Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl oldu bilmiyorum ama şu an sorunsuz bir şekilde nete girebildim jouki ile :D
  • bir soru daha.
    oluşturmudugumuz klasörleri ekrana nasıl koyabiliriz?
    sadece dosya yöneticisi ile mi görüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Arkadaşlar buyrun sizin için bir tablo yaptım. Transformer'da değişik video player'lerin ve oyantabildikleri formatların karşılaştırılması.
    TIKLAYIN

mx player ve dice player 'i deneyin. MKV 'i sorunsuz çalıştıran 2 player bunlar...
  • market'ten ücretli uygulama almak ile ilgili bir çözüm bulan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 4 Ekim 2011; 23:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puspus

bir soru daha.
    oluşturmudugumuz klasörleri ekrana nasıl koyabiliriz?
    sadece dosya yöneticisi ile mi görüyoruz?

folder organizer isimli uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

quote:

Arkadaşlar buyrun sizin için bir tablo yaptım. Transformer'da değişik video player'lerin ve oyantabildikleri formatların karşılaştırılması.
    TIKLAYIN

mx player ve dice player 'i deneyin. MKV 'i sorunsuz çalıştıran 2 player bunlar...

Yalnız onlar da 4-5 Mbps üzeri mkv desteklemiyorlar.

• vınn 3g modem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

vınn 3g modem :(

Alttaki linkteki custom romda olduğu yazıyor:

v1.9.1 Added 3G Huawei Dongle support (Install the 3G Bootloader with 3G Toggler

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251044

Ben hiç custom rom kullanmadım, eğer bir sorun olursa sorumluluk sendedir.

Ayrıca arkadaşlar, bugün yeni güncellmeyi yaptım. Ama buglar yüzünden büyük ihtimal yeni güncelleme gelir yakında.
    User agentla ilgili sorun var, herkesin varmış, desktop olduğu halde sitelerin mobil sürümünü açıyor.

• Arkadaşlar TABLET MARKET i şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm uygulamalar tabletinizle tam uyumlu.
  • Arkadaşlar TABLET MARKET i şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm uygulamalar tabletinizle tam uyumlu.
    Pardon birde link koyayımhttps://market.android.com/details?id=com.andromo.dev86.app119

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G li bir telefonunuz varsa wınn ya da 3G modeme ihtiyacıınız yok arkadaşlar.
    telefonların genelinde hotspot özelliği var, yok ise benim telefon gibi bunu sağlayana yazılımlar mevcut.
    telefonumun 3G sini kullanarak internete girebiliyorum. wi-fi üzerinden.
  • Ben de zaten ipone var tethering yapiyor ama sarj yeterli gelmiyor 3g modelini beklemedigime pisman oldum umarim vinni baglarim,yoksa isime yaramayacak gibi
  • arkadaslar cihazimi 3 gun once aldim ve su an film izlerken fark ettim gorebildigim 3 adet olu pixel var sizce urunun degisimini veya isteyebilirmiyim?
  • dün akşam farkettim, birilerine yararlı olur diye paylaşayım dedim;

dil seçeneklerinden ingilizceye (youtube uygulamasını çalıştırmak için) dönmüş, sonra yine Türkçe yapmıştım.
    bir kaç gün geçtikten sonra farkettim ki bazı uygulamalar (MSN mercury, comic reader mobi vb. bir kaç tanesi)
    çalışmayıp, kapanmaya zorla şeklinde bir mesajla çıkmaya başladılar.

Tahmin etmişsinizdir, tekrar dil seçeneklerinden ingilizce'ye geçince tüm uygulamalar sorunsuz çalışmaya başladı.

(ilk aldığımda türkçe kullandığımda sorunsuz çalışan bu uygulamaların bu geçiş işleminden sonra tutarsız davranmasını çözemedim..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

vınn 3g modem :(

Alttaki linkteki custom romda olduğu yazıyor:

v1.9.1 Added 3G Huawei Dongle support (Install the 3G Bootloader with 3G Toggler

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251044

Ben hiç custom rom kullanmadım, eğer bir sorun olursa sorumluluk sendedir.

Ayrıca arkadaşlar, bugün yeni güncellmeyi yaptım. Ama buglar yüzünden büyük ihtimal yeni güncelleme gelir yakında.
    User agentla ilgili sorun var, herkesin varmış, desktop olduğu halde sitelerin mobil sürümünü açıyor.

Selam ben Yukarıdaki rom u kurdum 3G Toggler ı çalıştırdım. Turkcell VINN ı gördü ama çalışmadı.
    Müşteri hizmetlerini aradığımda VINN içindeki yazılımın Windows a göre olduğunu Android i desteklemediğini söyledi. Yani Turkcell'in VINN ı Android e uygun hale getirmesi gerekiyor.

Vodafone ve Avea yı denersem yine haber veririm.

• Micro SD kartım zaten class 10. Malesef o bile işe yaramıyor. Her 720P aynı değilmiş, en azından bunu öğrendim. Yani 720p 3.5 saatlik bir film 4.5 gb lık bir veri halinde iken yine 720P 2 saatlik bir film 10-12 GB olabiliyor. Sanırım sıkıştırılma oranları ve kalite farklı bir şekilde farklı olabiliyor. Benim açamadığından bahsettiğim filmler x264-MKV olan ve 6GB üzerinde bir alan kaplayanlar. Yurtdışı forum larıda taradım ama malesef buna bir çözüm sunabilen yok. Sanırım donanım yetersiz. Yazılımla felan olabilecek birşey değil. Teşekkürler yinede önerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeyron78

Micro SD kartım zaten class 10. Malesef o bile işe yaramıyor. Her 720P aynı değilmiş, en azından bunu öğrendim. Yani 720p 3.5 saatlik bir film 4.5 gb lık bir veri halinde iken yine 720P 2 saatlik bir film 10-12 GB olabiliyor. Sanırım sıkıştırılma oranları ve kalite farklı bir şekilde farklı olabiliyor. Benim açamadığından bahsettiğim filmler x264-MKV olan ve 6GB üzerinde bir alan kaplayanlar. Yurtdışı forum larıda taradım ama malesef buna bir çözüm sunabilen yok. Sanırım donanım yetersiz. Yazılımla felan olabilecek birşey değil. Teşekkürler yinede önerin için.

Elbette kodlamaya ve bitrate göre çok büyük faklar var. Yukarıda söylediğim gibi 4-5 mbps üzeri dosyaları hiçbir program düzgün olarak oynatamıyor şu anda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

Merhaba arkadaşlar bende geçenlerde asus transformers aldım fakat 2. günü makina durmadan reset atmaya başladı nedenini çözemedim kapattım tabii moralim çok bozuldu yepyeni makina'nın böyle yapması moralimi bozdu. Sonra öteki gün tam restart atarken yine fabrika ayarlarına döndürdüm bu sefer restartı kesti 1 gün sonra yine restart atmaya başladı durmadan. Makina restart komasına giriyor... En sonunda anladım ki internet açık olunca interneti algılar algılamaz restart atıyor makina kapattım interneti atmadı restart bu akşam geldim eve 3.2.1 i yükledi makina neti açtım kapattım yeniden başlattım şuanda sorun yok gibi. Tabii bir kere huylandım tekrar yapmaz umarım. Acaba neden yapıyor böyle bir bilgisi olan var mı? İnternette baktığımda bir çok kişide yaptığını gördüm aynı restart olayını..

Arkadaşlar bu sorun ile ilgili olarak bilgisi olan kimse yok mu ben geri vereceğim bu ürünü.. Şuanda yine yeniden başlatma krizine girdi. İnternete bağlanınca yeniden başlatmaya başlıyor. İnternet bağlantısını kesince duruyor. Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim.

Hocam şimdi bu olay çok sık rastlanıyor fakat kesin olarak ne sebebi ne de çözümü henüz bulunamadı. Genelde tavsiye edilen hard reset çekip makinalara programları teker teker yükleyip (belki) suçlu olan programı bulmak bu şekilde. Eğer hard reset de yardımcı olamadıysa o zaman servisten başka çareniz kalmıyor. Ama servis de çözüm bulamayabiliyor. Birkaç arakdaş servisten sorun yok cevabı almışlar ama durum üst üste tekrarlanınca mağazadan ürün değişikliği yaptılar.

Aynı durum benimde başıma geldi. Şu anda servisten rapor bekliyorum. Aldığım günden beri de doğru dürüst kullanamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: remoxx

quote:

Orijinalden alıntı: resitelcin

merhaba, ubuntu yükleyen oldu mu? nasıl yüklenebileceğine dair fikri olan var mı?

Selam

Ben

http://stream0.org/2011/08/10/dual-booting-android-3-2-and-ubuntu-11-04-on-an-asus-transformer/

linkinde bahsedildiği şekilde dual boot ubuntu kurabildim. Madde 10 u daha denemedim. Bu işlem sonunda android Prime 1.7 rom u ile root edilmiş şekilde kuruluyor. Yanlız ben office muadili programları çalıştıramadım.

Eğer bu adımları uygulayacaksan kişisel verilerini yedeklemesin ve ayrıca çok dikkatli olmalısın çünkü denildiği gibi tabletin brick olma ihtimali var.

merhaba. diyelimki kurduk ubuntuyu, peki bu ubuntudan sıkılıp tekrar androide nasıl geçebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak20055

quote:

Orijinalden alıntı: remoxx

quote:

Orijinalden alıntı: resitelcin

merhaba, ubuntu yükleyen oldu mu? nasıl yüklenebileceğine dair fikri olan var mı?

Selam

Ben

http://stream0.org/2011/08/10/dual-booting-android-3-2-and-ubuntu-11-04-on-an-asus-transformer/

linkinde bahsedildiği şekilde dual boot ubuntu kurabildim. Madde 10 u daha denemedim. Bu işlem sonunda android Prime 1.7 rom u ile root edilmiş şekilde kuruluyor. Yanlız ben office muadili programları çalıştıramadım.

Eğer bu adımları uygulayacaksan kişisel verilerini yedeklemesin ve ayrıca çok dikkatli olmalısın çünkü denildiği gibi tabletin brick olma ihtimali var.

merhaba. diyelimki kurduk ubuntuyu, peki bu ubuntudan sıkılıp tekrar androide nasıl geçebilirim?

Selam

Sistem Dual boot android de var zaten.
    Firmware versiyonuna nasıl döneceğini soruyorsan, doganreis bu forumda bir yol tarif etmiş ben denedim ama çalıştıramadım. . Şu an prime 2.0.1 e update ettim. Memnun olduğum için Fazla da araştırmadım. Bence firmware dönmek istiyorsan, ubuntuyu kurmadan önce iyice araştırmalısın.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.