Bildirim
Asus EAX x1650 512 mb soğutma?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0181
uygun fiyatlı sessiz bir o kadarda performanslı,uyum listesinde ekran kartın yazmıyor ama Ben X1600 ile kullanıyordum.Kartın görünümüne baktığımda sorun yaşamazsın büyük ihitmalle -
quote:
Orjinalden alıntı: ufuks36
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0181
uygun fiyatlı sessiz bir o kadarda performanslı,uyum listesinde ekran kartın yazmıyor ama Ben X1600 ile kullanıyordum.Kartın görünümüne baktığımda sorun yaşamazsın büyük ihitmalle
pasif soğutmayı cıkarıp mı uygulayacağım bu ürünü yoksa.. direk üstüne mi takacaz
-
pasif soğutmayı çıkaracaksın tabii ki,kendi bloğu var altında !! yalnız sölemeyi unuttum ramler için iyi bir takım ramsink alırsan daha iyi olur ama almazsanda bişi olmaz. -
pasif soğutucu nun üstüne fan takma gibi bi şansımız var mı peki? -
quote:
Orjinalden alıntı: onrozcn
pasif soğutucu nun üstüne fan takma gibi bi şansımız var mı peki?
olurmu ya arkadaşın dediği şeyi almana gerek yok pasif soğutucunun istine sessiz bi fan koyarsın serin serin çalışır
Heatsink Kaç Cm Ölçerseniz 80mm Lik Bi Fan Takabilirsininz Lastik Veya Yapıştıralarakta Tutturalabilir
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TFD-8025M12S Firebalde Pahalı Aynı Fani 3-4Ytl Fiyata Bilgisayarcılardada Bulabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 16 Mart 2008; 16:44:31 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: ylpc
quote:
olurmu ya arkadaşın dediği şeyi almana gerek yok pasif soğutucunun istine sessiz bi fan koyarsın serin serin çalışır
o şekilde biraz soğutma sağlanabilir ancak sıcak hava tekrar kartın üzerine vuracak ve tekrar ısınmay yardımcı olmaktan başka bişeye yaramayacaktır ve verdiğim linkteki ürün kadar performanslı+sessiz olamaz.Verdiğim linkteki ürünün fiyatı nerdeyse kaliteli bir 12'lik fanla aynı fiyata sahip,bence AC silencer al fan takmakla uğraşmaktan iyidir
Not: ylpc o fanın 28db'den daha fazla gürültülü olacağınıda garanti ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks36 -- 16 Mart 2008; 16:50:56 >
-
quote:
quote:
quote:
o şekilde biraz soğutma sağlanabilir ancak sıcak hava tekrar kartın üzerine vuracak ve tekrar ısınmay yardımcı olmaktan başka bişeye yaramayacaktır ve verdiğim linkteki ürün kadar performanslı+sessiz olamaz.Verdiğim linkteki ürünün fiyatı nerdeyse kaliteli bir 12'lik fanla aynı fiyata sahip,bence AC silencer al fan takmakla uğraşmaktan iyidir
Kartın Üstüne Çarpan Hava Sıcak Olmayacak Heatsink Isınmayacağından Karta Soğuk Hava Üflenmiş Olur Karta Çarpan Hava Yanlardan Gidecek Bu Arada Fanı 5 V Ye Bağla Demeyi Unutmuşum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kartın Üstüne Çarpan Hava Sıcak Olmayacak Heatsink Isınmayacağından Karta Soğuk Hava Üflenmiş Olur Karta Çarpan Hava Yanlardan Gidecek Bu Arada Fanı 5 V Ye Bağla Demeyi Unutmuşum
Dostum Heatsink ısınmayacaksa ne ısınacak? o fanı 5V bağlasanda sesi duyulur üstelik bu sefer hiçbir işe yaramaz.Dilersen ben arkadaşa zalman 8cm fan göndereyim heatsinkin üzerine yapıştırılabilecek şekilde hemde,sende Silencer gönder hangisi daha sessiz ve performanslı olursa arkadaş parasını ödesin daha iyi bi önerin yoksa lütfen tartışmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks36 -- 16 Mart 2008; 18:48:12 >
-
Kimseyle Tartışmak İstemiyorum Zaten Hangisi Daha Performanslı Ve Sessiz Demişsin Benim Amacım En Ekonomik Şekilde Arkadaşın Sorununu Çözmek Fan Ters Takılıp Hava Emdirilirse Aşırı Isınması Engellenir Diye Düşünüyorum -
quote:
Kimseyle Tartışmak İstemiyorum Zaten Hangisi Daha Performanslı Ve Sessiz Demişsin Benim Amacım En Ekonomik Şekilde Arkadaşın Sorununu Çözmek Fan Ters Takılıp Hava Emdirilirse Aşırı Isınması Engellenir Diye Düşünüyorum
tartışma derken kavga etmekten bahsetmiyorum zaten arkadaşın sorununa hem ekonomik hem de etkili ! bir çözüm sunmak açısından karşılıklı görüş alış verişinde bulunmaktan behsdiyorum ki zaten forumun amacı da budur.Sorun tam olarak kökten çözülmediği sürece ekonomikliğin bir anlamı yoktur bence,buna gereksiz masraf derim ben.Tabii senin görüşün olabilir buna saygım sonsuz ama hava emdirilecek şekilde bile takılsa o fan çözüm değildir bence.Tercihim hala silencer'dan yana.Tercih de onrozcn arkadaşa kalmış
-
kartın Heatsink i su anda anakartın kuzey koprsu ile içli dısla durumda... Arctic Cooling ATI Silencer alsam oda değermi sizce kk ne? -
quote:
kartın Heatsink i su anda anakartın kuzey koprsu ile içli dısla durumda... Arctic Cooling ATI Silencer alsam oda değermi sizce kk ne?
kuzey körüsünün üstündeki heatsink anakartın üstündeki slottan maks. yarım santim yüksek ise sorun olmaz,daha fazla ise o heatsinkle takamayabilirsin... -
Ben de aynı kartı kullanıyorum... Alınabilecek en kötü kartı almışız ikimiz de Herşeyi sorun... Ben termal macununu değiştirdim.AS 5 sürdüm. Sonuç olarak önceden pek te fazla ısınmayan (yaz mevsimi hariç) heatsinke şimdi elimi 1 sn den fazla değdiremiyorum Tabii Chakra kasamın monster fanını çalıştırmadığım zamanlar için geçerli bu yazdığım.Bence en iyisi soğutucuya para vereceğine yeni bi kart al... -
benim kartı aldıgım parayı duysanız ağlarsınız hepiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X