Şimdi Ara

Asus Eee Pad Transformer Prime (Ana Konu) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.509
Cevap
10
Favori
123.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aalo

arkadaşlar bu gün itibarıyla dock suz tf201 imi 600 tl ye sattım.sanırım aranızdan ayrılacagım çünki tf700t almayı düsünüyorum ve 700 le ilgili düsüncelerinizi ögrenmek istiyorum yada altarnatif olarak ne tavsiye edersiniz?.Ayrıca hendr1239 arkadasa bilgilerini paylastıgından dolayı tesekkur ederım saygılarımla.

İlk olarak hayırlı olsun. Ayrıca inceliginize teşekkür ederim kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum yardımcı olduysam ne mutlu. Size önerim biraz beklemeniz olur. çünkü asus transformer infinity modelini çıkarttı destek kısa sürebilir TF 700 e o yüzden beklemeli ve mumkun olursa yeni Nexus10 almanız yönünde bir öneride bulunabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans eseri denk geldiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum. Asus'tan umudumu kesmemi engelledi http://technosamigos.com/asus-android-4-3-jelly-bean-update-schedule/

• hendr1239 kullanıcısına yanıt
    sattıktan sonra bunu keşke demeseydin,sırf güncellestırmeden dolayı sattı dostum :)
    @hendr1239
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

arkadaşlar bu gün itibarıyla dock suz tf201 imi 600 tl ye sattım.sanırım aranızdan ayrılacagım çünki tf700t almayı düsünüyorum ve 700 le ilgili düsüncelerinizi ögrenmek istiyorum yada altarnatif olarak ne tavsiye edersiniz?.Ayrıca hendr1239 arkadasa bilgilerini paylastıgından dolayı tesekkur ederım saygılarımla.

İlk olarak hayırlı olsun. Ayrıca inceliginize teşekkür ederim kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum yardımcı olduysam ne mutlu. Size önerim biraz beklemeniz olur. çünkü asus transformer infinity modelini çıkarttı destek kısa sürebilir TF 700 e o yüzden beklemeli ve mumkun olursa yeni Nexus10 almanız yönünde bir öneride bulunabilirim

dostum zaten asus transformer infinity modelini almayı düşünüyorum,satıcı arıyor ve bi taraftanda bulduguklarımla pazarlık aşamasındayım.
    Nexus10 a gelecek olursak hakkında fazla bir sey bilmiyorum ama asus markasına bağımlı oldum.TUM MARKALARI GORSEL VE FİZİKSEL
    İNCELEMEME RAGMEN ASUSUN TUM OZELLIKLERINI BARINDIRANI BULAMADIM.bu arada sana karsı incelik değil gerçekleri belirttim ayırım yapmaksızın
    her arkadaşa elinden geldiğince yardımcı oldun,bunun için teşekkür ederim.saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

dostum zaten asus transformer infinity modelini almayı düşünüyorum,satıcı arıyor ve bi taraftanda bulduguklarımla pazarlık aşamasındayım.
    Nexus10 a gelecek olursak hakkında fazla bir sey bilmiyorum ama asus markasına bağımlı oldum.TUM MARKALARI GORSEL VE FİZİKSEL
    İNCELEMEME RAGMEN ASUSUN TUM OZELLIKLERINI BARINDIRANI BULAMADIM.bu arada sana karsı incelik değil gerçekleri belirttim ayırım yapmaksızın
    her arkadaşa elinden geldiğince yardımcı oldun,bunun için teşekkür ederim.saygılarımla.

doğru seçim dostum inşallah kesene uygun bulursun , yeni nexus 10 şimdilik söylenti fakat asus yaparsa efsane olma potansiyeline sahip bir ürün . Asus cidden kaliteli ürün yapıyor özellikle samsung tabletleri karıştıran herkes fark etmiştir inanılmaz hız farkı var bizim tablet şuan bile samsungun en üst seviye tabletinden daha akıcı bir arayüz sunuyor . Sadece benim için sorun servisi bazı sorunlar yaşadığım için güvenim azaldı ne yazık ki ama bir sonraki tabletim yeni nexus 7 olabilir oda asus .çok sağol dostum elimden geldiğince dilim döndüğünce bilgi paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyorum birde rom yükleme olayına el atabilseydim konu çok daha canlı olurdu fakat garanti dışı kalmamak adına bekliyorum garantim bittiği anda romlar ile ilgili yazılara başlarım ama buralardda kimse olur mu bilmiyorum . Ben teşekkür ederim .Saygılar

• merhaba hendr,evet bu mesajımı tf 700 un dock undan yazıyorum,yahu harika bi duyguymus keske 201 deyken bu dock işine el atsaydım ama imkan meselesi tabi.öncelikle sunu belirteyım tableti ve docu ayrı sehır ve kişilerden aldım.600 tl tablet+dock 185 tl = 785 bunlara banka havale ve kargo ucretı dahil,sence nasıl fiyat:?garantieri var ve estetik olarak hiç bir sorunları yok.tf 201 e gore tf 700 biraz fazla güç tüketiyor tabi bu işlemcisinin yüksekliğinden kaynaklandıgını sanıyorum,tablet fuul hd oldugu için resimlerim ve fimlerim bile bir başka geliyor bakarken,bunun yanında tarayıcısı biraz kasıyor ama etkilemiyor bunuda çok uygulama yüklememe bağlıyorum.Neyse şimdilik ilk izlenimlerim bunlar,tecrube edindikçe paylaşım yapıcağım.Bu arada dock taki SD karta en fazla ne kadarlık (gb) SD kart takabilirim?tablette 32 gb 10 class var tablette 32 gb var ve ben dock taki hafızayıda kullanmak istiyorum ancak ne kadar kapasitede kart kaldıracagını bilimiyorum ona gore alacagım.Cevabımı bekliyorum,saygılarımla...

• quote:

merhaba hendr,evet bu mesajımı tf 700 un dock undan yazıyorum,yahu harika bi duyguymus keske 201 deyken bu dock işine el atsaydım ama imkan meselesi tabi.öncelikle sunu belirteyım tableti ve docu ayrı sehır ve kişilerden aldım.600 tl tablet+dock 185 tl = 785 bunlara banka havale ve kargo ucretı dahil,sence nasıl fiyat:?garantieri var ve estetik olarak hiç bir sorunları yok.tf 201 e gore tf 700 biraz fazla güç tüketiyor tabi bu işlemcisinin yüksekliğinden kaynaklandıgını sanıyorum,tablet fuul hd oldugu için resimlerim ve fimlerim bile bir başka geliyor bakarken,bunun yanında tarayıcısı biraz kasıyor ama etkilemiyor bunuda çok uygulama yüklememe bağlıyorum.Neyse şimdilik ilk izlenimlerim bunlar,tecrube edindikçe paylaşım yapıcağım.Bu arada dock taki SD karta en fazla ne kadarlık (gb) SD kart takabilirim?tablette 32 gb 10 class var tablette 32 gb var ve ben dock taki hafızayıda kullanmak istiyorum ancak ne kadar kapasitede kart kaldıracagını bilimiyorum ona gore alacagım.Cevabımı bekliyorum,saygılarımla...

Ilk olarak hayırlı olsun şuan için asusun en iyi tablet pc urunu turkiye icinde dock asiri rahatlik sagliyor . Bizim tabletin piyasası konusunda bir bilgim olmadigindan birşey diyemiyorum ama iyi fiyat bana gore pil normal hızlı bitmesi güç tasarufu modunu denemeni oyun zamani hiz moduna almamı öneririm hafıza konusunda bildiğim kadariyla toplam 64 gb a kadar destek vardir bana kendi hafızası yetiyor şimdilik alabilirsin bence bir sorun çıkmaz .Tekrar hayırlı olsun . Saygılar.

• quote:

quote:

merhaba hendr,evet bu mesajımı tf 700 un dock undan yazıyorum,yahu harika bi duyguymus keske 201 deyken bu dock işine el atsaydım ama imkan meselesi tabi.öncelikle sunu belirteyım tableti ve docu ayrı sehır ve kişilerden aldım.600 tl tablet+dock 185 tl = 785 bunlara banka havale ve kargo ucretı dahil,sence nasıl fiyat:?garantieri var ve estetik olarak hiç bir sorunları yok.tf 201 e gore tf 700 biraz fazla güç tüketiyor tabi bu işlemcisinin yüksekliğinden kaynaklandıgını sanıyorum,tablet fuul hd oldugu için resimlerim ve fimlerim bile bir başka geliyor bakarken,bunun yanında tarayıcısı biraz kasıyor ama etkilemiyor bunuda çok uygulama yüklememe bağlıyorum.Neyse şimdilik ilk izlenimlerim bunlar,tecrube edindikçe paylaşım yapıcağım.Bu arada dock taki SD karta en fazla ne kadarlık (gb) SD kart takabilirim?tablette 32 gb 10 class var tablette 32 gb var ve ben dock taki hafızayıda kullanmak istiyorum ancak ne kadar kapasitede kart kaldıracagını bilimiyorum ona gore alacagım.Cevabımı bekliyorum,saygılarımla...

Ilk olarak hayırlı olsun şuan için asusun en iyi tablet pc urunu turkiye icinde dock asiri rahatlik sagliyor . Bizim tabletin piyasası konusunda bir bilgim olmadigindan birşey diyemiyorum ama iyi fiyat bana gore pil normal hızlı bitmesi güç tasarufu modunu denemeni oyun zamani hiz moduna almamı öneririm hafıza konusunda bildiğim kadariyla toplam 64 gb a kadar destek vardir bana kendi hafızası yetiyor şimdilik alabilirsin bence bir sorun çıkmaz .Tekrar hayırlı olsun . Saygılar.

verdiğin bilgiler ve yardımcı olduğun konulardan dolayı tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• quote:

quote:

quote:

verdiğin bilgiler ve yardımcı olduğun konulardan dolayı tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bir sıkıntı olursa yada sormak istediginiz birşey pm atmaniz yeterli saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bir sıkıntı olursa yada sormak istediginiz birşey pm atmaniz yeterli saygılar.

ok.teşekkürler.

• Beyler herkese selam , ben tf201 için dock arıyorum satmak isteyen olursa pm atın lütfen..
  • Merhaba,

tf201'in güncellenmemesinden dolayı bootloaderi kırıp custom recovery yükleyeyim derken olan oldu, tablet hard brick oldu. Fastboot dahi olmuyor, logo ekranında takılıp kalıyor. Sorum şu, aranızda bu tarz bir sorunla karşılaşan biri var mı?

Hangi servise götürsem?
    Kaça mal olur?

araştırdığımda bir kısıklıda ASUS Service Center - Istanbul diye bir yer çıkıyor, bir de yenisahrada Eee PAD Yetkili Teknik Servisi – SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd.Şti - İSTANBUL diye bir adres çıkıyor.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersoylu

Merhaba,

tf201'in güncellenmemesinden dolayı bootloaderi kırıp custom recovery yükleyeyim derken olan oldu, tablet hard brick oldu. Fastboot dahi olmuyor, logo ekranında takılıp kalıyor. Sorum şu, aranızda bu tarz bir sorunla karşılaşan biri var mı?

Hangi servise götürsem?
    Kaça mal olur?

araştırdığımda bir kısıklıda ASUS Service Center - Istanbul diye bir yer çıkıyor, bir de yenisahrada Eee PAD Yetkili Teknik Servisi – SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd.Şti - İSTANBUL diye bir adres çıkıyor.

Teşekkür ederim.

meraba benim başıma geldi jb root yapınca servise verdim vatandan alınmıştı bootloader kilidi açık şekilde servis anakartı yanmış ve degişimi yapılmıştı ücresiz bir şekilde şansıma belki
    sanırım sizde anakartı yakmışsınız
    Arkadaşımda ana kartı yakmıştı onun tabletinde recovery giriyor fakat room atmıyordu servis 450 tl istemiş ana kart degişimi için
    youtube ye tf201 UNBRICK aratırsanız çok kaynak var deneyebilirsiniz denemekte fayda var bana faydalı olmamıştı dil konusunda sıkıntınız yoksa denemenizi tavsiye ederim

• arkadaşlar konu ile alakalımı bilmiyorum yanlış yere yazıyosam kusura bakmayın. asus tf101 kamera monitörü olarak kullanılabiliyomu? örneğin aracın geri görüş kamerasını baglayabilirmiyiz? hdmı girişi var ama video girişine dönüştürücü aparat varmıdır acaba? çok teşekkürler şimdiden .KAMERA TAKILMIYORSA UYGUN TEKLİF VEREN ARKADAŞLARA SATABİLİRİM.SAYGILARIMLA.
    NOT: ŞARJ ALETİNİN USB GİRİŞİ ARIZALI YAKLAŞIK 18-24 TL ARASINDA SATILIYOR.TEKLİF VERECEK ARKADAŞLARI BU FİYATI DÜŞEBİLİRLER.

TABLETİ SATTIM ARKADAŞLAR BİLGİNİZE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kays73 -- 8 Eylül 2013; 13:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBey

quote:

Merhaba,

Hangi servise götürsem?
    Kaça mal olur?

Teşekkür ederim.

meraba benim başıma geldi jb root yapınca servise verdim vatandan alınmıştı bootloader kilidi açık şekilde servis anakartı yanmış ve degişimi yapılmıştı ücresiz bir şekilde şansıma belki
    Arkadaşımda ana kartı yakmıştı onun tabletinde recovery giriyor fakat room atmıyordu servis 450 tl istemiş ana kart degişimi için
    youtube ye tf201 UNBRICK aratırsanız çok kaynak var deneyebilirsiniz denemekte fayda var bana faydalı olmamıştı dil konusunda sıkıntınız yoksa denemenizi tavsiye ederim

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, bir gece boyunca her türlü taklayı atmama rağmen kurtarmanın imkanı olmadığını anlayıp servise götürdüm. 550 TL maliyet çıkardılar.. Bir daha Asus mu derseniz, asla derim. Ne güncelleme zamanında çıkar, ne kolay rom yüklenebilir, bariz aluminyum kasadan gps, aluminyum klavyeden ekranda çizik sorunları olur ve tamamen tasarım problemleridir bunlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FarukBey

quote:

Merhaba,

Hangi servise götürsem?
    Kaça mal olur?

Teşekkür ederim.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, bir gece boyunca her türlü taklayı atmama rağmen kurtarmanın imkanı olmadığını anlayıp servise götürdüm. 550 TL maliyet çıkardılar.. Bir daha Asus mu derseniz, asla derim. Ne güncelleme zamanında çıkar, ne kolay rom yüklenebilir, bariz aluminyum kasadan gps, aluminyum klavyeden ekranda çizik sorunları olur ve tamamen tasarım problemleridir bunlar..

saat gecenin 3 bende cwm kurucam diye tableti pert ettim Logo da kalıyor tablet yarın inşallah düzeltebilirim tablet alacak arkadaşlara önerim ipad den şaşmayın

• Arkadaşlar ben TF201 kullanıyorum. Sorum mp3 çalarımla ilgili. USB bölümünden mp3 çalarımı bağlıyorum ve içine şarkı atıyorum fakat mp3 çalar şarkıyı görmiyor. Bunun için ne yapmalıyım?
  • Beyler BURADAKİ tablet Galaxy Tab 3 T310, bizim Asus TF201'den iyi mi ?
  • Arkadaşlar TF201'i araç içinde navigasyon cihazı olarak kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Arkadaşlar TF201'i araç içinde navigasyon cihazı olarak kullanabilir miyim ?

evet
    internetten herhangi bir gps yazilimi indir(sygic,igo vb.) tablete kur offline belgeleri de at tamamdir

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.