış oluyor.

• Nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

Satıcı kendisi laptopu söküp ram takabiliyor bazen. Bu laptopun yorumlarına da birisi "upgrade için açılmış" yazmış zaten. Garantilik bir işi olduğunda bu yüzden ürünün garanti dışı olduğunu öğrenip şoka uğrayan birini okumuştum. Asusta ram ilavesi garanti dışı bırakıyor mu onu bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 9 Şubat 2021; 18:36:58 >
  • Toplama laptopun hakkını vermiş bir bilgisayar depoda kalan bütün malzemeler birleşmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü açmadım daha kutuda bu yazıyor. Bakalım asusu da arayıp teyit ederim bir sorun yok ise kurarım

• quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

Bayağı sıkıntılı bir durummuş ilginç bakalım bi bilgilendirme için teşekkürler

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

• Nirvana_ N kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler ben ilk defa pc almıyorum :)

önerdiğiniz pc ler işlemci tamam ama harici ekran kartı yok acer zaten ilk tercihim olmaz dell severim ama ekranı hd full hd değil

benim aldığım fiyatta genelde hp ler var harici ekran kartlı olarak, ben zaten kendime değil arkadaşa alıyorum bakalım yarın firma ve asus ile görüşeceğim fiyatı, 12 gb olması, full hd olması ve asus olması tercih sebebim.

• bu nasıl bi upgrade arkadaş 4 e 8 mi eklediniz 8 e 4 mü. 8 se de 8 eklesiniz ya bişiye benzese

• İ3 fullhd ips 15.6 4000tl civarı mumkünse amazon önerijiz varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne can sıkıcı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda yeni trend sanırım 20 gb lı modellerde satıyorlar :)

• quote:

12gb ram olanlar genelde kutusu açılıp ram ilavesi yapılmış oluyor.

Aynen Toptancılar mağazalardan ürünü toplayıp RAM ekleyip nette satıyorlar..

• quote:

Satıcı kendisi laptopu söküp ram takabiliyor bazen. Bu laptopun yorumlarına da birisi "upgrade için açılmış" yazmış zaten. Garantilik bir işi olduğunda bu yüzden ürünün garanti dışı olduğunu öğrenip şoka uğrayan birini okumuştum. Asusta ram ilavesi garanti dışı bırakıyor mu onu bilmiyorum ama

Eğer yetkili serviste RAm takıldıysa garanti dışı kalmaz fakat yetkili servis dışında bu işlem yapıldıysa Garanti dışı kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraq084

Eğer yetkili serviste RAm takıldıysa garanti dışı kalmaz fakat yetkili servis dışında bu işlem yapıldıysa Garanti dışı kalır.

Alıntıları Göster

Bu mantık eskiden casper vs gibi toplama yapıp ksanın arkasına etiketi yapıştırıp bunu sökerseniz garanti dışı kalır demek gibi birşey

Yani ben ürünü aldım sonradan 2 yıl dolmadan rami kendim taktırsam garanti dışımı kalacak. Ki zaten ben çok pc ye böyle yaptım bu yüzdende servise gittiğinde bun ram takılmış garanti dışı diye bir şeyde duyduğumu hatırlamıyorum.

• Dell Vostro 14 5471 bilgisayarıma her türlü upgradei yaptım. Ram taktım, ssd taktım, hdd taktım, macununu değiştirdim. Hatta alüminyum kasasını da biraz yamultmuştum açarken. Yurtdışındayken ekranı bozuldu aletin, garantisini bulunduğum ülkeye taşıdım. 1 seneye düştü garanti ama Dell servisinden adam geldi evimde değiştirdi ekranı sonra gitti. Adam umursamadı bile upgradeleri. Bizim ülkede kime ne sokarsak kârdır kafasında servisler olduğu müddetçe upgrade ile garanti dışı kalır falan diye öten tenekeler olacaktır. Eğerki servis sadece ve sadece sizin upgradeinizden dolayı garanti dışı bırakmaya kalkarsa, garantinin bozulmasına neden olan durumun kanıtını istemelisiniz. Fotoğraf, video ne haltsa çekip size upgrade öncesi/sonrası sorunu kanıtlamalılar, kanıtlamak zorundalar.

• Pc ye sistem kurdum testleri yaptım şuan için hiçbir sıkıntı gözükmüyor gayet düzgün çalışıyor. Kasası ve görünümü de hoş plastik hissi vermiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.