Şimdi Ara

Asus DSL-N12E Alındı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

modem elime geçti temiz bir şekilde geldi 1 satten beri kullanıyorum sinayal kalitesi %25 civarı farketti ev içinde 3 bazen 2 tıka düşen sinayal kalitem ev içinde 4-5 üst kata az süre çıktım ordada 1 tik fareketti antenlerin çıkaralabilir olması hoş olmuş zamanla yazarım...
    arayüzü basit ama inglizce...

Hayirli olsun modeminiz, ama yukarda bahsettiklerinize hic katilmoyorum akakceden en ucuz biyerden buldum aldim karsilastiraxagim diyorsunuz ki aldiginiz modem halen dsl-n12e den pahali.bunlar hic mantikli degil madem oyle ben de yurt disindan 100tl ye dsl-n12u veya dsl-n55u alayim gondereyim karsilastirin mesela?(ayni sey degil biliyorum ama sizinki de degil) Bence sizinki biraz inada binmis diger konuda da ortalikta fol yumurta yok dsl-n12e ye laf atiyordunuz

Bosverin alti ustu bir modem

Katılıyorum, altı üstü bir modem, bir marka modem alan biri ölümüne o modemi markayı savunmamalı her tavsiye konusunda inatla önermemeli, hele birde bu kişi bir yönetici ise.

Ben kimseye onermiyorum hatta kesinlikle almayin diyorum uygun mudur? NEden? Cunku Asus
    dsl-n12e alirsiniz yanlis firmware atarsiniz ve cihazi bozulur buna ragmen cihaziniz birebir degisimi yapilir ve siz hala sikayetci olursunuz..

Sanirim daha ilgilenmeyecegim bu konu ile kendinize iyi bakin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

modem elime geçti temiz bir şekilde geldi 1 satten beri kullanıyorum sinayal kalitesi %25 civarı farketti ev içinde 3 bazen 2 tıka düşen sinayal kalitem ev içinde 4-5 üst kata az süre çıktım ordada 1 tik fareketti antenlerin çıkaralabilir olması hoş olmuş zamanla yazarım...

Hayirli olsun modeminiz, ama yukarda bahsettiklerinize hic katilmoyorum akakceden en ucuz biyerden buldum aldim karsilastiraxagim diyorsunuz ki aldiginiz modem halen dsl-n12e den pahali.bunlar hic mantikli degil madem oyle ben de yurt disindan 100tl ye dsl-n12u veya dsl-n55u alayim gondereyim karsilastirin mesela?(ayni sey degil biliyorum ama sizinki de degil) Bence sizinki biraz inada binmis diger konuda da ortalikta fol yumurta yok dsl-n12e ye laf atiyordunuz

Katılıyorum, altı üstü bir modem, bir marka modem alan biri ölümüne o modemi markayı savunmamalı her tavsiye konusunda inatla önermemeli, hele birde bu kişi bir yönetici ise.

Ben kimseye onermiyorum hatta kesinlikle almayin diyorum uygun mudur? NEden? Cunku Asus
    dsl-n12e alirsiniz yanlis firmware atarsiniz ve cihazi bozulur buna ragmen cihaziniz birebir degisimi yapilir ve siz hala sikayetci olursunuz..

Kendinizi haklı görmeye çalışmayın, biz görüyoruz kategorideki mesajlarınızı, bir yönetici olarak bunu yapmayın, normal bir üyenin tavsiyeleri inatla bir marka modelin fanlığını yapması önemli değil ama bir yöneticinin yapması uygun değil, inatla bilginiz olmadan yanlış yazılım diyorsunuz, 2.1.19 versiyonu yüklenmez modem desteklemiyor diyordunuz bir ara, forumda yükleyenlerin mesajları var, ayrıca asus serviside asus firmware sayfasında tüm firmware lerin sorunsuz yüklenebileceğini bildiriyor ama siz asus tan daha iyi biliyorsunuz tabiki.

Benim servise gönderdiğim cihazda asus donanımsal problem olduğunu kabul etti yazılımla ilgili olmadığını söyledi, ha bu arada değişim kararı verip müşteriyi başından savanda asustur, ürünümün faturasını kaybettikleri için aldığım yerden değişim yaptıramıyorum, modemimde 100 liramda çöpe gitti, o parada asusa sadakam olsun.

Sizde kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Ağustos 2013; 16:18:51 >

• olay zaten marka değilki dünyadaki her markanın iyi vasat ürünleri vardır....asustur yada samsungdur yada sony herşeyi mükemmel yapıyor anlamına gelmez..ürünlerde kullanılan işlemci anakart kalitesi oldukça onemlidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2013; 16:39:09 >
  • Gorunuse gore 3 tane modem onplana cikiyor..
    1. Asus n12e
    2. Tp-link w8960N
    3. Tp-link w8970

Anladigim kadariyla 1. Ve 2. Secenekler birbirine oldukca yakin fakat anakart ayristirici bir nokta olarak bas gosteriyor yani cihazin beyni.3. Secenek ise diger iki modelin ustunde. 3 Antenli olmasi kapsama alaninin daha genis olacagini gosterir mi dogru koyulan bir lokasyoonda?? Bunlar haricinde bu uc modemin isinma durumu nasil 3 - 5 - 10 saattir calisiyor tik yok dedigini modemler su an ne durumda?? Benim var olan modem isindigi icin sik sik wireless uzerinde unlem cikiyor, fisi cekip 1 dakika bekleyip tekrar takmadan duzelmiyor. Nette yaptigim arastirmalarda ortak fikir fazla isinmadan oldugu idi

Son olarak , yok mu baska modem yauu:) airteis mesela, yukaridqkilerin muadili olabilecek airteis yada baska tavsye edebileceginiz marka var mi??

• W8970 için konuşursak kasa genişliği ve dizaynı nedeniyle çok az ısınıyor, modem 11 gündür açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastalasiempre

Gorunuse gore 3 tane modem onplana cikiyor..
    1. Asus n12e
    2. Tp-link w8960N
    3. Tp-link w8970

Anladigim kadariyla 1. Ve 2. Secenekler birbirine oldukca yakin fakat anakart ayristirici bir nokta olarak bas gosteriyor yani cihazin beyni.3. Secenek ise diger iki modelin ustunde. 3 Antenli olmasi kapsama alaninin daha genis olacagini gosterir mi dogru koyulan bir lokasyoonda?? Bunlar haricinde bu uc modemin isinma durumu nasil 3 - 5 - 10 saattir calisiyor tik yok dedigini modemler su an ne durumda?? Benim var olan modem isindigi icin sik sik wireless uzerinde unlem cikiyor, fisi cekip 1 dakika bekleyip tekrar takmadan duzelmiyor. Nette yaptigim arastirmalarda ortak fikir fazla isinmadan oldugu idi

Son olarak , yok mu baska modem yauu:) airteis mesela, yukaridqkilerin muadili olabilecek airteis yada baska tavsye edebileceginiz marka var mi??

dünyadaki işlemci piyasasına bağlı 1 köfeteye alıp 5 köfteye sattığın birşeydenmi yoksa 3 köfteye alıp 5 köfteye sattığın şeymi kaliteli olur dünya forumlarına bakarsan hadi türkiye bu konuda leyla..
    1.braodcom
    2.ahteros
    asusun bu modelindeki işlemci dünyanın ucuz olarak satılan işlemci tipi...realtek ra tipi...
    asusun üst modellerine birşey demem..
    işlemcisine gore bu cihaz pahalı bile...emsalleri 60-70 tl civarında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2013; 21:16:21 >

• W8790 islemcisi Lantiq marka..nette cok fazla yorum bulamadim fakat olumsuz bir yorumda gormedim. Infinieon 2009 da Lantiq'e satmis. Alman markasi, guvenilir yani:) yaklasik 25 yildir sektordeler. Sanirim bu modemi alacagim.

@donanim123
    Cekim kalitesi nasi hocam, en uzak noktada mesela? Ust katta ceker mi??

• Ayrica tartisilan 3 modelde de fiber internet destegi var mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: hastalasiempre

W8790 islemcisi Lantiq marka..nette cok fazla yorum bulamadim fakat olumsuz bir yorumda gormedim. Infinieon 2009 da Lantiq'e satmis. Alman markasi, guvenilir yani:) yaklasik 25 yildir sektordeler. Sanirim bu modemi alacagim.

@donanim123
    Cekim kalitesi nasi hocam, en uzak noktada mesela? Ust katta ceker mi??

vdsl2 desteği yok ama vdsl2 destekli modem varsa mac clon yapılarak internet modeme aktarılabiliyormuş ama deneme imkanım olmadı hattıma vdsl2 sinyali verilemiyor.

Çekim gücü iyi, 3 duvar sonrasında evin en ucunda telefonun wifi si ile yüzde 30 civarı sinyal kalitesi var bağlantıda kopma olmuyor ama yüzde 30 a düşmesine rağmen, ki telefon wifisi güçsüzdür, laptop ilede 2 alt kattan 2-3 çubuk sinyal alabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kendinizi haklı görmeye çalışmayın, biz görüyoruz kategorideki mesajlarınızı, bir yönetici olarak bunu yapmayın, normal bir üyenin tavsiyeleri inatla bir marka modelin fanlığını yapması önemli değil ama bir yöneticinin yapması uygun değil, inatla bilginiz olmadan yanlış yazılım diyorsunuz, 2.1.19 versiyonu yüklenmez modem desteklemiyor diyordunuz bir ara, forumda yükleyenlerin mesajları var, ayrıca asus serviside asus firmware sayfasında tüm firmware lerin sorunsuz yüklenebileceğini bildiriyor ama siz asus tan daha iyi biliyorsunuz tabiki.

Benim servise gönderdiğim cihazda asus donanımsal problem olduğunu kabul etti yazılımla ilgili olmadığını söyledi, ha bu arada değişim kararı verip müşteriyi başından savanda asustur, ürünümün faturasını kaybettikleri için aldığım yerden değişim yaptıramıyorum, modemimde 100 liramda çöpe gitti, o parada asusa sadakam olsun.

Hocam bende bu modemi salı günü servise yollamıştım wi-fi kopmaları yüzünden.Bugün eve kargoyla bir zarf geldi ürün değişimi olucakmış fakat bende faturayı onlara yollamıştım geri gelmedi gelen zarfta faturayla birlikte almanız lazım diyor.Vatan Bilgisayardan almıştım ben sana faturasız değişim olmaz mı dediler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende bu modemi salı günü servise yollamıştım wi-fi kopmaları yüzünden.Bugün eve kargoyla bir zarf geldi ürün değişimi olucakmış fakat bende faturayı onlara yollamıştım geri gelmedi gelen zarfta faturayla birlikte almanız lazım diyor.Vatan Bilgisayardan almıştım ben sana faturasız değişim olmaz mı dediler?

Ben internet üzerinden golddan almıştım, sağolsun gold ne telefonlara cevap veriyor ne de maillere, tek söyledikleri fatura olmadan işlem yapılmadığı, asusta fatura kayıp diyor.

Vatandan aldıysanız elinizdeki raporla gidip şansınızı bir deneyin.

• iyiki mağzadan almışım nakit iade hakkı daha kolay oluyor eski modemimden daha kötü çekiyor alırken satış temsilcileri iyi çektiğini soyledi memnun değilim internetten yorumlarıda okuduğumu soyledim gold da sorunsuzca iade ettim ayrıca bu asus bu faturaları yiyormu neyapıyor?fatura olmadan ürün garanti dışı bile kalır yaptıkları resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ağustos 2013; 23:26:36 >
  • arkadaşım bu donanım elektronik cihaz hertürlü aksilik olabilir. fakat demek istediğim şudur. eğer tp link modeminiz olsaydı bu kadar hızlı çözüme kavuşurmuydu. asus en iyi hizmet veren firmalardan birtanesidir türkiyede. hiçbirşeyi kotulemiyorum ama bir chipsetten dolayı da yargılamamak lazım cihazı. alıpta yahu işimi hiç gormuyor berbat diyen yabancı forumlarda da rastlamadım pek. chipseti tartışılıyor kabul ama abartmamak lazım.

ek olarakta gold bilgisayar ürünün faturasını buluyor biraz çabalayın derim. ve unutmayın hocam servise faturanın hepsi gonderilmez ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

arkadaşım bu donanım elektronik cihaz hertürlü aksilik olabilir. fakat demek istediğim şudur. eğer tp link modeminiz olsaydı bu kadar hızlı çözüme kavuşurmuydu. asus en iyi hizmet veren firmalardan birtanesidir türkiyede. hiçbirşeyi kotulemiyorum ama bir chipsetten dolayı da yargılamamak lazım cihazı. alıpta yahu işimi hiç gormuyor berbat diyen yabancı forumlarda da rastlamadım pek. chipseti tartışılıyor kabul ama abartmamak lazım.

ek olarakta gold bilgisayar ürünün faturasını buluyor biraz çabalayın derim. ve unutmayın hocam servise faturanın hepsi gonderilmez ;)

İşte yaptık üstad bir hata, aslında faturayı hiç göndermemek lazımdı yada fotokopisi falan gönderilebilirdi. Asusla bugün yine görüştüm cihaz açılıyor ışıkları yanıyor yazılımsal bir problemi nasıl çözemessiniz dedim, aldığım cevapla şok oldum, bazı serilerde donanımsal problem olduğunu söylediler sizin cihazınızda bu sorunlu seriden dediler, ellerindeki serilerde problemli olduğundan kendileri değişim yapamıyormuş, distirübitörde eski problemsiz modellerin olduğunu söylediler onlar aldığınız firmaya tedarik edecektir diyorlar ama fatura hala bulunamadığından bir hak talep edemiyoruz, goldda sağolsun yardımcı olmuyor, golddan bir daha su bile alınmayacağını öğrenmiş olduk, rma değişim raporunun süresi 15 gün, 5 günü yedik 10 gün içinde çözülemesse modemde 100 lirada çöpe gidecek.

• Bugün Vatan Bilgisayar a gittim Asusdan gelen servis formu ile fatura sordular dedim Asus kaybetmiş elimde fatura yok.Sağolsunlar hemen muhasebeden faturayı tekrar çıkardılar dedim ben bu ürünün aynısını istemiyorum farklı ürün alıcam hediye çeki verdiler modem ücreti kadar.Bende gittim Airtes 5343 aldım ordaki çalışan arkadaşlarda Asus alma sorunlu seri çok var uğraşabilirsin dediler.Çok şükür çok fazla uğraşmadan hallettim işimi.

• quote:

Bugün Vatan Bilgisayar a gittim Asusdan gelen servis formu ile fatura sordular dedim Asus kaybetmiş elimde fatura yok.Sağolsunlar hemen muhasebeden faturayı tekrar çıkardılar dedim ben bu ürünün aynısını istemiyorum farklı ürün alıcam hediye çeki verdiler modem ücreti kadar.Bende gittim Airtes 5343 aldım ordaki çalışan arkadaşlarda Asus alma sorunlu seri çok var uğraşabilirsin dediler.Çok şükür çok fazla uğraşmadan hallettim işimi.

aynen topkapıdaki arkdaşmı? oda bana alma dedi airtesi onerdi gittim bile bile lades dedim :) allahtan nakit ve yakın mağzadan aldığım için işlememim kısa sürdü...çekim gücünü beğendinmi?
  • quote:

quote:

Bugün Vatan Bilgisayar a gittim Asusdan gelen servis formu ile fatura sordular dedim Asus kaybetmiş elimde fatura yok.Sağolsunlar hemen muhasebeden faturayı tekrar çıkardılar dedim ben bu ürünün aynısını istemiyorum farklı ürün alıcam hediye çeki verdiler modem ücreti kadar.Bende gittim Airtes 5343 aldım ordaki çalışan arkadaşlarda Asus alma sorunlu seri çok var uğraşabilirsin dediler.Çok şükür çok fazla uğraşmadan hallettim işimi.

aynen topkapıdaki arkdaşmı? oda bana alma dedi airtesi onerdi gittim bile bile lades dedim :) allahtan nakit ve yakın mağzadan aldığım için işlememim kısa sürdü...çekim gücünü beğendinmi?

Aynen topkapı mağazasındaki arkadaş dedi.Daha bağlamadım modeli ama baya sohbet ettik ihtiyaçlarımı söyledim bu modem bile sana fazla gelir abi dediBende modeme fazla para vermek istemediğimden bu modeli aldım.Chip seti broadcom dedi en iyi chipsetlerden biridir sıkıntı yaşamassın dediler.

• Mtu ayarı nereden yapılıyor bu modemde?
  • Bende ttnet 12 aylık modem bedava kampanyasına pazartesi üye olacağım...,

ayda 6tl den 12 ay modem 72 tlye gelmekte ve ttnetin 7 farklı modem markasından hangisini vereceği kesin değil şansınıza yani...

O yüzden modem almayacağım ve bende asusunu bu modemini sipariş etmeyi düşünüyorum...

^sayfadaki yazılanları okudum ve almaya karar verdim...

Hepsiburadada 105 tlye satılıyor galiba onu da sipariş edecem ttnet abonesi olduktan sonra...
  • Selam bende bu modemi aldım wireles ismi ASUS bunu değiştirince net yok kadar az bir hale geliyor googleye zor giriyorum 2 kere denedim tesadüf olamaz sanırım neden olabilir ? Ayrıca bendede sürüm 2.1.4 olan sürüm 2.1.5 olan tr sürümünü indirdim ama kurmadım birşey farketmiyor anladığım kadarıyla. 2.1.9 sürümü tr gelicek mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.