Şimdi Ara

Asus, dünyanın ilk 27 inç 4K OLED monitörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus, dünyanın ilk 27 inç 4K OLED monitörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor
    Asus, 27 inç ekrana sahip dünyanın ilk 4K OLED oyun monitörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Instagram'da yayınlanan ve daha sonra kaldırılan bir görselde Asus, "ROG Swift OLED PG27UCDM" isimli monitörden bahsederek, benzer ürün adını (PG32UCDM) paylaşan mevcut Rog Swift 32 inç OLED 4K monitörünün daha küçük bir versiyonu olacağını ima etti.

Ayrıca Bkz.LG yeni profesyonel monitörünü duyurdu

CES 2025'te tanıtılması bekleniyor

Monitörün yenileme hızıyla ilgili bir bilgi bulunmasa da, büyük kardeşi gibi 240 Hz yenileme hızı sunması muhtemel. Monitörün 7 Ocak'ta başlayacak olan CES 2025'te tanıtılması bekleniyor.

Şu anda çoğu 27 inç OLED oyun monitörü 1440p çözünürlüğe sahip. Önceki söylentiler, Samsung'un da 27 inç 4K bir OLED monitör üzerinde çalıştığını belirtiyordu. Dolayısıyla önümüzdeki sene 27 inç 4K OLED monitörler yaygınlaşmaya başlayacak gibi görünüyor.

Kaynak:https://videocardz.com/pixel/asus-teases-pg27ucdm-the-worlds-first-27-inch-4k-oled

• Görüntü kalitesine vs çamur atamam oledlerin fakat yanma sorunları hala korkutucu. Tamam 3 yıl garanti veriyorlar genelde ama ne kadar önlem alırlarsa alsınlar, sabit duran nesnelerin paneli yakma olasılığı yüksek.

X kişisinin başına gelmeyebilir, y kişisinin başına gelebilir. Oled alırken cebinizde ki parayı düşünmeniz gerekiyor hadi oldu garanti bittikten sonra yanma oldu sıkıntılı durumlara yol açar.
  • pg32ucdm kullanıyorum piyasanın açık ara en iyisi en dandik oyunu bile muazzam hale getiriyor ekran kartı almayın oled monitör alın
  • Görüntü kalitesine vs çamur atamam oledlerin fakat yanma sorunları hala korkutucu. Tamam 3 yıl garanti veriyorlar genelde ama ne kadar önlem alırlarsa alsınlar, sabit duran nesnelerin paneli yakma olasılığı yüksek.

X kişisinin başına gelmeyebilir, y kişisinin başına gelebilir. Oled alırken cebinizde ki parayı düşünmeniz gerekiyor hadi oldu garanti bittikten sonra yanma oldu sıkıntılı durumlara yol açar.
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt

Kaç tane monitor aldınız oled ve kaç tanesi yandı varmı bir kanıtınız..?

• enja kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda 5 yıldır oled tv var. Canavar gibi çalışıyor. Çoğu kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.
    tvler örnek verilebilir sonuçta aynı yapıyı kullanıyor ve piyasada yanık oled tv kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 7 Aralık 2024; 18:57:35 >
    Boş konuşacak birine mi benziyorum? Aldım kullandım kaç defa, tv’ler ile aynı panel teknolojisi kullanılıyor, piyasa dolu yanık oled tv ile dolu. Tv’lerde sabit bir görüntü olmadığı halde yanıklar meydana geliyor siz bana neye göre konuştuğunuzu söyler misiniz?

En basitinden şu videoyu ve altındakini izleyebilirsin
    Donanım Arşiviyoutube
    OLED GAMING MONİTÖR KULLANMAK ÇOK TEHLİKELİ (PARA YOKSA) - MSI 271QRX QD-OLED
    https://www.youtube.com/watch?si=jLS3C2MYXPaWB9JL&v=OFkqFz_VVB4&feature=youtu.be

Neden alırken dikkatli olmak gerektiğini miss gibi anlatmış işte, koruma özellikleri olması yanmayacağı anlamına gelmiyor. Senin başına gelmez, Ahmet’in veya Mehmet’in başına gelir. Garanti bittikten sonra olası bir yanık oluşumu en büyük tehlike olur. Oled’e kimse bir şey diyemez muazzam performansı var ama tehlikeli

Buda Oled yanığı örnek aransa dolu YouTube videosu çıkar yanık oluşan adam mağazada canlı canlı gösteriyor oled gaming monitör yanığını :)
    JMM Garzayoutube
    BURNED! LG Ultra Gear 45" OLED Curved Gaming Monitor -
    https://www.youtube.com/shorts/2RSP4kJCS_Y?si=qKMOrIfDWQGEumuP

Mohammad Sheikhyoutube
    Check out this burn in on lg oled tv model oled65c6p 24540 hours of use
    https://www.youtube.com/shorts/_XatBYXeECA?si=8zRAdPEstH1x_d7_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 7 Aralık 2024; 19:23:32 >

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Sizin arkadaşınız da olmadı diye başkalarında da olmayacak anlamı taşımıyor bu

" Korkutucu Tehlikeli" diye OLED kullanmayalım mı ?

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Paranız varsa elbette kullanın, ben parası olmayanları uyardım. İlla muhalefet olmak için muhalefet olmanıza gerek yok. 3/4 sene sonra yanık oluşursa çöpe basacaksınız, param çok gider yenisini alırım diyorsanız sizin için sorun değildir ama parası az olan insan için yatırım yaptığı üründe yanık oluşması büyük sorun. Her şeyi kendinize yormayı bırakın dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İyilik için sizleri uyaran insanları da yıpratmayı bırakın.

Çok paranız varsa Allah daha çok versin, gider alırsınız benim mesajımı önemsemenize gerek kalmaz. Bozulunca yenisini alacak güce sahipseniz niye dert edesiniz mesajımı?
    Herkes yüksek maddi güçlere sahip değil, birazda bu arkadaşları düşünmek lazım değil mi?

Dişinden tırnağından artırıp alacak ama olası bir sorunda veya garanti bitimi sonrası başı ağrıyacak.
    Arkadaşım sadece bir örnekti, çevremdeki çoğu kullanıcı sıkıntısız bir şekilde tv ve monitörlerini kullanıyor. Anlatmaya çalıştığım da şu; 1000 kişi alır kullanır ama 1 kişi yanık problemi yaşar. O bir kişi de bu durumdan şikayet eder ve ürünlerin hepsinde yanık oluşuyor kanısı oluşur. Oysa geriye kalan 999 kişi sorun yaşamamıştır. Gidip oled problemlerini araştırırsanız, kullanıp memun kalan kullanıcıların yorumundan çok şikayet edenlerin yorumuyla karşılaşırsınız. Çünkü kimse gidip orda burda aldım, çok memnunum diye konu açmak ya da bu teknolojiyi övmek çabasına girmez. Kaldı ki çok sorunlu bir panel teknolojisi olsa bunca cihazda kullanımına devam edilmezdi. İlk çıkan ürünlerde bazı problemler yaşandı ve şuan o problemler minimuma inmiş durumda.
    Parası olmayan almasın diyorum sizin algınızda bir problem varsa orası beni ilgilendirmez maalesef.
    Parası olan adam iyi para kazanan adam yanığı felan dert etmez tekrar yenisini alabilir, parası olmayan ve dişinden tırnağından arttırıp alan adam garanti süreci bitince olası bir yanmada yenisini alamaz mağdur olur. Paranız yoksa almayın demek bir uyarıdır siz bunu anlamayacak biriyseniz benim size diyebileceğim bir şey yok
    Türkiye’de zaten her şey pahalı bir hevesle alıp maddi durumu iyi olmayan adam için uyarı yapıyorum
    Senin maddi durumun iyiyse alırsın kullanırsın, yazdıklarımı önemsemene gerek olmaz çünkü yenisini alabilirsin burada sorun ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 8 Aralık 2024; 15:57:53 >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

İps te tn panel de yok yani dimi yanıyorsa hiç almayın korkunuz varsa oturun siz ne istiyorsunuz hiç arızalanmasın mı adamlar zaten yazmış kulanıcı kılavuzuna 5 yıl diye 5 yıl somra arızalanmasa bile kendiniz değiştireceksiniz.

Daha ne özelikli olanlar çıkacak bu kadar korkuyorsanız elinizde ne varsa devam edeceksiniz.

Gider en iyisini alırsınız garanti biter arıza yapar.

Örnek holanda da yaşayan arkadaşım var samsung s23 almış amoled ekran arızalanmış servise gitmiş servis demiş 1 gün daha geç kalsaydım ücretli değişim olurdu

Şimdi seviniyor arkadaş ücretsiz değişti ve son gün denk geldi diye.

Şimdi napalım samsung yerden yere vuralım dimi ekran arızalandı diye.

İphone de arızalanyo ama sürekli alıyor insanlar.

Elektronik ürün şans işidir ayni markadan birçok kulanıcıdan şikayet gelir ozaman iş farklı olur çok bilmişin birisi çıkıyor çok arıza var yanık var ee kendin de kulanıyorsun ama.

• Monitör çerçevesi çok güzel olmuş fakat ayak tam çingene işi proarttaki ayak çok güzel neden koymazlar anlamıyorum (Piyasadaki en güzel ayaklardan biri Proartta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Aralık 2024; 16:8:3 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    monit&#246;r kolu varken ayak kullanan kim kaldı bu devirde hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilk.34

Paranız varsa elbette kullanın, ben parası olmayanları uyardım. İlla muhalefet olmak için muhalefet olmanıza gerek yok. 3/4 sene sonra yanık oluşursa çöpe basacaksınız, param çok gider yenisini alırım diyorsanız sizin için sorun değildir ama parası az olan insan için yatırım yaptığı üründe yanık oluşması büyük sorun. Her şeyi kendinize yormayı bırakın dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İyilik için sizleri uyaran insanları da yıpratmayı bırakın.

Çok paranız varsa Allah daha çok versin, gider alırsınız benim mesajımı önemsemenize gerek kalmaz. Bozulunca yenisini alacak güce sahipseniz niye dert edesiniz mesajımı?
    Herkes yüksek maddi güçlere sahip değil, birazda bu arkadaşları düşünmek lazım değil mi?

Dişinden tırnağından artırıp alacak ama olası bir sorunda veya garanti bitimi sonrası başı ağrıyacak.

Ekran kartı işlemci anakart psu ram bunlarda yanabilir iyisimi siz hiç almayın.

Aklıma ilk gelen.Asus, dünyanın ilk 27 inç 4K OLED monitörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor 

Asus, dünyanın ilk 27 inç 4K OLED monitörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyorBeşiktaş Kültür Merkezi (BKM)youtube
    Çok Filim Hareketler Bunlar - Acil Çıkış Kapısı BKM Kanalına Abone Olun: http://goo.gl/rq6Yql Genel Sanat Yönetmeni: Yılmaz Erdoğan Oyuncular: BKM Mutfak Oyuncuları Yazar / Yazarlar: Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak, İbrahim Büyükak, Murat Eken, Metin Yıldız, Şahin Irmak, Büşra Pekin Yönetmen: Ozan Açıktan Yayın: 26.03.2010 Konusu: BKM Mutfak ekibi gerçek tatilin peşinde. Herkesin tatilden beklentisi farklıdır. BKM Mutfak'ın filminde hepsine yer vardır. Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanan BKM Mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki gerçekleştirmenin peşinde... Yardımcı Yönetmen: Burçin Çınar Yapım Sorumlusu: Onur Çakır Müzik: Deniz Erdoğan, Yıldıray Gürgen, Ömer Ahunbay, Hakan Özer, Bülent Uludağ, Rahman Altın, Oğuzhan Koç Yapımcı: Necati Akpınar
    https://www.youtube.com/watch?v=uNdYVkH6GGE&feature=youtu.be

• HazretiZeus H kullanıcısına yanıt

Neden para versinki zaten bir ton para veriliyor

Olay o değil oled ekranlar hala alınabilir düzeyde değil yurtdışında yaşayan adam 1 hafta çalışır en iyi oledi alır sen burda 2 ay maaşa dokunmazsan bı tane orta düzey oled ekran alırsın sorun çıkar garantiyle ugrasirsin garanti dedigim red verir elinde kalır öyle bakarsın oledlerde sorun yaşayanlar öyle kucumsenicek düzeyde değil ben LG LCD TV almıştım 12 senedir tık demedi hala çalışıyor en ufakta yanık sorun yok.
    Bir kişi sorun yaşamıyorsa diğer kullanıcılar sorun yaşamıyor demek saçma olur oled güzelliği kadar sorunlarıyla da ünlü ufak bı araştırmayla kendiniz görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.