Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android tabletlerin babası diyebileceğimiz Asus Transformer Prime'ın ardından, bu modelin donanımsal olarak güncellenmiş hali diyebileceğimiz Infinity modeli çok yakında satışa sunulacak.

İlk baştaki söylentilere göre Infinity'nin satış fiyatı Prime'ın satış fiyatıyla aynı olacağı bu yüzden Prime'ın da fiyatının düşeceği yönündeydi. Fakat forumlarda dolaşan yeni haberlere göre Infinity, Prime'ın şu anki satış fiyatından ortalama 100$ pahalı olacak gibi gözüküyor. Tabi bunlar en başta söylediğim gibi sadece söylentiden ibaret. Ama umarım ki ASUS -kalitesiyle- hem kazıklanmak hem de IOS kullanmak istemeyenlerin yüzünü güldürür.

_________________________________________________________________________________________________________________

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU)

Özellikler

Ekran
    - 10.1" Ekran Boyutu
    - 1920 × 1200 Full HD Ekran Çözünürlüğü
    - LED Arka Aydınlatmalı (WUXGA) Süper IPS+ Ekran
    - 600 Nits Ekran Parlaklığı
    - 178° Görüş Açısı
    - Corning® Gorilla® Glass 2 Özel Cam

İşletim Sistemi
    - Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich

İşlemci'ler
    1.Seçenek: (WIFI & 3G)
    - Qualcomm® MSM 8260A Snapdragon™ S4 Krait Dual-core 1.5Ghz CPU
    2.Seçenek: (WIFI)
    - NVIDIA® Tegra® 3 T33 Quad-core 1.6GHz CPU

Bellek
    - 1 GB (DDR3L)

Renk Terichleri
    - Amethyst Gray
    - Champagne Gold

Kablosuz Bağlantı
    - 802.11 b/g/n
    - WI-FI Direct
    - Bluetooth v3.0
    - A2DP (Kalite kayıpsız, kablosuz, stereo müzik dineleme)

Depolama
    - 3G : 16/32/64GB
    - WiFi : 32/64GB

Kamera
    Ön Kamera
    - 2MP
    Arka Kamera
    - 8MP
    - 1080p Video Çekebilme
    - Otomatik Netleme
    - F2.2 Diyafram aralığı
    - Dahili Led Flaş
    - Backlit CMOS

Sensör
    - G-Sensor
    - Light Sensor
    - Gyroscope
    - E-compass
    - Gps

Giriş & Çıkışlar
    Tablet Üzerinde Bulunan
    - 2in1 Audio Jack (Kulaklık / Mikrofon)
    - 1 adet micro HDMI portu
    - 1 adet Micro SD Kart Okuyucu
    - Dahili Mikrofon & Stereo Hoparlör
    Dock Üzerinde Bulunan
    - 1 adet USB 2.0 portu
    - 1 adet SD Kart Okuyucu

Batarya Ömrü
    Tablet: 9,5 saat (25Wh Li-polymer Battery)
    Tablet + Dock: 14 saat (Dock:19,5Wh Li-polymer Battery)

Ebat & Ağırlık
    Tablet
    - 263 × 180.8 × 8.5 mm
    - 598g
    Dock
    - 263 × 180.8 × 8~10.4 mm
    - 537g
    Tablet & Dock
    - 263 × 180.8 × 17.2~19.6 mm
    - 1135g

Orjinal:http://eee.asus.com/eeepad/transformer-infinity/features

İnceleme
    UltrabookReviewyoutube
    Asus Transformer Infinity TF700 full review!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pdgqk1aIZUI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 22 Ağustos 2012; 15:43:11 >

• Asus TF700T 'yi bekliyorum bende fiyatını merak ediyorum.Piyasadaki en iyi tablet olacak herhalde
  • TF300 bekliyorum yurtdışından alsak nasıl olur bunun üzerinde de konuşursak iyi olacağını düşünüyorum!
  • Muhtemelen iki model de Türkiye'de aynı zamanlarda satışa sunulacak.
  • Arkadaşlar bilginize;

1-Asus güncellemeyi yayınlandı.

2-Infinity modeli 10 Temmuz'da raflarda ve 32gb + Dock satış fiyatı 600€ olarak belirlenmiş. Bu da demek oluyor ki büyük ihtimalle ülkemizde 750$+KDV ile satışa çıkar. Vatanbilgisayar'da TF101 ve TF201 (ikisi de docklu) 750$+KDV ile satılıyor zaten.

Bekleyenlerin ve haberi okuduktan sonra Prime'ı düşünenler, yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 13 Haziran 2012; 20:49:13 >
  • Çıkış fiyatı olarak pahalı,750$+KDV demek 1600 lira civarı bir para eder.Prime docklu şekilde 1300 lira civarına bulunabiliyor.Hatta özel indirimlerle 1200 tl ye alanlar var.
    arada bu kadar fiyat farkı çok fazla bence.Bu fiyatlara çokta satılacağını sanmıyorum.Benim tahminim prime ile aynı fiyattan piyasaya verilir diyeydi...
  • Yalnız şöyle bir şey var ki Transformer Prime da Vatan Bilgisayar'da da 750$+KDV ile satılıyor. Infinity de aynı fiyatla çıkış yapıp Prime'ın fiyatı düşebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

Bir çok sitede inceledim. Şu anda sanırım pcforum'da tf700 satılıyor (daha stokta yok ama) TF700 ile TF201'in fiyatları aynı. Bu da demek oluyor ki Prime'ın fiyatı düşecek gibi. Yakın zamanda Prime alan arkadaşlar, güle güle kullanın ama ben Infinity'yi beklemeye karar verdim.

İki model arasındaki önemli-önemsiz farklar:

Prime Vs Infinity*

Kamera

Diyafram: f:2.4 / f:2.2

Ön Kamera: 1.2 Mp / 2 Mp

Ekran

1280x800, Corning® Gorilla® Glass / 1920x1200 Corning® Gorilla® Glass 2

Bağlantı

Bluetooth 2.1 + EDR / Bluetooth 2.1 + EDR & Bluetooth 4.0 LE

Ayrıca; Infinity modelinin dezavantajı diyebileceğimiz; maksimum batarya süresi 2 saat azalmış. Ebat olarak da 0.2 mm kalınlığı artmış.

*Wifi Modeli

Tabi bunlara ek olarak Infinity'de bağlantı sorunlarını giderebilmek için arka yüzeyin üst kısmında baştan sona plastik parça var.

• Bende infinity almayı düşünüyorum. Amerikadan getirtcem inşallah kısa zamanda çıkarsa. 600 dolar fyatını nerde gördünüz?
  • 600 dolar değil, euro.
  • Asusun global sitesinde TF700 ler yok amazondada bulamadım. Henüz piyasaya çıkmadı mı?. Ben bahreyden getirtecektim
  • TF700 modelinin çıkış tarihi Temmuz 10 olarak belirtildi.
  • Asus TF700 global sitede olmamasının sebebi isminin Transfomer Pad Infinity diye geçmesidir
  • Tarih ve fiyat bilgisi yok ama belki incelemek istersiniz:http://eee.asus.com/eeepad/transformer-infinity/features/
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

600 dolar değil, euro.

600 euro uçuk bir fiyat(avrupa fiyatıdır)600 euroya tablet alana kadar ultrabook alınır. Usa de 600 dolar civarı olur umarım ki getirtebilelim.
  • Anlatmaya çalıştığım şey şu: Zaten Prime modeli de şu anda -Vatan Bilgisayar'da- docklu modeliyle beraber 600 Euro+KDV'ye satılıyor. Bu da 1600 Tl'ye tekabül ediyor. Fakat Vatan Bilgisayar'ın %25'lik indirimiyle 1200 TL'ye geliyor.

Benim beklentim de Infinity'nin Prime'ın şu anki fiyatıyla satılması yönünde, öyle olursa da Prime satış fiyatı biraz daha düşer.
  • ASUS Eee Pad Transformer Serisi (ANA KONU) adlı başlıkta çok fazla bilgi paylaşımı olmadığı, genel olarak Prime başlığı kullanıldığı için yeni gelecek olan Infinity için başlık ''ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU)'' olarak değiştirilmiştir. Bu modeli satın alacak arkadaşlar için şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bol paylaşımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 24 Haziran 2012; 2:24:35 >
  • Rbay'de satılmaya başlamış.. 64GB + Keyboard Dock ile aletin fiyatı 1000$..

Taiwan'lı satıcılar satıyor..

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Transformer-Pad-Infinity-TF700T-Wi-Fi-Tablet-64GB-Pad-Keyboard-GRAY-/280907178614?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item41675f6276
  • prıme'ı elimden çıkardım. infinity'yi bekliyorum. prımedan son derece memnundum.
  • Türkiye'de 1000 dolardan satmaya kalkarlarsa millet yüzüne bile bakmaz. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.