Şimdi Ara

## Asus'dan Yeni PC Kasası; Vento TA-M1 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Asus'dan Yeni PC Kasası; Vento TA-M1 ##

Beyaz renkli, standart tasarımlı ve malzeme kalitesi oldukça düşük olan bilgisayar kasaları tarih sayfalarında sağlam bir yer edinmekle meşgul iken pazarın büyüdüğünü ve daha nitelikli çözümlere gereksinim duyulduğunu fark eden üreticiler arka arkaya duyurdukları yeni modeller ile pastadan daha büyük bir pay kapma yarışındalar. Sadece kasa üretimine yoğunlaşan firmalar olduğu gibi sektör devi büyük üreticilerin de kasa çözümleri ürettiğini biliyoruz. İşte onlardan biri olan Asus da özellikle Vento serisi kasalarıyla son dönemde sık sık gündeme gelmeyi başardı. Firma yaptığı yeni açıklama ile TA-M1 kod adlı yeni PC kasasını duyurdu. Siyah renkli kasa, gümüş renkli çerçevçeelere ve ekstra hava sürkilasyonu için mesh tasarımlı ön panele sahip. 190 x 433 x 455 mm boyutlarında olan yeni kasa optik sürücüler ve PCI kartları için aletsiz kuruluma da olanak tanımakta. Kolay ve hızlı kullanım için ön panelinde iki usb ve iki ses portuna sahip olan Asus TA-M1 ile 3.5" boyutunda dört dahili donanımı kullanabilmek mümkün. Öte yandan 5 adete kadar 120mm'lik fan kurulumuna olanak tanıyan kasanın önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hiçte fena durmuyor hani.hem estetik hem teknik anlamda ne dersiniz
  • yan kapaktaki fanlar 12 cmlik mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

yan kapaktaki fanlar 12 cmlik mi acaba?

Evet
  • 2 ay önce çıkarsaydın ya asus abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: menem

yan kapaktaki fanlar 12 cmlik mi acaba?

Evet

o zaman güzel ama asusun kullandığı fanlar birazcık sesli oluyor bunlar umarız sessiz olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

2 ay önce çıkarsaydın ya asus abi

Evet yahu biz kasa alıyoruz pencereli model çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sade ve güzel. AeroCool S9 PRO'dan ucuz olsun, TR'ye de gelsin , alabilirim.
  • ta951 ın arkadakı 12 cm lık fanı ucak motoru gıbı gurultulu calısıyodu ınss bununda fanları oyle değildir gercı asusdan sessız fanlar koymalarını beklemıyorum ama hadı hayırlısı dıyelım

fazların gurultu sevıyelerıde verılseymıs ıyı olurdu
  • ışıklı fanların ses yapabilen modeli yok
  • bende de vento A9 var.. resimde gördüğüm modelden daha şık duruor benimi ki yav... sadece yan tarafı seffaf değil
  • Güzel kasa vallaha çok hoşuma gitti..
  • Asus un VENTO serisinde ki en güzel kasa olmus bence ,sade ve teknik acıdan yeterli kasa icin :) VENTO serisinin ilk kasası olan ferrari kırmızısı olanı almıstım,dısı guzeldi ama ici cok kullanıslı degildi,bunun icini gormek lazım derim..
    alınabilir tabii ki fiyat da önemli bir etken
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Yan tarafı pencereleri kasaları hiç sevmiyorum arkasındaki mantığıda anlamıyorum..İçinde hareketli bir parça yokki bakmak isteyelim..Bir yanda nette surf yaparken bir yanda ekran kartımızımı seyredecez..Kaldıki çoğu pc nin için kablo çorbasıdır..Pekde güzel bir görüntü değil..Hele tozlanınca daha da kötü...Bütün pasaklılığın gözler önüne serilecek :)))

Daha iyi bir yorum getirilemezdi herhalde.
  • 5 tane 12 cm'lik fan taktınmı min. devirde al sana fıstık gibi soğutma
  • feel gibi ön tarafa fan koysa güzel olacak. böyle çok sade olmuş.
  • Güzel kasa olmuş ama ben kullanmazdım...
  • rc690 dan esinlenilmiş gibi
  • power warmı varsa üstte mi altta mı? Kaç Watt?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

quote:

Yan tarafı pencereleri kasaları hiç sevmiyorum arkasındaki mantığıda anlamıyorum..İçinde hareketli bir parça yokki bakmak isteyelim..Bir yanda nette surf yaparken bir yanda ekran kartımızımı seyredecez..Kaldıki çoğu pc nin için kablo çorbasıdır..Pekde güzel bir görüntü değil..Hele tozlanınca daha da kötü...Bütün pasaklılığın gözler önüne serilecek :)))

Daha iyi bir yorum getirilemezdi herhalde.

Teşşekkür ederim..:)

Yan tarafı pencereli olan kasalar herhalde kasa içine ışıklı fanlar takıp pc lerine bir nevi disco muamelesi yapanlar için sanırım..neyse zevkler tartışılmaz ..

Bu arada bu kasanın nesini beğendiniz yahu..Hiç bir özelliği olmayan çok düz sıradan bir kasa işte..vento 7700 bunun yanında alien kasaları gibi kalıyorki bence çok daha güzel..

Bir durum daha varki bence artık kasa alırken en önce düşünülmesi gereken şey..o da fırıncı küreği gibi ekran kartları sığacak mı sığmayacak mı..Mesela vento7700 e çok zor sığdı normal 4870..x2 si girmiyor..Param olduğu hade alamıyorum sırf kasa yüzünden..:D Öyle saçma bir durum..Bu kasadada hemen anakartın dibinde HDD yuvaları varsa salla..

insanın parası olmasıda dert be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.