Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim tabletlere ne zaman 4.1 güncellemesi gelir bilgisi olan varmı hiç bir ses seda yok ??? yoksa transformer tf101 unutuldumu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

Bizim tabletlere ne zaman 4.1 güncellemesi gelir bilgisi olan varmı hiç bir ses seda yok ??? yoksa transformer tf101 unutuldumu ???

söylentiler çok.
    net bir cevap yok bildiğim kadarıyla.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1907566

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ta4chu

Arkadaşlar cihazı bilgisayara bağladığımızda , bilgisayar cihazı görmüyor. Tabletten nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor ?

Bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu? Cihazım Root lu son zamanlarda hiçbir bilgisayar cihazı görmüyor. :-)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar cihazı bilgisayara bağladığımızda , bilgisayar cihazı görmüyor. Tabletten nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor ?

Bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu? Cihazım Root lu son zamanlarda hiçbir bilgisayar cihazı görmüyor. :-)

dostum şunu indirip bi kur bakalım belki olur inşallah

https://****.com/files/1399327206/asus%20sync.rar

yıldız olan yerler rapidshare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 12 Kasım 2012; 19:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

quote:

yıldız olan yerler ****

Merhabalar verdiğiniz adresi giriyorum fakat herhangi bir dosya indirmiyor. Mümkünse tekrar kontrol edebilirmisiniz. Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

quote:

yıldız olan yerler ****

Merhabalar verdiğiniz adresi giriyorum fakat herhangi bir dosya indirmiyor. Mümkünse tekrar kontrol edebilirmisiniz. Teşekkür ederim.

https:// kısmından sonra 4 tane yıldızın yerine rapid share yazın. link çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bates54 -- 15 Kasım 2012; 23:03:03 >

• Teşekkür ederim fakat işimi görmedi. Sorun nedir bilimiyorum cihaz kablo ile fişte takılı iken şarz oluyor. Fakat Root yaptıktan sonra usb den bir türlü cihazı bilgisayar görmüyor. UnRoot yapmak içinde cihazın bilgisayara bağlanması gerekiyor. Bu konuda başka görüş ve düşümceleriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • TF101 ilgili şikayetlerimi daha önceki maillerimde yazmıştım. Meşakatli bir süreç sonunda yasal faizi ile birlikte ürün bedelini geri aldım. Bundan sonra Asus tablet alacaklara TF700 modelini öneririm.
  • arkadaşlar benim cihaz rootlu oldugu için güncellemeyi göremiyorum... cihaza jelly bean geldimi ?
  • Nasıl hallettin hocam, bende yeni aldım da:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Flash player olayını hallettim...

nasıl hallettin hocam, ben de yeni aldım da:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbayarslan

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Flash player olayını hallettim...

nasıl hallettin hocam, ben de yeni aldım da:)))

Manuel indirdim siteden öyle kurdum.google play de bulamamıştım.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun kablodan kaynaklanıyormuş. Kendi kablosu cihazı pirizde takılı olunca şarz ediyordu fakat Bilgisayar görmüyordu. Yeni orjinal bir kablo sipariş ettim. Takar takmaz sorunsuz gördü arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ta4chu -- 29 Kasım 2012; 10:18:17 >
  • Arkadaşlar ben cihazı daha çok kitap okuma amaçlı almıştım ve aldıktan sonra moon+reader programını yükledim epub formatındaki kitapları microsd den açıyor üzerine tıkladığım zaman hangi programda açmak istediğimi soruyor ancak cbr formatinda bir çizgi romana bakmak istediğimde açılamıyor diye bir mesaj veriyor. Perfect reader'ı yükledim ama yine açılmadı. acaba sorunun ne olduğunu bilen var mı? yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbayarslan -- 29 Kasım 2012; 12:59:16 >
  • Başka bir uygulama dene istersen. Gerçi moon reader'da açacağını yazıyor.
    Play store'a cbr reader yazarsan bir sürü alternatif var. Onlardan birisi işine yarayabilir.
    Bunun dışında verebileceğim tek tavsiye dosyanın kesin olarak çalıştığından emin olman.
  • Arkadaslar biraz arastirdim bulamadim bu Asus un transformer serisindeki tabletlere windows 8 rt kurulabiliyor mu? Galiba kurulamiyor henuz ama bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
  • arkadaşlar cihaz enson hangi flash sürümünü destekliyor. Teşekkürler...
  • bu güncelleme olayı iyicene canımı sıktı 4.1 gelcekmi en azından bir açıklama yapsa asus , gelmiyceksede bilelim beklenti içinde olmayalım.Donanım olarak zaten yeterli bir cihaz tf101 neden böyle oluyor anlamıyorum.
  • Merhabalar,
    bu cihaz için 500 tl fiyat verdiler. almayı düşünüyorum, ne dersiniz ?
    dock yok. garantisi devam eden 1 yıllık cihaz, temiz görünüyor. cok buyuk beklentilerim yok. klaisk android uygulamalarını calistirsin, belli basli internet uygulamaları çalışsın , belki arada film ve müzik.
    tavsiye eder misiniz bu fiyata ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.