Benim AC68U yu Asus türkiye zaten 1 kere yeni cihaz ile değiştirdi, elimdeki cihazda hiçbir sorun yok yatıyor kenarda. Açıp kullandım 1 ay sonra kaldırdım. Keşke hiç açmasaymışım paketini. :) Ne yapsam acaba 850 TL de az para değil şimdi. |
Asus DSL-AC68U (226. sayfa)
-
-
-
55u yedek modemim varquote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
15 gün modemsiz nasıl yapacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Easy Ice
Ben direk gittim verdim 15 güne gelicek sizi arayacagız gelip kalan 850 tl ödeyip alacaksınız dediler.
Alıntıları GösterFatura ibraz ettinizmi sitesinde yazan şartlardan başka birşey ön koşuyorlarmı
-
Hayır fatura istemediler.sitedeki şartlar yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım bu modem keneetic gibi cgnat ip arkasına bağlanabilir dns mevzu için. Bağlanmıyorsa buda satarım diye düşünüyorum.
-
Öncelikle ax82u ve ac68u yazılımları neredeyse aynı. Tek farklılık güvenlik ve ax teknolojisi. Vizyon bilgisayar ile görüştüm. Ac68u yu 1050 TL ye alıp size ax82u yu 1900 tlye satacaklar. Güzel kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan için o özellik yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444Öncelikle ax82u ve ac68u yazılımları neredeyse aynı. Tek farklılık güvenlik ve ax teknolojisi. Vizyon bilgisayar ile görüştüm. Ac68u yu 1050 TL ye alıp size ax82u yu 1900 tlye satacaklar. Güzel kampanya
Aynı zamanda iki modele de Asuswrt-Merlin yüklenebiliyor ama bu konuda 68U nun ekran görüntülerine denk gelmedim.
-
82u demek istedin herhalde. 68u merlin hem dsl hem rt modelinde zaten vardı.
Ben de onu diyorum, var ama pek kullanan yok sanırım.
Ben kullanıyorum ac68u da.
quote:
Orijinalden alıntı: rodeo65Bende Asus dsl-ac68u var Tivibu göstermediği için 3 senedir dolapta kaldı aradabir takıp deniyordum firmware değiştikçe şimdi 2 aydır Asus dsl ac68u ile sorunsuz çalışıyor Tivibu. Bu Modem ilgimi çekti acaba bunu alsam bunlada aynı sorunu yaşarmıyım diye korkuyom. İyi tarafı bende İp Kameralar var Kombi, Storlar hepsi Wifi ile bağlı, bu aldığımda daha çok wifi kaldırır diye düşündüm ama korkum Tivibu göstermezse yine dolap ta kalır kutu açıp denesem iade kabul etmeyebiliriler. Siz ne diyorsunuz kullanan yoktur ama sorayım dedim
Alıntıları Gösterselamlar, tivibu yu nasıl çalıştırdınız cevap verebilirseniz cok makbule gecer. şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Dsl ışığı yandığı halde kopma yaşayan arkadaşlar, modem arayüzü dsl setting sekmesindeki
g.inp
Rxagc
esnp
ayarlarını stable konumuna getirseniz sorununuz düzelir sanırım.
Vallah açıkçası birşey yapmadım sadece yeni Tivibu kutusu takıldı Humax TN2000
marka Yeni kutu takılınca yeniden taktım Modem i ve bu sefer sorunsuz gösteriyor 1 buçuk ay oldu sorun yok.
-
İlginiz için teşekkür ederim. Bende istedim Humax yarın getireceklermiş, bakalım çalışacak mı?
-
Vizyon Bilgisayar değişim kampanyasından ax82u sunu teslim alan var mı arkadaşlar , diğer siteler satışa başlamış bile, ödemeyi yaptık siparişi verdik bekliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: magistra86Vizyon Bilgisayar değişim kampanyasından ax82u sunu teslim alan var mı arkadaşlar , diğer siteler satışa başlamış bile, ödemeyi yaptık siparişi verdik bekliyoruz.
Hangi siteler satışa başlamışlar? Ben henüz rastlamadım.
-
RT olanlarmış satılanlar, DSL henüz yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rodeo65Bende Asus dsl-ac68u var Tivibu göstermediği için 3 senedir dolapta kaldı aradabir takıp deniyordum firmware değiştikçe şimdi 2 aydır Asus dsl ac68u ile sorunsuz çalışıyor Tivibu. Bu Modem ilgimi çekti acaba bunu alsam bunlada aynı sorunu yaşarmıyım diye korkuyom. İyi tarafı bende İp Kameralar var Kombi, Storlar hepsi Wifi ile bağlı, bu aldığımda daha çok wifi kaldırır diye düşündüm ama korkum Tivibu göstermezse yine dolap ta kalır kutu açıp denesem iade kabul etmeyebiliriler. Siz ne diyorsunuz kullanan yoktur ama sorayım dedim
Alıntıları GösterTivibu olayı uzunca bir süredir çözüldü.....Modemi tekrar kurup, kurma aşamasında yeni tivibu yu seçin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 23 Nisan 2021; 9:25:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X