Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen telefonlardan falan wireles'e bağlanmıyor kimlik denetimi falan diyor sizdede oluyor mu ?
  • bugün elime geçti modem, ancak bir sorunum var, Arayüzde 8 mbit olarak görünen hızım bu modemi kullanırken pratikte 3.5 mbit, hem lan hem wlan bağlantısı da 3.5 mbit ve dalgalı. sinyal çekişi kuvvetli diye aldık ama bambaşka bir sorunla karşılaştık, bunun bir çözümü var mı, firmware en son türkçe sürüm yüklü.
  • hocam senin hızın düşmüş olmasın akk ile ?
    @kimiferhat

hiç olmadı hocam şimdiye kadar böyle bişe
    @JeaLeusy
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Çok sık download etmiyorum, o yüzden 50 gb bana aylık yetiyor artıyordu bile, bugün baktım 61 gb olmuş şimdiden nasıl oldu bu ay anlamadım :) sağolasın.

Bir sorum var, bu akk ile hız düşümü nasıl olyor, modem arayüzünde hızım halen 8 mbit ? farklı bir yolla mı düşürüyorlar hızı?

Cevabın için teşekkürler.
  • Cinnet = Asus DSL-N12E

Arkadaşlar dün kurulum aşaması ve sonrasında saatlerimi verdim. Sonunda kanalı otomatikten sabit bir rakama çekerek ve kanal genişliğini 40mhz'ye ayarlayarak sorunu çözdüğümü düşündüm. Bugün tam 12 saat kesinti yaşamadım ve rahatladım, etherneti kaldırdım. Ne zaman ki evdeki aktif bilgisayar sayısı 2'den 3'e çıktı o kesinti kabusu geri döndü!!

Ard arda kesintiler sebebiyle çıldırdım ve yine etherneti taktım. Öncelikle şunu söyleyeyim internet var WLAN'da sorunum var, ayarlarım şöyle:

Asus DSL-N12E Alındı

Şu an bu ayarlarla 10 dakikadır mucize şekilde kesilmedi, firmware güncellemesinde RU'sçaya da döndürdüm o da çözmedi.

Arkadaşlar yardım, yoksa yarın ASUS'u arayıp altlarından girip üstlerinden çıkacağım.

Asus DSL-N12E Alındı

• quote:

Orijinalden alıntı: gilgalad

Cinnet = Asus DSL-N12E

Arkadaşlar dün kurulum aşaması ve sonrasında saatlerimi verdim. Sonunda kanalı otomatikten sabit bir rakama çekerek ve kanal genişliğini 40mhz'ye ayarlayarak sorunu çözdüğümü düşündüm. Bugün tam 12 saat kesinti yaşamadım ve rahatladım, etherneti kaldırdım. Ne zaman ki evdeki aktif bilgisayar sayısı 2'den 3'e çıktı o kesinti kabusu geri döndü!!

Ard arda kesintiler sebebiyle çıldırdım ve yine etherneti taktım. Öncelikle şunu söyleyeyim internet var WLAN'da sorunum var, ayarlarım şöyle:

Asus DSL-N12E Alındı

Şu an bu ayarlarla 10 dakikadır mucize şekilde kesilmedi, firmware güncellemesinde RU'sçaya da döndürdüm o da çözmedi.

Arkadaşlar yardım, yoksa yarın ASUS'u arayıp altlarından girip üstlerinden çıkacağım.

Asus DSL-N12E Alındı

Bilgisayarlar N destekli değilse kopma yaşanıyor olabilir, SSID farklı bir isim girin, kanal genişliği 20 de kalsın, kanal numarasını otoya alın, ama bantı 2.4 B+G yani N olmayanı seçin deneyin. önce 1 bilgisayar deneyin baktınız kopmazsa diğer bilgisayarları da bağlayın.

• Ben modemi paketledim yarın iade edeceğim, tavsiye için teşekkürler ama TP-Link ile değiştireceğim ya da paramı geri alır külüstür TP-Linkimle devam eder, hiç böyle zulümle uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilgalad -- 17 Eylül 2013; 23:01:37 >
  • o konuda çok bir fikrim yok hocam. 8mbit hatta verildiğini görüyordur. ama limit koyulduğunu farkedemiyordur yani
  • 20 gün kadar önce bende bu modemi satın aldım fakat kopma sorunları yaşamaya başladım.hepsıburada.com dan satın aldım iade etmek istiyorum.modemi hepsıburada dan alıp ıade eden varsa bu konu hakkında benı aydınlatabilir mi?teşekkür ederim
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilgalad

Cinnet = Asus DSL-N12E

Asus DSL-N12E Alındı

Asus DSL-N12E Alındı

bende pazar günü yeni aldım asus n12e modemi çekim gücü eski airties rt 204 e göre müthiş arttı 2 kat çarpraz üstümdeki komşumda 1-2 diş çekerken şimdi 2-3 diş çekiyor ve stabil durumda. yazılımı 2.0.15 tr olarak geldi.şu ana kadar bir sıkıntım yok sayfalar falan gayet hızlı açmaya başladı ve dowload hızım da kablosuz olarak 8mb de 855 kb/sn . sizin ne zaman sıkıntılar başladı kullanmaya başladığınız gibimi. eski ağımı kurmaya çalıştım fakat beceremedim yeni bir ağ kurunca bir sıkıntı yaşamadım kendisi otomatik gerçekleştirdi ayarları sadece 20/40 mhz i seçtim başka birşeye ellemedim

• Ben iade edip TP-Link aldım, çok memnunum.
  • Aylardır kullanıyorum çok memnunum.

Yalnız, IP ya da MAC adresine göre hız kısıtı nasıl konuyor_?

Ip QoS'teN bahsetmiyorum hız kısıtındaN BahsedİyOrum:

KLAVYE BOZULDU KUSURA BAKMAYIN:
  • ben inca modem kullanıyordum bunu aldım çekim gücü artsın evin içinde diye aslında salonda az çekiyordu bir tek diğer yerler balkonlar dahil kesintisiz full du bunu kurdum sonuç yine aynı dolayısıyla yarın iyade edip airties 4400 access point alacam umarım inca ile sorun yaşamaz gerçi modem ne olursa olsun demiş ama bakalım
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Ayarlarını değiştirmeyi dene. Kanalı değiştir, yayın gücünü değiştir
  • Evet önerilen ayarlarını yaptım güncelleme yaptım daha iyi oldu ilave olarak AP de aldım daha gelmedi böylelikle sinyal gücünü artırmayı düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

ben inca modem kullanıyordum bunu aldım çekim gücü artsın evin içinde diye aslında salonda az çekiyordu bir tek diğer yerler balkonlar dahil kesintisiz full du bunu kurdum sonuç yine aynı dolayısıyla yarın iyade edip airties 4400 access point alacam umarım inca ile sorun yaşamaz gerçi modem ne olursa olsun demiş ama bakalım

evinizi normal bir ev olarak varsayıyorum 3+1 120 m gibi ap siz asus un tek başına yetmesi gerekir okuyan insanları yanıltıcı olmaması açısında biraz daha detay verirseniz belki başka bir sonuç çıkartırız.belki anten gücü düşük seçilmiştir veya konumu yanlıştır v.s v.s
  • Anten gücüne ne ise onu seçmiştim yani hiç ellemedim şöyleki en uzak yerde salon ve yanda bi ufak oda var buralarda sinyal kaybi var onun için almiştim ve eski modemin yerine koydum evet Inca ya göre dediğim yerlerde bir bazen iki diş çektiği oldu ama stabil olamadı maalesef ve genelde de Inca ile ayni seviyede sinyal verdi bu modemi ben bizim evden daha bük bir eve kurmuştum ayni şekilde çok iyidi bildiğim için aldim ama neden böyle oldu anlamis değilim gerçi benim gibi sinyalden şikayetçi bir kaç yoruma rastladim sanirim bu modem olayi ayni sartlarda bile degişkenlik gösteren bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntım

quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

ben inca modem kullanıyordum bunu aldım çekim gücü artsın evin içinde diye aslında salonda az çekiyordu bir tek diğer yerler balkonlar dahil kesintisiz full du bunu kurdum sonuç yine aynı dolayısıyla yarın iyade edip airties 4400 access point alacam umarım inca ile sorun yaşamaz gerçi modem ne olursa olsun demiş ama bakalım

evinizi normal bir ev olarak varsayıyorum 3+1 120 m gibi ap siz asus un tek başına yetmesi gerekir okuyan insanları yanıltıcı olmaması açısında biraz daha detay verirseniz belki başka bir sonuç çıkartırız.belki anten gücü düşük seçilmiştir veya konumu yanlıştır v.s v.s

olabilir tabi ama probleminiz kanal çakışması gibi duruyor benimde 9. kanalda sıkıntılar olmuştu 6. kanala çekince hersey düzelmişti.eviniz kaç m2 ? ayarlarda anten gücü %100 seçili olması gerekirdi ama siz sanırım iade ettiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.