Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim tablette farmville oynamak mümkün mü, mümkünse nasıl oynanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,nexus 7 yerine 3 ay kullanılmış tf101 alınır mı?
    biliyorum çok ayrı cihazlar,yine de "önerir misiniz" diye sordum. Genel kullanıcıyım.Yükseklisans yapıyorum,okul-ev arası mesafe uzun.hem o arada kullanacağım,hem not alacağım,biraz da oyun olayına izin verirse tamamdır :)
    540 tl'ye buldum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

arkadaşlar,nexus 7 yerine 3 ay kullanılmış tf101 alınır mı?
    biliyorum çok ayrı cihazlar,yine de "önerir misiniz" diye sordum. Genel kullanıcıyım.Yükseklisans yapıyorum,okul-ev arası mesafe uzun.hem o arada kullanacağım,hem not alacağım,biraz da oyun olayına izin verirse tamamdır :)
    540 tl'ye buldum bu arada

ben kullanıyorum gerçekten öneririm yakında zamanda jelly bean gelecek cihaz dahada güzel olacak diye düşünüyorum+ klavye alırsan notebooktan bi farkı yok ve ayrıca kalvye bataryası ile birlikte 16 saat kullanım sunuyo ve 10 inc
  • Bu yeni yazılım ne zaman gelecek bilgisi olan var mi???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.0.3 flash player yüklenmiyor google play de bu öğe ülkenizde kullanılmıyor yazıyo bişekilde yükleniyormu veya 3.2 ye nasıl dönerim..
  • Arkadaşlar alttaki linkteki kılıftan elinde olan kullanmayan varmı böyle birşey arıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-asus-transformer-tf101-sert-kilif-96565033/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay03

4.0.3 flash player yüklenmiyor google play de bu öğe ülkenizde kullanılmıyor yazıyo bişekilde yükleniyormu veya 3.2 ye nasıl dönerim..

3.2'ye dönseniz de yüklenmez, adobe resmen flash desteğini çekti.
    Ancak yine de apk olarak indirip yükleyebilirsiniz. Şu sayfada linkleri var.
    http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=428&t=384690
  • çok teşekkür ederim flash sız android çekilmiyor..
  • Arkadaşlar Tf101 için elinde Dock ünitesi olupta satmak isteyen lütfen bana mesaj atabilirmi? Teşekkürler
  • Custum rom kullanan varmı yada başka bir işletim sistemi kuran ?
  • Benim bir sorum olacaktı bu tablet telefon görevi görüyormu arama yapabiliyormuyuz ve whatsapp yükledim tel rehberimi göremiyorum sim karttan nete giriyorum mesaj atıyorum ama rehber çıkmıyor. Bu konuda yardımcı olabilireniz çok sevinirim.
  • Tablet + dock philips hdmi kablo canta hepsini 750 ye verdim Saturnden 13 ay garantili
    Sizlerle vakit gecirmek guzeldi herkese iyi forumlar hoscakalin

• Gameloft oyunlarını oynayamıyorum six guns mesela batmandede kasma var tegra 2 goya

• iyi aksamlar kirlenen tablet ekranini ne ile temizliyorsunuz bide pili tamamen bitirip mi sarj ediyorsunuz.tesekkurler'

• teknoloji mağazalarında satılan spreyler ve bez ile temizleyebilirsiniz.evet, pil tam bittikten sonra şarj etmeye özen gösteriyorum.gerçi dock takılıyken epey bi gidiyor şarjı...
  • Pili istediğin zaman şarj edebilirisin. En son bir yıl önce pilini tamamen bitirmiştim. Genelde gün sonunda sadece dock'un pili bitmiş oluyor bende.
  • Arkadaslar konu cok uzun oldugu icin bulamadim tf101 e mail adresimi kayit edemiyorum hotmail sunucusuna baglanilmiyor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IIendlessII

Arkadaslar konu cok uzun oldugu icin bulamadim tf101 e mail adresimi kayit edemiyorum hotmail sunucusuna baglanilmiyor diyor

o sorun bende de var 3 aydır kullanamıyorum..programdan dolayı öyle bence.. bir de hotmail outlook oldugu içinde olabilir...

ben şimdiliki şunu kullanıyorum senkronizasyon biraz ağır ama idare ediyorum

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob3RtYWlsLlo3Il0.

• tf 101 aldım ancak flash player sorunu çekiyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar cihazı bilgisayara bağladığımızda , bilgisayar cihazı görmüyor. Tabletten nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.