Şimdi Ara

ASUS DSL AC51 SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar asus ac51 modem kullanmaktayım yaklaşık 8 aydır. internet sağlayıcım turknet problemim benim modemi kapatıp açmam veya elektirik gidip gelmesi gibi modemin gücü kesilmesi sonrasında modem açılıyor fakat üzerinde sadece power işigi yaniyor dsn wifi vb hiç bir ışık saatlerce beklesemde yanmiyor sonrasi ariza kayit aciyorum hatlarda bir problem olmadigi dönüşü yapiliyor. defalarca ac kapat yaptiktan bir sure sonra once dsn sonra wifi isiklarim yaniyor internet baglantim saglaniyor. bu sorunun kaynagi ne olabilir?

• Arıza modeminizden kaynaklı.
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1000814/

buradaki anlatımı uygulayın eğer yine aynı problem olursa direk garantiye gönderin birebir değişim yaparlar modemi yada yazılımsal bir sorunsa düzeltir gönderirler. Hiç uğraşmak istemiyorum diyorsan garantiye gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Arıza modeminizden kaynaklı.
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1000814/

buradaki anlatımı uygulayın eğer yine aynı problem olursa direk garantiye gönderin birebir değişim yaparlar modemi yada yazılımsal bir sorunsa düzeltir gönderirler. Hiç uğraşmak istemiyorum diyorsan garantiye gönder.
    aynı sorun bende de var denedim olmadı modem de problem var galiba asus ile iletişime geçtim bakalım
  • cevabınız için tşkler ayarları deniyeceğim olmadı servis yolu göründü
  • modemin ilk yazilimi olan .473 tekrar yukledim ve guncelleme yapmadım modemi birkere kapatip actim ve sorunum olan dsl ile karsilasmadım zamanla gözlemliyeceğim eğer sorunum bu şekilde çözülür ise büyük ihtimalle sorun modemin son yazılımıyla ilgili olabilir.
    ASUS DSL AC51 SORUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: YALCİNKAYA040

modemin ilk yazilimi olan .473 tekrar yukledim ve guncelleme yapmadım modemi birkere kapatip actim ve sorunum olan dsl ile karsilasmadım zamanla gözlemliyeceğim eğer sorunum bu şekilde çözülür ise büyük ihtimalle sorun modemin son yazılımıyla ilgili olabilir.
    ASUS DSL AC51 SORUN

Sorun yazılım ile çözüldü mü?

• Asus sitesinde en son çikardiği yazilim ile çözüldü, bu mesajı yazdığımda mevcutta kullandığım sürüm cıkmamıştı bi deneyin derim.

• Merhaba,
    Bende aynı sorunu yaşıyorum modemi kapatıp açmaktan bıktım. İnternet bazen 1 saat bazen 3 saat bazen 15 dk sonra gidiyor. Bugün Asus müşteri hizmetlerini aradım bana mail attı 473 galiba yanlış hatırlamıyorsam onu yükledim bakalım yine aynı sorunu yaşayacak mıyım

Bu arada mail aşağıya bırakıyorum. Modem AC51

ASUS Türkiye olarak sizin memnuniyetiniz ve talebiniz bizim için çok değerli, ilk olarak daha önce de internet sağlayıcınız ile sorunsuz çalışan sürüm güncellemesini teyit etmenizi rica ediyoruz. Bu sürümlere aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz. Bu sürüm işlemleri sağlandıktan sonra altyapınıza göre kararlılık ayarlarını hattınıza göre düzenlemeniz gerekecektir. Yönetim Kısmında DSL Ayarları bölümünde, DLA Ayarı devre dışı bıraktıktan sonra, kararlılık ayarını hattınıza göre ayarlamanız gerekecektir. Kararlılık ayarınızın yanında bulunan SNR Margin değerinin 10db üzerine çıkması gerekecektir. Kararlılık ayarınızı ayarlarken internet sağlayıcınızdan da destek talep edebilirsiniz.

DSL-AC51: Yavaşlama ve Bağlantı Sorunları
    ➢ISP Türk Telekom sürüm 552 ile 674
    ➢ISP TURKNET sürüm 473
    ➢ISP SUPERONLİNE sürüm 617
    ➢Ürün Sayfası: DSL-AC51|Modem Router|ASUS Türkiye
    ➢Modem Güncelleme: [Kablosuz] Yönlendiriciniz, en güncel aygıt yazılımına nasıl güncellenir? (ASUSWRT) | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.