Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfaturk

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU

Mini Hdmi to VGA kablosu ile görüntüyü projeksiyona aktarırken tablet üzerinde yapmam gereken bir ayar var mı? Yada IOS da oldugu gibi yüklemem gereken bir yazılım?

Merhaba;
    Bende 7" codegen tablet var.
    Bu kablo ile BENQ projeksiyona bağlarsam görüntü alabilir miyim?
     ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=84120&Productid=bs130282

• arkadaşlar merhaba. galaxy note tab almak istediğim için gayet iyi anlaştığım tabletimi satmayı düşünüyorum.
    mediamarkt'an alınma 14 ay garantisi var. dock'u ayrı olarak almıştım onun da garanti belgesi vs duruyor. kutusu ve tüm kutu içeriğiyle beraber veriyorum. cihaz rootlanmamıştır.

tablet + dock + standlı deri kılıf + case logic hardtop taşıma çantası + 4 gb micro sd kart + sıfır ekran filmi.

800 liraya veriyorum. ilgilenen olursa pm atabilir.
  • Arkadaşlar merhaba,
    TF101 ve TF300 arasında kaldım. İki modeli de şu anda ikinci el olarak buldum, sadece karar verip alacağım birisini. İkisi de docklu ve 3G'li. fiyat farkı 250 tl
    teknik ozelliklerinin karşılaştırmasını yaptım tabii ki ama, bu aradaki farkları kullanan sizlere sormak lazım. kullanımda öyle buyuk farklar var mı ?
    performans, wifi,gps vs vs cok farklı mı? ne dersiniz hangisi tercih etmeliyim?
  • arkadaşlar asusun güncellemesinden haber yok mu? sanırım bizim cihazlar güncellenmeyecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın arkadaşım 2. el olarak satıyor zorlanılmamış temiz kullanılmış kılıflı şekilde. 8 ay daha garantisi bulunmakta . Alınır mı docksuz 450 tl yi hakeder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 18 Şubat 2013; 17:21:50 >
  • Merhaba tablette usb girişi yok buna wın nasıl bağlıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusevam

Merhaba tablette usb girişi yok buna wın nasıl bağlıcaz

Klavye dock ında iki adet usb girişi var eğer dock yoksa malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberh

quote:

Merhaba tablette usb girişi yok buna wın nasıl bağlıcaz

Klavye dock ında iki adet usb girişi var eğer dock yoksa malesef.

Dönüştürü kablo vs yokmu acaba şarz olan yerden çevirici bir kablo yokmu

• Beyler 450TL'ye 1 sene garantisi devam eden TF101 alıyorum ?? internet ve film için alıyorum tableti oyun ikinci planda, şarjı film+internet karışık 5-6 saat gitsin yeterli ?? ne dersiniz alıyım mı ? satıcı benden haber bekliyor...
  • slm.arkadaşlar bnm tf101 internetten swf açmıyor ne yapmalı?
  • Merhaba arkadaşlar. Hotmail hesabıma gelen kart ekstrelerinde normal pc de çıkan zip oalrak indir seçeneği tabletimde çıkmıyor, ekstreyi okunmuyor. Ne yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evangelion

Merhaba arkadaşlar. Hotmail hesabıma gelen kart ekstrelerinde normal pc de çıkan zip oalrak indir seçeneği tabletimde çıkmıyor, ekstreyi okunmuyor. Ne yapmak gerekiyor?

Marketten zip ve pdf programlarını indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 7 Mart 2013; 20:43:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evangelion

Merhaba arkadaşlar. Hotmail hesabıma gelen kart ekstrelerinde normal pc de çıkan zip oalrak indir seçeneği tabletimde çıkmıyor, ekstreyi okunmuyor. Ne yapmak gerekiyor?

Marketten zip ve pdf programlarını indir

Bunları indirdim. Cihazın stock web tarayıcısında çıkmıyor. Başka tarayıcılar yükledim. Opera, firefox da filan indirmek için tıklayınız seçeneiği çıkıyor. Bunların içinde en hızlısı chrome gibiydi. Fakat onda da videoları açamıyorum. Operada da, outlook görünümüne geçen hotmailimde gelenler listesini aşağıya indiremiyorum. Bar aşağıya çekilmiyor nedense. Bir türlü düzgün browser bulamadım.

• Arkadaşlar selam, şöyle bir problemim var;

TF101 3g'li tabletime internetten custom ROM yükledim. Ancak 3g'si çalışmadığı için eski haline döndürmeye çalışırken tablet hiç açılmaz oldu. Cyanogenmod'un açılış ekranı dönüp duruyor! Recovery mod'dan da ne yaptıysam olmadı. Bunu düzeltebilmemin bir yolu var mıdır? Yoksa servise mi gitmem gerekiyor.

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyil

Arkadaşlar selam, şöyle bir problemim var;

TF101 3g'li tabletime internetten custom ROM yükledim. Ancak 3g'si çalışmadığı için eski haline döndürmeye çalışırken tablet hiç açılmaz oldu. Cyanogenmod'un açılış ekranı dönüp duruyor! Recovery mod'dan da ne yaptıysam olmadı. Bunu düzeltebilmemin bir yolu var mıdır? Yoksa servise mi gitmem gerekiyor.

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler...

Backup yapmamış mıydınız?
  • Biri bana film altyazısı nasıl atılır şuna sölesin yoksa kırıp atcam makineyi ya.aynı isim aynı dosya yook görmüyor Görsede açmıyor

• Arkadaşlar ios'dan sonra android cahiliyim.

asus 300tg var. bu home tuşu varya hani ana menüye döndüğümüz tuş.. onun sağ tarafında iç içe geçmiş pencere şeklinde bir tuş var. ona basınca arkada çalışan uygulamaları mı gösteriyor ? sol tarafda dizili şekilde çıkıyor, sola doğru sürüklüyorum yok olup gidiyorlar. nedir bu iş ? task manager ile close all yapıyorum ama yinede o pencere menüsünde gözüküyor uygulamalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoodYesk

Arkadaşlar merhaba,
    TF101 ve TF300 arasında kaldım. İki modeli de şu anda ikinci el olarak buldum, sadece karar verip alacağım birisini. İkisi de docklu ve 3G'li. fiyat farkı 250 tl
    teknik ozelliklerinin karşılaştırmasını yaptım tabii ki ama, bu aradaki farkları kullanan sizlere sormak lazım. kullanımda öyle buyuk farklar var mı ?
    performans, wifi,gps vs vs cok farklı mı? ne dersiniz hangisi tercih etmeliyim?

Kardesim suanda tam olarak seninle ayni durumdayim. Arada 250 lira var. Sen naptin, ne tavsiye edersin?

• Arkadaslar cihazin 1.0 ghz ve cift cekirdekli olmasi beni biraz dusundurdu. Tf300tg almak istiyordum ama fiyat durumlari beni bu makineye goturuyor. Sifiri dock ile birlikte 900 liraya hala satiliyor. Ben ikinci el dusunuyorum. Ne dersiniz gunumuzde bu cihaz alinir mi son uygulamalarda kasar mi?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.