Şimdi Ara

Asus eax1600xt silent ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni sistem yaptım fakat ekran kartında sorun yaşıyorum.
    Ne zaman oyuna girsem reset atıyor.(Oyunun menülerinde iken atmıyor, oyun başladığında atıyor.)
    Ozellikle kutunun içinden çıkan mashed oyununda hep reset atıyor, aynı ekran kartını kullanıp da bu tarz sorun yaşayanlar var mı?
    Ben çözemedim, atinin en güncel driverini yükledim ama sorun düzelmedi.
    Sizce sorun nedir?

Yardımcı olabilir diye sistemi yazıyorum:
    p4 d 2.8,
    gigabyte ga-945pl-s3 anakart,
    asus eax1600xt 256mb ddr3 x16,
    2 adet kingston 1gb 533 ddr2,
    samsung sata2 400gb,
    feel typhoon 550watt airduct siyah.

Kasada 3 adet fan var, sol tarafı şeffaf, hava sirkülasyonu içinde bi şekil yapmışlar gibi sanki.....yani ekran kartı aşırı ısınmaz gibime geliyo, ah bi ölçebilsem :(...
    Ramlarin yerini de değiştirdim yine olmadı.
    Lütfen yardım.
    Teşekkürler.

• ekran kartını kendi üstündekini görmüş olabilir
    ekran kartı nı ayrıca yeniden kur sorunun hallolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rackham

ekran kartını kendi üstündekini görmüş olabilir
    ekran kartı nı ayrıca yeniden kur sorunun hallolur

Yani anakartın kendi üstündeki ekran kartını gördüğünden mi bahsediyorsun.
    Ekran kartını ayrıca yeniden kurmaktan ne kastettiğini anlamadım.
    Zaten ayrı olarak kuruyorum, driverlarını yüklüyorum. Device managerda da asus x1600 series diye gözüküyor.
    Eğer dediğin gibiyse, ankarttaki ekran kartını iptal etmenin bir yolu var mı?
    Tşk.
  • Anakartında on board ekran kartı var ise iptal etmelisin. Bilgisayar ilk açılırken Delete tuşuna basarak bios'a gir. Orada Onboard VGA diye bir seçenek vardır. Onu Enable'dan Disable'a getir. Ayarları kaydederek çık. Ekran kartının sürücülerini uninstall ederek sil. Bilgisayarı yeniden başlat. Sonra tekrar yükle sürücüleri. Yeniden başlattığında büyük ihtimalle düzelecektir. Power Supply veya bir ısınma problemi olacağını sanmıyorum.
  • oyunda iken 3d uygulamalara geçtiğinde ekran kartı daha çok güç çekiyor o bakımdan sisteminde baya güç isteyen bi sistem erğer sürücülerinde veya arkadaşların dediği gibi onbord ekran kartında olsa windows açılmaz açılsa bile kitlenmeler olurdu yada ekran birbirine girerdi en azından geriye tek powerin kalıyor feel kasaların üzerinde gelen powerlerin hiçbiri gerçek değerlerini vermez kaliteli psu değil anlayacağın bendede feel kasa var ama psu olarak FSP 400 w kullanıyorum o bakımdan Bakşa bir kaliteli psu ile denemeni öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radeon HD3850 Sorunu!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.