Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hey

network ürünlerinin servisine direk asus türkiye teknik servisi bakıyor, sıkıntı yaşayanlar buradan ulaşabilirler, kargo vs sıkıntı yaşamazsınız hiç asuslarda. ama bence siz resetlemeyi deneyin

Asus DSL-N12E Alındı

bu hala geçerlimi acaba

• merhaba sizlere 3 sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.

Komşumdan evime (rj45) kablo ile internet almaktayım.

1. Gelen kabloyu hangi ürüne bağlayarak evdeki diğer wifi li cihazlarıma (tablet ve televizyon) kablosuz olarak wifi üzerinden internet verebilirim.

2. Ayrıca bu üründen wifi kablosuz dağıtım dışında 2 yada 3 kablolu çıkış alıp (RJ45 kablo ile) aynı cihazlarıma kablo ile internet de götürebilirmiyim benim laptopumun wifi si bozuk ona mutlaka interneti kablo ile vermem gerek o yüzden sordum bunu.

3. Tavsiye edeceğiniz üründe usb üzerinden harici disk (4 TB seagate sahibiyim)bağlayarak diğer cihazlarımdan harici disk üzerindeki bilgilerime resimlerime yada filmlerime ulaşıp kullanabilirmiyim. Mesela smart özellikli ve ağa bağlı televizyonumdan harici diskimdeki filmleri izlemek gibi.

biraz uzun oldu ise kusura bakmayın hangi ürünü almam gerektiği konusunda sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim... Açıkcası bu 3 ü de bir arada mümkünmü bilmiyorum varsa ürün tavsiyeleriniz neler herkese selam olsun....

• dsmart'ın verdiği dandik modem bile bundan daha kararlı çalışıyor. firmware güncellemesi, ayar v.s. ne yaptıysam çözüm olmadı. sürekli problem çıkartıyor, net kopuyor. net kopmasa da wifi gidiyor, çekin gücüde rezil. asus nasıl bu kadar rezil bir alet yapmış hayretler içerisindeyim.
  • tavsiye etmiyorum surekli kesintiler yasadigim bi model
    superonline modemini kullaniyorum su an 10 kat daha iyi
    1oo kusur lira cope gitti
  • Önceki mesajımı yazdıktan sonra edit'lemem gerekti ama yine bağlantı kopunca dsmartın uyduruk modemini taktım, 1 saattir kesintisiz kullanıyorum. Kısa tek antenli modemle çekim kalitesi ve mesafesi aynı. Aynen para çöpe gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 31 Mayıs 2014; 20:44:31 >
  • Bende de gecende surekli baglanti kopuyordu, sonra kendi kendine duzeldi. Modemden mi acaba? Daha yeni aldik sayilir. Cok garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSC Elektronik kullanıcısına yanıt
    bende çift antenli olmasını aldanıp alma gafletin de bulundum.superonline modemini ararım oldum.airtiesin tek antenli modemini almadığıma çok pişman oldum.hem de yarı fiyatına alacaktım.kağıt üzerinde özellik çok ama kullanınca modemin yetersiz olduğunu daha iyi anlıyoruz.
  • Vatan'daki arkadaş sanki birşeyi ima eder gibi şu Inca modelini verelim chipseti daha gelişmiş diyordu. Bende ladese geldim..

" firmware upgrade yaptınmı N12E için

http://dlcdnet.asus.com...2E/FW-DSL_N12E_2120.zip

son sürüm budur "

diye bir girdi buldum forumda. 5 dakikadır kopma yok
  • bu modemden neden kimse memnun değil acaba, bir senedir kullanıyorum hiçbir şikayetim yok çok şükür.
  • Şu anda Vatan'a geri götürüyorum para iadesi ya da başka bir ürünle değişim için. 2 gün oldu alalı günde 25 30 kez internet koptu. Bakalım nasıl olacak..

• Bu modemle 24mbit alabilen var mi?

• Wireless hiç iyi çekimoyr
  • bu modemin en kötü tarafı kablosuz sinyal zayıflığı.söz de çift anten ama benim önceki tek antenli airties modemim daha güçlü sinyal veriyordu.aldım,pişman oldum.
  • Masaüstünde kablolu olarak kullanıyorum 10 saattir, 3 kere koptu oyun oynarken. Çok rahatsız edici bir durum, düzeltmenin bir yolu var mıdır? ASUS DSL-N12E Firmware 2.1.20 yükledim bakalım değişiklik olacak mı...
  • 6 aydan uzun süredir kullanıyorum, çekim gücü tırt fakat kopma falan olmadı
  • 1 yıldır kullanıyorum eski rt 204 göre gayet iyi çekim gücü falan. herhangibir sorunda yasamadım
  • Burada yazanları görünce şaşırdım, bende gayet sorunsuz çalışıyor. Çekim gücü de oldukça iyi.

Ama bir problemim var :) b/g/n ve 40 mhz yapmama rağmen 54mbit ile kablosuzdan bağlanıyorum. Az önce yeni frimware'i de kurdum değişen birşey yok, ne yapabilirim fikri olan var mı ?
  • Uzun zamandır olduğu gibi sorularımın cevabını yine yabancı forumlarda buldum.

Aynı sorunla karşılaşan olursa WiFi şifreleme tipini WPA2 Only & Encryption = AES olarak değiştirmeyi denesin.
    Modeme has bir sorun değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Bazen telefonlardan falan wireles'e bağlanmıyor kimlik denetimi falan diyor sizdede oluyor mu ?

Aynı sorun bende de var ne yaptın ?

Sadece telefonlarda sorun çıkarıyor nasıl bir ayarlama yapmalıyım lütfen yardım.
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Bende bu ayarlarda telefonlar sıkıntısız bağlanıyor.

Asus DSL-N12E Alındı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.