Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu bekliyorum bende güzel fiyatla değişim yaparlar inşallah. Merak ettiğim arızalı DSL ışığı giden cihazlarda değişim dahilinde olacak mı, olursa sağlam/arızalı cihaz arasında değişim fiyat farkı olur mu?

• AC68U modeli cihazım bozuldu. LAN-1 portu tamamen iptal hiçbir şekilde çalışmıyor. Hat yok diyor. Aynı sorun dsl portunda da var hattı görmüyor. Sorun ne olabilir bilgisi olan var mı?. cihazı modem olarak kullanıyordum. şimdi mecburen 3 portlu yönlendirici olarak kullanmak zorun kaldım DSL ve LAN-1 port hiçbir şekilde çalışmıyor...

• Asus dsl-ax82u birkaç güne stoklara girecek. Bakalım dsl sıkıntısı olacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realceday R kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun

Nisan başında Ax82U için kampanya olacak onu takip edin, sizdeki Ac68U'ya yapılacak bir şey yok. Asus değişim kampanyası gibi bir şey yapacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Onu bekliyorum bende güzel fiyatla değişim yaparlar inşallah. Merak ettiğim arızalı DSL ışığı giden cihazlarda değişim dahilinde olacak mı, olursa sağlam/arızalı cihaz arasında değişim fiyat farkı olur mu?

Müşterilere verilen değeri göstermek adına evet DSL ışığı gitse de cihaz çalışıyorsa, arayüze giriliyorsa, garantisi olmasa da ve diğer bazı temel şartları sağlıyorsa değişim hakkı olacak; fakat sınırlı sayıda cihaz geliyor, dolayısıyla değişim için ayrılan adet de sınırlı o yüzden hızlı davranmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

3 kere sıfırkama yaptım direk Wan olarak kurdum bağlantı sağlıyorum ama bir süre sonra tekrar gidiyor bağlantı çözemedim gitti. Modeme internet geliyor ışıkları hep yanmakta. Resimleride ekledim

@TulparHAN

Benzer sanırım problemimiz, ben asusa yazdım gelen cevap bu söyleneni yaptım şu an gayet iyi çalışıyor Asus DSL-AC68U

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ceyokibo C kullanıcısına yanıt

buldum ama çok eski sürümler yapsam mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 27 Mart 2021; 18:51:41 >
  • Şu an kullanıyorum kesintisiz ve hızlı. Ttnet fiber için

• elimde bu modemden var ama güç adaptörünü kaybettim nerden temin edebilirim?

• Bundan sonra ac68u alınmaz. Ax82u ön siparişte.
    Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 2 Nisan 2021; 19:6:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Müşterilere verilen değeri göstermek adına evet DSL ışığı gitse de cihaz çalışıyorsa, arayüze giriliyorsa, garantisi olmasa da ve diğer bazı temel şartları sağlıyorsa değişim hakkı olacak; fakat sınırlı sayıda cihaz geliyor, dolayısıyla değişim için ayrılan adet de sınırlı o yüzden hızlı davranmanızı öneririm.

Alıntıları Göster

şartlar açıklanık. DSL ışı olmasa da sıkıntı yok yeter ki cihaz şartlara uygun olsun.

kampanyadan yararlanmak isteyenler bir göz atsın

"DSL-AX82U'ya özel değişim kampanyası ile DSL-AX82U’ya 649 TL’den başlayan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Stoklarla Sınırlıdır!"

https://www.vizyonbilgisayar.com/categories-dsl-ax82u-degisim-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 5 Nisan 2021; 13:24:34 >

• Asus değişim kampanyasını vizyonbilgisayar üzerindenmi yapcak yoksa kendiside bir kampanya yayınlarmı acaba ?

• hey kullanıcısına yanıt
    Mail attım ama böyle bir hata ile karşılaşıyorum.

Asus DSL-AC68U
  • hey kullanıcısına yanıt

Senin profildeki Balon mevzusunu çok merak ettim. :)

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Vizonbilgisayar yazmışsın Şenel Bey.

• mailto:info@vizonbilgisayar.com. Bu değilmi mail adresi.

Şimdi farkettim kendileri yanlış yazmış😂

Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 5 Nisan 2021; 14:5:44 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Aynen orada yanlış yazıyormuş. Vizon kürk misali :)

Asus DSL-AC68U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Nisan 2021; 14:10:47 >
  • Ben ürünü Vizyon bilgisayara kargoladım mailide attım bakalım ne olacak. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Ben ürünü Vizyon bilgisayara kargoladım mailide attım bakalım ne olacak. :)

Ben direk gittim verdim 15 güne gelicek sizi arayacagız gelip kalan 850 tl ödeyip alacaksınız dediler.

• 15 gün modemsiz nasıl yapacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.