Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'a yavaş yavaş inceleme videoları konuluyor. İncelemeniz için yukarıda link verdim.
  • arkadaşlar bende yakın zaman da bir tablet almayı düşünüyorum asus 201 prime karar vermişKen infty çıkıyor sizce beklemeye değer bi cihaz mi artıları eksileri neler yardımci olursaniz sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok kişi bekliyor sende bekle onun fiyatını görüp ona göre karar verirsin değişen özellikler daha hızlı ve çözünürlüğü daha iyi 1920x1200 bir de tf201 olan bazı sorunlar giderilmiş
  • Ucuz ve wifi çözüm olan TF300 kesinlikle tercih edilebilir. Amerikada 400 dolar civarı, eğer gün ışığında tablet kullanmak çok gerekli değil ise bu model tercih edilir. Wifi çekim gücü bariz daha kuvvetli, bizzat denedim.
  • tf300 dış kasa plastik olduğu için ve tf201 ve infinty göre daha kalın o yüzden bence gereksiz bir model onun yerine tf201 tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsna

tf300 dış kasa plastik olduğu için ve tf201 ve infinty göre daha kalın o yüzden bence gereksiz bir model onun yerine tf201 tercih edilebilir

TF201 kullanıyorum, daha ucuz olan modeli TF300'ü tercih ederim, wifi çekim gücü bariz daha iyi.
  • Fiyatlandırma konusunda ülkemiz ve mağazalarımız sıkıntılı bence. Şahsen en avantajlı fiyat %25 indirim zamanında Vatan'da oluyor. Örneğin tf201 Vatan'da %25 indirimli haliyle 1210 lira civarında satılırken diğer mağazalarda -çok sık indirim olmadığı için- 1400 lira civarında hatta 1600 liraya satan mağazalar bile var. Fakat Vatan'ın şöyle bir enteresan fiyatlandırma politikası var; tf201 ile tf101 in fiyatları aynı Ayrıca belirteyim Vatan'ın web sayfasında tf201 artık gözükmüyor, sanırım stokları bitirdiler. Ayrıca tf300'ü ben sadece Gold'ta gördüm. Oradaki fiyatı da dock ile beraber şu anda %15 indirimle 1420 liraya satılıyor.
    Umalım ki tf700(infinity) indirimli fiyatıyla 1200 lira civarlarında raflarda yerini bulsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

Fiyatlandırma konusunda ülkemiz ve mağazalarımız sıkıntılı bence. Şahsen en avantajlı fiyat %25 indirim zamanında Vatan'da oluyor. Örneğin tf201 Vatan'da %25 indirimli haliyle 1210 lira civarında satılırken diğer mağazalarda -çok sık indirim olmadığı için- 1400 lira civarında hatta 1600 liraya satan mağazalar bile var. Fakat Vatan'ın şöyle bir enteresan fiyatlandırma politikası var; tf201 ile tf101 in fiyatları aynı Ayrıca belirteyim Vatan'ın web sayfasında tf201 artık gözükmüyor, sanırım stokları bitirdiler. Ayrıca tf300'ü ben sadece Gold'ta gördüm. Oradaki fiyatı da dock ile beraber şu anda %15 indirimle 1420 liraya satılıyor.
    Umalım ki tf700(infinity) indirimli fiyatıyla 1200 lira civarlarında raflarda yerini bulsun.

Katılıyorum hatta dockla birlikte fiyatı 1200-1300 tl gibi birşey olursa tadından yenmez

• quote:

quote:

Fiyatlandırma konusunda ülkemiz ve mağazalarımız sıkıntılı bence. Şahsen en avantajlı fiyat %25 indirim zamanında Vatan'da oluyor. Örneğin tf201 Vatan'da %25 indirimli haliyle 1210 lira civarında satılırken diğer mağazalarda -çok sık indirim olmadığı için- 1400 lira civarında hatta 1600 liraya satan mağazalar bile var. Fakat Vatan'ın şöyle bir enteresan fiyatlandırma politikası var; tf201 ile tf101 in fiyatları aynı Ayrıca belirteyim Vatan'ın web sayfasında tf201 artık gözükmüyor, sanırım stokları bitirdiler. Ayrıca tf300'ü ben sadece Gold'ta gördüm. Oradaki fiyatı da dock ile beraber şu anda %15 indirimle 1420 liraya satılıyor.

Katılıyorum hatta dockla birlikte fiyatı 1200-1300 tl gibi birşey olursa tadından yenmez

Dock ile birlikte 1300'e alabilmemiz imkansız.. Piyasadaki en güçlü tabletten bahsediyoruz.. 1500 den aşağısı süpriz olur Türkiye için..

• Piyasadaki en güçlü tablet olabilir fakat yeni ipad ile aynı fiyata satılırsa rekabet edebileceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Piyasadaki en güçlü tablet olabilir fakat yeni ipad ile aynı fiyata satılırsa rekabet edebileceğini düşünmüyorum.

kişisel bir düşünce.
    ben ise 200-300 lira daha pahalı olsa bile infinity alırım. ipad benim işimi görmez çünkü. Bana usb desteği lazım. bana kişiselleştirilebilme lazım. daha özgür bir ortam lazım.
  • bende bu tableti bekliyorum ama bi sorum olacak transformer prime kullanıcılarına. Transformer prime 1080p mkv filmi sıkıntısız akıcı bir şekilde oynatabiliyor mu?
  • oynatıyor.
  • Dubai fiyatı 1500TL, ona göre hesaplayın Türkiyeye kaçtan girer
  • Türkiye fiyatı tahminimce dockla birlikte 1600 TL civarı olur
  • Asus transformer pad Infinity için ön siparişler başlamış Dock ile birlikte fiyatı 650$.

Asus Transformer Pad Infinity
  • Türkiye'ye ne zaman gelicek bu tablet
  • quote:

Asus transformer pad Infinity için ön siparişler başlamış Dock ile birlikte fiyatı 650$.

Nerden veriliyor ön sipariş?
  • quote:

quote:

Asus transformer pad Infinity için ön siparişler başlamış Dock ile birlikte fiyatı 650$.

Nerden veriliyor ön sipariş?

düzeltme: Ben de Türkiye'den bahsediyorsun zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 12 Temmuz 2012; 12:35:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.