Şimdi Ara

## Asus'dan Yeni PC Kasası; Vento TA-M1 ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sanslı genc

power warmı varsa üstte mi altta mı? Kaç Watt?

Kaç watt bilmiyorum ama galiba üstte
  • evet ventoların en güzeli olmuş
  • görünüm güzel
  • asus umun fanlarını nanoxia yaptım ses kalmadı orjinal fanlar sesli gerçekten

orjinal psu ile 1 ay 9600 gt kullanadım sorun çıkarmadı gerçek 350w deniliyor

ayrıca derinlik 19 cm bence az
    bendeki sunbeam CCF sogutucu 15,5 cm takınca yandaki airduct ı sökmem gerekti 0,75 cm boşluk kaldı yanı büyük sogutucu kullananlar yandaki fanın birini unutsun bu kasada
  • guzel kasaya benziyor
    gelsin de bir arkadas incelemesini yapsin gorelim :D
    haber icin tessekurler
  • yanda iki adet 12'lik fan koyacaklarına bir tane 25'lik koysalar daha sessiz olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 11 Eylül 2008; 17:12:38 >
  • Vento'nun en güzel modeli TA982 bence ve kendi kasam oluyor kendisi. Şu kasaya şeffaf kapak olsa 10 numara olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_24596620/tm.htm

http://img294.imageshack.us/img294/9568/dsc02076fs3.jpg

• Sade olmuş, çok pahalı değildir umarım
  • @erayozcan

o derinlik değil genişlik

kasa cidden küçük gözüküyor ama zaten asusun büyük kasa yaptığını görmedim ayrıca asus bu kasa ile bence resmen sınıf atladı ki bunu daha içini ve malzemeyi bilmeden söylüyorum çünkü bundan önce çıkardığı oyuncak tipli bir kasa vardı böyle kareli ekose gömlek gibi onu bilenler ne demek istediğimi anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 12 Eylül 2008; 1:25:12 >
  • Gerçekten güzel kasaymış fiyatı ne kadar ki?
  • quote:

190 x 433 x 455 mm

Bu ne ya küçük küçük asus olmuş 70-80 usd den fazla para etmez

THERMALTAKE ARMOR+MX MidTower Pencereli ( küçük armorun boyutları )....130 usd
    Dimension (H*W*D) 535.0 x 240.0 x 490.0 mm
    NZXT 8E-HSNL2-FGB Hush Kasa (PSU Yok).....108 usd
    (GXDXY): 185 X 511 X 419 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 14 Eylül 2008; 0:21:04 >
  • Hey yapmayın o kasadan bende var Mavi ledli 2 fanıyla beraber geliyor ekran kartım uzun olanlardan (Ati 4850 x2) bitek onun gürültüsünü duyuyorum ve rahatca sığdı emin olabilirsiniz uygun bir tercih (kapaktaki fanlar asında sürgülü ön bölüme kaydırılabiliyor o yüzden 2 tane 12 cm fan tercih edilmiş)
    kasanın açık kısımlarında arkası dışında filitre var ama filitrede toz birikince hoş olmuyor...
  • oyun için olan sistemlerde bile iyi bir tercih içinin tamamı vidasız montaj içeridede baskın renk siyah ve gümüş mavi ledli fanlar çalışırken kasa çok artistik duruyor :D
    ve 4 adet HDD 4 adet scsı yeri mevcut güç kaynağı üstte ve güç kaynaksız geliyor
    Net ağırlığı 6.7 kg (kasada yazıyor ölçmedim)
    siyah bir dvd rom la gerçekten iyi duruyor...
  • söyelemeyi unuttum kasanın ön kısmında (altta kapağı açında) 2 usb 1 dv 2 audio girişi war
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.