Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

Hocam bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim

3 Gün önce ASUS DSL-AC55U modemi aldım Vatan Bilgisayar'dan aldığım ürün arızalı çıktı ilk gün çalıştı sonraki gün ben uğraştım fakat arızalı olduğu için ürünü bi türlü ISS ma bağlayamadım

Bu gün tekrar Vatan Bilgisayar'a gidip ürünü değiştirdim aldığım ürünün kutusunu açtığımda kullanım klavuzlarının geri iade ettiğim ürününkinden daha farklı olduğunu gördüm isterseniz fotoğraf atarım bunun sebebi nedir ?

DSL-N55U mu yoksa DSL-AC55U mu iyidir açıkçası epey merak ediyorum

Ben daha önce ZyXEL VMG3312-B10B modemini kullanıyordum ve sanki WiFi çekim alanı daha güçlü idi biraz komik ama bana öyle geliyor şuan bi arkadaş sinyal menzilini arttırma ile ilgili birşeylerden bahsetmiş daha önce bu modemi alamdan önce de duymuştum bu olayı bunun olması mümkün mü ? mümkünse nasıl yapacağız ?

Sanırım bu modemin yenisi çıkmış benim aldığımın kutusunda 1200Mbps yazıyor fakat sistem günlüğünün ilk satırında şunlar yer alıyor "2011-01-01 00:00:55 syslogd started: BusyBox v1.00 (2016.12.26-07:26+0000)" nedir bu hocam modemin 2016 da kurulduğu mu yazıyor

Yeni versiyon mu bu modem kafama takıldı da

Biraz uzun oldu farkındayım kusura bakmayın

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre gençel -- 18 Temmuz 2017; 2:35:26 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.