Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ponderous

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

Orijinalden alıntı: brkman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L E t H E

quote:

arkadaşlar arabistana gidecek akarabalar var acaba oarda fiyatı ne kadardır. acaba istanbulda nerden bulabilirim bu tableti.

Arabistanı bilmiyorum ama Media Markt'ta dock'suz versiyonu 1300 TL. Exa ve sanalmarketimde de 1260 civarında. Buralarda taksit seçeneği az diye 1200 TL'ye teknomarketim'den aldım. 2 günde elime geldi. Memnunum.

teşekkürler bilgi için. cep telefonumu alayım 4s yoksa samsun s3 mü yoksa ipad 3 mü yoksa asus TF700T mı karar veremiyorum.

ıhtıyacın ve beklentılerın nedır?

ihtiyacım e book okuma düzenli internete takılma kaliteli müzik dinleme resim çekme video çekme bunlar. şarj benim için önemli dışarda oluyorum sürekli. windows işletim sistemi çıkınca yükleyebilme gibi imkan varsa o daha iyi olur

Bu seçenekler ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda en doğru seçenek Galaxy Note 2... Bakmadıysanız bir inceleyin derim...

az önce inceledim. 1900 den başlıyor. Telefon olarak kullanmak çok acayip. Çok büyük kulağına götürdüğünde çok çirkin gözüküyor. Bu yüzden seçmeyi düşünmüyorum.

En son kararım ipad 3 dü. ipad 4 ü duyurdular ve yine beklemeye geçtim. Aynı fiyata piyasaya sürecekler birde. Beklemeden olmayacak gibi.

• Arkadaşlar S3 aldığım için tableti satıyorum. İlgilenen olursa link :

http://resim.donanimhaber.com/m_67532281/tm.htm
  • bugun yeni bir güncelleme daha yayınladılar fakat ne içeriyor , içerği nedir bilmiyorum. Bakalım..
  • Satılık:

http://resim.donanimhaber.com/m_63924700/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 13 Kasım 2012; 21:50:12 >
  • Bu tablete dock taki usb port üzerinden harici 1tb hdd bağlamam mümkün mü yada 16gb usb bağlayabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet en son 1tb denemistim olmustu..

• Arkadaşlar bilmiyorum farkedeniniz var mı piyasada ki en iyi donanıma sahip tabletlerden biri olmasına rağmen tf700t de spiderman oynayamayacak kadar kasıyor.bilmiorum youtube da izledim adam yine tf700t ile spidermanı çatır çutu oynuyodu bnde olmuyor.işlemci hızıda normal yani en üst moddayken.neden böyle olduğunu bilen var mı ?
    Ayrıca çoğu oyunuda tf700t desteklemiyor most wanted olsun batman olsun.bunun da nedeni nedir??

• Hepsiburada'dan aldığım tablet,2günde dün elime geçti,bu arada fiyatını $20 arttırmışlar.klavye'de "del"tuşu olmaması garip,iki tane "fn" tuşu var.
  • merhaba burada yeniyim 3g li doc lu olanı almayı düşünüyorum benim için webcam la chatroulette ve youcams gibi sitelerde webcam görüşme yapıla biliyormu 7 inc tabletim var ucuz onda bu dedigim sitelerde webcam acamıyorsun eger dedigim gibi sitelerde webcam chat yapabiliyorsam almayı istiyorum kullanan arkadaşlar cevap verebilirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtaç12

Arkadaşlar bilmiyorum farkedeniniz var mı piyasada ki en iyi donanıma sahip tabletlerden biri olmasına rağmen tf700t de spiderman oynayamayacak kadar kasıyor.bilmiorum youtube da izledim adam yine tf700t ile spidermanı çatır çutu oynuyodu bnde olmuyor.işlemci hızıda normal yani en üst moddayken.neden böyle olduğunu bilen var mı ?
    Ayrıca çoğu oyunuda tf700t desteklemiyor most wanted olsun batman olsun.bunun da nedeni nedir??

gameloft'la alakalı bir durum. Ben apkmania 'dan dediğin oyunları indirip oynuyorum. Özellikle Nfs most wanted gerçekten olağanüstü bir oyun.
  • [simage][/simage]
     ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU)

[simage][/simage]

[simage][/simage]

[simage][/simage]

arkadaşlar uzun zamandır ressim ilavesinde bulunmamıştım bir yanlışım olmuşsa affola,
    küçük bir işleme yaptım cihazı 1 haftadır kullanmaktayım ancak çelik tencere görününmü çok canımı sıkıyordu sizlerinde bir fikrinizi almak istedim.

saygılarımla,

• önceki olmamış galiba

• birde iç resim olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXMMXx -- 19 Kasım 2012; 14:29:15 >
  • ben bu işi iyiden iyiye unutmuşum anlaşılan biraz çalışıp daha güzel fotolar eklemem lazım,

saygılarımla

• Fotoğraflar güzel. Bende yakında bir video yayınlayacağım. Kullanımı ve performansıyla ilgili olarak. Sanırım meslektaşız bende mimarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

quote:

Orijinalden alıntı: burtaç12

Arkadaşlar bilmiyorum farkedeniniz var mı piyasada ki en iyi donanıma sahip tabletlerden biri olmasına rağmen tf700t de spiderman oynayamayacak kadar kasıyor.bilmiorum youtube da izledim adam yine tf700t ile spidermanı çatır çutu oynuyodu bnde olmuyor.işlemci hızıda normal yani en üst moddayken.neden böyle olduğunu bilen var mı ?

gameloft'la alakalı bir durum. Ben apkmania 'dan dediğin oyunları indirip oynuyorum. Özellikle Nfs most wanted gerçekten olağanüstü bir oyun.

tuncay most wantedı zaten normade tf700t desteklemediği için google playde yok ama bnde apk mania dan indirdim oyun oynanamayacak şekilde kasıyor.spiderman de keza öyle.sende mi tf700t den oynuyosun eğer öyleyse bnde neden böyle oluyor aynı cihaz sonuçta ??

• Merhabalar, ben aslında daha cok office editlemek amacıyla kullanacağım başta netbook almak üzere yola cıkmıstım sonra inifinityde aklım kaldı. sizce kullanım amacımı düşünürsek bu ürünü almam mantıklı mı ? öncelikli olarak evde olmadığım zamanlarda makale okumak, notlar almak, ödevlerimi sunumlarımı düzenleyebilmek istiyorum.
    bir de elime alıp inceledikten sonra karar vermek istediğim için dün bostancı vatana gittim artık asusla anlaşmamız yok dediler. media marktta tf300t modeli vardı ama 700 yokmuş. internetten almalı artık heralde.
  • Bir prime kullanıcısı olarak, Asus olacaksa tf300 olmalı diyorum. Fazladan para vermeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lth

Merhabalar, ben aslında daha cok office editlemek amacıyla kullanacağım başta netbook almak üzere yola cıkmıstım sonra inifinityde aklım kaldı. sizce kullanım amacımı düşünürsek bu ürünü almam mantıklı mı ? öncelikli olarak evde olmadığım zamanlarda makale okumak, notlar almak, ödevlerimi sunumlarımı düzenleyebilmek istiyorum.
    bir de elime alıp inceledikten sonra karar vermek istediğim için dün bostancı vatana gittim artık asusla anlaşmamız yok dediler. media marktta tf300t modeli vardı ama 700 yokmuş. internetten almalı artık heralde.

Tabletler, verimlilik adına çok fazla bir şey vaat etmiyorlar. Makale okumak, notlar almak... Bunlar güzel şeyler, çok da rahat yapılır tabletlerle. Ancak konu ofis dosyası oluşturma ve düzenleme işine gelince kişisel bilgisayarınızı arayacağınıza garanti veriyorum. Bence tablet olayını fazla abartmamak lazım; küçük düzenleme işleri dışında bu aletler uzun süreli kullanımda sıkıntı yaratabiliyor. Yaratır. Hatta tabletten sıkılıp bilgisayarınıza döneceğiniz kesin gibi. Ben de dahil olmak üzere çevremde tablet kullanan herkesin başına gelen bu çünkü. Toplantılarda ya da derslerde notlar almak, gece yatakta yayılarak webte sörf yapmak ve minik oyunlar oynamak, kısa makaleler okumak, YouTube'ta video izlemek, vs. Tabletlerin kullanım alanı bu saydıklarımın dışına çıkamıyor henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

quote:

Orijinalden alıntı: Lth

Merhabalar, ben aslında daha cok office editlemek amacıyla kullanacağım başta netbook almak üzere yola cıkmıstım sonra inifinityde aklım kaldı. sizce kullanım amacımı düşünürsek bu ürünü almam mantıklı mı ? öncelikli olarak evde olmadığım zamanlarda makale okumak, notlar almak, ödevlerimi sunumlarımı düzenleyebilmek istiyorum.

Tabletler, verimlilik adına çok fazla bir şey vaat etmiyorlar. Makale okumak, notlar almak... Bunlar güzel şeyler, çok da rahat yapılır tabletlerle. Ancak konu ofis dosyası oluşturma ve düzenleme işine gelince kişisel bilgisayarınızı arayacağınıza garanti veriyorum. Bence tablet olayını fazla abartmamak lazım; küçük düzenleme işleri dışında bu aletler uzun süreli kullanımda sıkıntı yaratabiliyor. Yaratır. Hatta tabletten sıkılıp bilgisayarınıza döneceğiniz kesin gibi. Ben de dahil olmak üzere çevremde tablet kullanan herkesin başına gelen bu çünkü. Toplantılarda ya da derslerde notlar almak, gece yatakta yayılarak webte sörf yapmak ve minik oyunlar oynamak, kısa makaleler okumak, YouTube'ta video izlemek, vs. Tabletlerin kullanım alanı bu saydıklarımın dışına çıkamıyor henüz.

çok yardımcı oldunuz karar vermemde teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.