Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftaya veya ağustos başı gibi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tablet Ne Zaman Gelicek Hala Belli Değil Bilen Varmı. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova34 -- 22 Temmuz 2012; 22:20:27 >
  • Infinity'nin 3g li modeli de satışa sunulacak mı acaba bilgisi olan var mı ?

• çıkacak olan model 3g'siz 3gli modeli 2013 sarkabilir

• ben bu urunlerde ssd kullanıyor dıye bılıyordum ama
    amazon da;
    http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-B1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/tech-data/B008F4NL04/ref=de_a_smtd
    lınk de

Hard Drive

Size: 32 GB
    Type: Serial ATA
    Speed: 100000 rpm
    ibaresi var saka gıbı ..dogrumu acaba
  • Beyler sdn.com infinity'i incelemiş sonuç olarak vasat gibi anlatmışlar cidden böyle ise çoook kötü bir durum yine arada kaldık bir an önce bizim forumunda infinityi incelemesi lazim.... Bakiniz konu ve video....
    http://m.shiftdelete.net/asus-transformer-infinity-incelemesi-38819.html

• quote:

Orijinalden alıntı: AşiN@

Beyler sdn.com infinity'i incelemiş sonuç olarak vasat gibi anlatmışlar cidden böyle ise çoook kötü bir durum yine arada kaldık bir an önce bizim forumunda infinityi incelemesi lazim.... Bakiniz konu ve video....

resmen verip veriştirmiş. ya da vermiş veriştirmiş miydi? her neyse ondan yapmışlar işte. soğudum arkadaş daha tableti görmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Beyler sdn.com infinity'i incelemiş sonuç olarak vasat gibi anlatmışlar cidden böyle ise çoook kötü bir durum yine arada kaldık bir an önce bizim forumunda infinityi incelemesi lazim.... Bakiniz konu ve video....

resmen verip veriştirmiş. ya da vermiş veriştirmiş miydi? her neyse ondan yapmışlar işte. soğudum arkadaş daha tableti görmeden.

Aynen kardeş içim gitti la öyle kötüleyince nasıl bir anlatımdır sırf kötülemek için çekilmiş bir inceleme videosu gibi bir an önce bizimkilerinde incelemesi gerek infiniy'i...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Aynen kardeş içim gitti la öyle kötüleyince nasıl bir anlatımdır sırf kötülemek için çekilmiş bir inceleme videosu gibi bir an önce bizimkilerinde incelemesi gerek infiniy'i...

Piyasadaki "en iyi Android tablet" olarak görülen bir cihazı da kimse beğenmeyecekse, Android tablet pazarından elini eteğini çeksin artık.

130 dolarlık Çin malı Ainol Novo 7 Aurora II bile vasat ekranına ve ortalama özelliklerine rağmen iyi bir 7 inçlik tablet deneyimi yaşatabiliyorsa, Infinity'nin tablet kullanmayı bilen ellerde harikalar yaratması lazım.

Bence cihazın tek olumsuz tarafı belleğinin 1 GB olması. Artık ortalama 2 GB RAM'e sahip modellerin çıkması gerekiyor.

Bu arada elimde açılmamış kutu olarak 32 GB'lık gri modelden bir adet bulunuyor. Önceki gün ABD'den geldi.

Bana toplam maliyeti 599 + 70 dolar. 20 TL civarı da Türkiye içi kargo ücreti ödedim.

İlgilenenler için ilanımın linki aşağıda...

http://forum.donanimhaber.com/m_63924700/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 3 Ağustos 2012; 12:04:11 >

• İki kötü haberim var:

Birincisi, ürünün kutusunu açtım ve tableti kullanmaya başladım.
    Üstteki mesajımı okuyup cihazı almak isteyenler olmuşsa bu habere canları sıkılabilir.

İkinci kötü haberimde de olumsuz eleştirdiğimiz SDN incelemesini doğrulayacağım ne yazık ki...

Tablet ağır çalışıyor arkadaşlar. Yani, nasıl anlatsam... Akıcı değil bu cihaz.
    Android 4.0'a özgü o geçiş animasyonları falan tekleye tekleye çalışıyor.
    Peformans modunda bile oyunlar takılıyor, web sayfaları parça parça yükleniyor.

Her şeyden önce, Android henüz bu çözünürlüğe hazır değil.
    Yeni iPad gibi keskin bir görüntüyle karşılaşmayı hayal ederken çözünürlüğe uygun olmadıkları için büyüyüp çamura dönen simgeleri görmek, kendi adıma üzücü oldu.
    Kaldı ki uygulamaların büyük bir çoğunluğu da bu çözünürlüğü desteklemiyor henüz.

Bence Inifinity ya da başka Full HD çözünürlüklü tabletler almak için fazla acele etmemek gerekiyor.
    Şu an piyasadaki 1280x800 ekran çözünürlüğüne sahip cihazlar, Infinity ve benzerlerinden daha performanslı çalışacaktır.
    Üreticiler Apple'ın yolundan gidip çözünürlüğü arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama piyasada bulunabilen 15 inç dizüstü bilgisayarların bile çoğu 1368x768 çözüğnürlüğe sahipken tabletleri o küçücük ekranlarıyla bu kadar zorlamanın bir anlamı yok bence.

Asus Transformer Pad Inifinity, performans ve uyumluluk bakımından benim gözümde sınıfta kaldı.

Bu arada bakalım konu ne zaman hareketlenecek... Ya da hareketlenecek mi acaba, merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 5 Ağustos 2012; 3:40:06 >

• Ekleme:

Cihaz aşırı ısınıyor.
    Ayrıca tabletin şarj sorunu var gibi.
    %100 şarjla kullanmaya başladım; başka hiç bir şeyle uğraşmayıp, 1 saat 25 dakikalık bir flash video ("İşler Güçler" dizisi) izledikten sonra şarj yarı yarıya azalmıştı.
  • Haberler kötüymüş cidden, başka sitelerin incelemelerini de izledim, herkes tabletin hantal olduğunu söylüyor. Tam da hah işte istediğim gibi bir tablet çıkıyor derken, Yeni Ipad'e yöneleceğim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

İki kötü haberim var:

Birincisi, ürünün kutusunu açtım ve tableti kullanmaya başladım.
    Üstteki mesajımı okuyup cihazı almak isteyenler olmuşsa bu habere canları sıkılabilir.

İkinci kötü haberimde de olumsuz eleştirdiğimiz SDN incelemesini doğrulayacağım ne yazık ki...

Tablet ağır çalışıyor arkadaşlar. Yani, nasıl anlatsam... Akıcı değil bu cihaz.
    Android 4.0'a özgü o geçiş animasyonları falan tekleye tekleye çalışıyor.
    Peformans modunda bile oyunlar takılıyor, web sayfaları parça parça yükleniyor.

Her şeyden önce, Android henüz bu çözünürlüğe hazır değil.
    Yeni iPad gibi keskin bir görüntüyle karşılaşmayı hayal ederken çözünürlüğe uygun olmadıkları için büyüyüp çamura dönen simgeleri görmek, kendi adıma üzücü oldu.
    Kaldı ki uygulamaların büyük bir çoğunluğu da bu çözünürlüğü desteklemiyor henüz.

Bence Inifinity ya da başka Full HD çözünürlüklü tabletler almak için fazla acele etmemek gerekiyor.
    Şu an piyasadaki 1280x800 ekran çözünürlüğüne sahip cihazlar, Infinity ve benzerlerinden daha performanslı çalışacaktır.
    Üreticiler Apple'ın yolundan gidip çözünürlüğü arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama piyasada bulunabilen 15 inç dizüstü bilgisayarların bile çoğu 1368x768 çözüğnürlüğe sahipken tabletleri o küçücük ekranlarıyla bu kadar zorlamanın bir anlamı yok bence.

Asus Transformer Pad Inifinity, performans ve uyumluluk bakımından benim gözümde sınıfta kaldı.

Bu arada bakalım konu ne zaman hareketlenecek... Ya da hareketlenecek mi acaba, merak ediyorum.

Yaa senden ricam bizim için az da olsa bir inceleme videosu koyabilirmisin ? En azından merakımızı almamız için....

• Bende 3 aydır bekliyordum , okuduklarımdan sonra şuanda büyük hayal kırıklığı içindeyim . En iyisi yine ultrabook araştımaya başlayayım. :(
  • tf300 almaya davet ediyorum herkesi.Fiyat/performans oranı en yüksek android tablet şu anda.
  • Bu tabletle ilgili hep kötü şeyler söylüyor gibi görüneceğim ama şunu da belirtmekte fayda var: 1920x1200 (16:10) ekran formatı, dergi okumak için de uygun değil bence.
    Şu an Play Store'dan indirebileceğiniz Zinio, Google Play Magazines gibi uygulamaların içindeki dergiler ekrana tam oturmuyor; cihazı dik tutarken ekranın üstünde ve altında baya siyah boşluk kalıyor. Ekranın altındaki boşlukla, Android'in sistem çubuğunu da kastetmiyorum üstelik, ona ek olarak boş bir kısım daha var. Ancak sayfayı yakınlaştırırsanız dergi ekranı kaplıyor ki onda da sayfanın tümünü bir seferde görmeniz olası değil.

Şimdiye kadar bahsettiğim konular yazılım güncellemesiyle aşılabilecek şeyler. Ben özellikle Android 4.1 güncellemesinden oldukça ümitliyim ancak daha sonraki versiyonlarda Android'e doğal bir Full HD desteği kazandırılacağını da düşünüyorum. Asus güncellemeler konusunda başarılı bir tablo çizdi bugüne kadar; Nexus 7'nin üreticisi olarak Transformer güncellemelerini de geciktirmeyeceklerine inanıyorum.

Bu arada umarım şarj sorunu da yazılımsaldır çünkü cihazın şarj ömrü gerçekten şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 5 Ağustos 2012; 23:04:47 >

• quote:

Yaa senden ricam bizim için az da olsa bir inceleme videosu koyabilirmisin ? En azından merakımızı almamız için....

Kısa bir inceleme videosu hazırlayacağım.

Ama önce kutu açma videosu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 5 Ağustos 2012; 23:53:43 >

• Teşekkürler ... :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.