Türkiyedeki VDSL desteği telefon kablosuyla veriliyor, D7'de wan üzerinden VDSL desteği var açıklamalara göre
hey
kullanıcısına yanıt
Yani üstad, şimdi bu VDLS muhabbetini ve desteği konusunu tam anlamadım ama, ileride fiber kullanmak istersem bana faydası olacak bir şey mi bu?
O zaman son sorumu da sorayım; garantisi bitmiş ama temiz kullanılmış N66U mu yoksa sıfır N17U mu? Fiyatlar aynı
quote:
Orijinalden alıntı: jnrknys
O zaman son sorumu da sorayım; garantisi bitmiş ama temiz kullanılmış N66U mu yoksa sıfır N17U mu? Fiyatlar aynı
n17u
Şuan tamda bu 2 modem arasındayım 50 mb hipere geçtim bir kaç güne işlemler tamamlanır fiyat farkını umursamadan yorumlarsak dsl n66u'nun avantajı var mı n17'u ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: JeaLeusy
Şuan tamda bu 2 modem arasındayım 50 mb hipere geçtim bir kaç güne işlemler tamamlanır fiyat farkını umursamadan yorumlarsak dsl n66u'nun avantajı var mı n17'u ya ?
Ben de merak ediyorum ben bu 2 üründen 1ini alıp Kablonet üzerinden WAN ile kullanacağım, ne tercih etmeliyim çok kararsız kaldım. Aradığım en büyük özellik pinge iyi yönde katkı yapması.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme