Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ürünü alalı bir hafta olmadı.Tüm güncellemeleri falan geçtim.Şu "power save mode" a cihaz geçince power tuşuna basınca tekrar ekran gelmiyor.Bu çözülemeyen bir bug mıdır?Öyleyse bir hafta olmadan cihazı iade edebilirim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

Merhaba Arkadaşlar,
    Ürünü alalı bir hafta olmadı.Tüm güncellemeleri falan geçtim.Şu "power save mode" a cihaz geçince power tuşuna basınca tekrar ekran gelmiyor.Bu çözülemeyen bir bug mıdır?Öyleyse bir hafta olmadan cihazı iade edebilirim.
    Teşekkürler

Kendi sorununun yanıtı oldun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Teşekkürler

Kendi sorununun yanıtı oldun sanırım

Eyvallah.Elektronik işi şans işi arkadaş ya

• şimdi benim kısa ve net bir sor(un)um var. bu tableti mi alsam yoksa nexus 10 mu alsam? olmadı win8 li adam akıllı bişey mi beklesem ya da çin malımı arasam ne yapsam a dostlar?

aldığım cihazı 2 yıl kullanmak isterim. ayrıca oyunda biraz olacak tabii ki ama daha çok video ve pdf lerle işim olacak. bir de internet tabii ki. ne yapayım ben :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

şimdi benim kısa ve net bir sor(un)um var. bu tableti mi alsam yoksa nexus 10 mu alsam? olmadı win8 li adam akıllı bişey mi beklesem ya da çin malımı arasam ne yapsam a dostlar?

aldığım cihazı 2 yıl kullanmak isterim. ayrıca oyunda biraz olacak tabii ki ama daha çok video ve pdf lerle işim olacak. bir de internet tabii ki. ne yapayım ben :D ?

Ucuz tablet olayına girme, dertsiz başına dert açarsın. Teyzem benden habersiz pro2000 diye bilinen varkanın bir tabletini almış; sonuç:vahvahhhh. Androidler arasında bir seçim mi yapayım diyosun yoksa win8 mi diyosun, bunun cevabı da zor. Android olabildiğince gelişmiş ve uzmanlaşmış bir yazılım oldu diyebiliriz fakat win8 tabletlerin gelişmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Win8 bir tableti kullanarak karşılaştırma yapman en güzeli

• Sizce bu cihaz sonraki dönemlerde güncelleme alırmı almazsa hangi tablet tercih edilmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Sizce bu cihaz sonraki dönemlerde güncelleme alırmı almazsa hangi tablet tercih edilmeli ?

Android güncellemelerini ilk alan firma Asus ve böyle devam edeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Sizce bu cihaz sonraki dönemlerde güncelleme alırmı almazsa hangi tablet tercih edilmeli ?

Android güncellemelerini ilk alan firma Asus ve böyle devam edeceğini düşünüyorum.

teşekkür ederim
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Teşekkürler

Benim sorunna bir çözüm buldum.Power Save mode kullanırken ekran ışığını sonuna kadar kapatıp,ekranı da uyku durumuna getirince power'a bastığımda aslında ekran çok az bir görüntü geliyormuş.Tabi bu çok karanlık ortamda belli olmuyor.
    Çözüm ise power save mode'da ekran ışığını sonuna kadar değil bir kademe olacak şekilde ayarlayınca durum düzeliyor.Power tuşuna her bastığımda ekran ışığı yeterli oranda geldi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.