Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dock ünitesine 500 GB Hard Disk yerleştirmişler :)
    http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-accessories/5755-hard-mod-adding-500-gb-hard-drive-dock-without-losing-anything.html

Arkdaşlar benim bir önerim var sizlerin düşüncelerini almka istiyorum.
    Asus Transformans kullanıcılarının ortak buluşma alanı olan bir int sitesi yapmayı palnlıyorum.
    Sitede :
    *Ürün İncelemesi
    *İp Uçları
    *Haberler
    *Uyğulamalar
    *Soru & Cevap
    gibi başlıkları oluşturacagım.
    Sizce sitede hangi başlıklar ve sitede nelerin olmasını istersiniz.
    Şimdiden herkese teşekkür ederim. Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
    Not: Sitemizde Editör ihtiyacı olacaktır ilgilenen arkdaşlar mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geceyegunaydin -- 30 Eylül 2011; 0:42:16 >

• Merhabalar, 25 Eylül'de aldığım transformer ı satıyorum.

5 günlük ve herhangi bir çizik vs. yoktur.

Android'e alışamadım. İş amaçlı kullanımlarda zayıf maalesef. Ama diğer konularda keyifli bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campari75 -- 30 Eylül 2011; 10:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceyegunaydin

Dock ünitesine 500 GB Hard Disk yerleştirmişler :)
    http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-accessories/5755-hard-mod-adding-500-gb-hard-drive-dock-without-losing-anything.html

Asus Transformans kullanıcılarının ortak buluşma alanı olan bir int sitesi yapmayı palnlıyorum.
    Sitede :
    *Ürün İncelemesi
    *İp Uçları
    *Haberler
    *Uyğulamalar
    *Soru & Cevap

Selam

Sıfırdan adım adım Native Ubuntu veya Ubuntu ile Dual boot kurulumu +

Yine sıfırdan adım adım en son prime romların kurulumu olabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: remoxx

quote:

Orijinalden alıntı: geceyegunaydin

Dock ünitesine 500 GB Hard Disk yerleştirmişler :)

Sitede :
    *Ürün İncelemesi
    *İp Uçları
    *Haberler
    *Uyğulamalar
    *Soru & Cevap

Selam

Sıfırdan adım adım Native Ubuntu veya Ubuntu ile Dual boot kurulumu +

Yine sıfırdan adım adım en son prime romların kurulumu olabilir bence.

+1
    Ben daha cihazı root edemedim bilgisayarda bir kaç tane androidli cihazın driverı yüklü olduğu için heralde apx modde bilgisayar cihazı gördüğü halde root işlemini yapmıyor.

• Bu vınn ı çalıştırma işini biri hallederse çok güzel olur :)
  • Ben bu aleti bir turlu root edemedim. Xdadaki yontemleri denedim olmuyor. Siz hangi yontemle root yaptiniz yardimci olursaniz sevinirim. Daha ônce htc ve samsungun cihazlarini root etmistim ama bu bambaska.
  • Asus transformer uyumlu oyun ve programları elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum.
    Dileyen buradan ulaşabilr, hatta olur da başkaları da deneyip tecrübe ettikleri uygulamalrı paylaşırsa daha güzel olur.

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?board=295.0
  • merhaba akadaşlar cihazı dün aldım suan bir sorun görünmüyor (işallah da olmaz) benim kafama takılan bu telefonlainternet olayını nasıl ypıyoruz bilen vr mı benim için çok önemli yardımcı olursanız çok mkbule geçer bilen arkadaşlar lütfen....
  • arkadaşlar sadece dock ünitesini nereden bulabiliriz türkiyede (izmirde yada) bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkler

arkadaşlar sadece dock ünitesini nereden bulabiliriz türkiyede (izmirde yada) bilginiz var mı?

izmirden almak için ben de çok araştırmıştım; ama nafile.
    daha önce teknosada sadece tablet vardı, yanlış hatırlamıyorsam şimdi dock da gelmiş.
  • Arkadaşlar merhaba.bende araniza katılmış bulunuyorum.fakat benim bir problemim var.eee pad i xp sp3 kurulu bilgisayarima bağlamak istedigimde mtp device hatasi aliyorum.bilgisayarda mediaplayer 11 yüklü.pc suite ve driverlarda kurulugozukuyor. Ama yie de her defasinda tanitamiyorum cihazi bizim bilgisayara.herhangibir önerisi olan varsa cok makbule geçer
  • Arkadaşlar merhaba.
    Sony de tabletini piyasaya çıkarınca arada kaldım.
    Yüksek lisans öğrencisi bir mühendisim.
    linanstan 5 sene sonra nasıl okuyacağım bilmiyorum ya.
    kaynaklarımın çoğu sanal ortamda, pdf ya da office programlarında.
    kağıtlarla boğuşmak istemediğimden bir tablet iyi oluyr kanısındayım.
    ve modeller.. kafa karıştıran modeller. ne almalı, neye göre almalı..
    Nokia N8 kullanıcısıyım, Sybian. Memnunum da ancak ufak kalıyor isteklerime göre.
    1. Sanal ortamda okuma (pdf, word, excel..) ve bunları düzenleme.
    2. internet.
    3. eğlence.

3G olmalı mı olmamalı mı..

bütün bu sorulara cevap ararken kafamda.. şu an için Asus Transformer çok cazip geliyor.
    Sony, Samsung ile aynı işlemtim sistemine sahip hatta işlemciler de aynı gibi.
    Asus'un dock u avantaj gibi duruyor, ancak tablete bi harici giriş olsa güzel olurdu.

nacizane bi kaç sorum var, cevaplarsanız memnun olurum:
    1. ilk mesajlarda geçiyordu, anlayamadıgım için sormak istiyorum: 3G li bir telefonu tablet ile iletişime geçirip 3G yi kullanabiliyor muyuz?
    2. Bahsetmiş olduğum alternatif ürünlere göre avantajları dezavantajları neler? (Sony ve samsung)
    3 Ne derecede tavsiye edersiniz?

• Merhabalar, 25 Eylül'de aldığım transformer ı satıyorum.

Herhangi bir çizik vs. yoktur.

Android'e alışamadım. İş amaçlı kullanımlarda zayıf maalesef. Ama diğer konularda keyifli bir cihaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campari75

Merhabalar, 25 Eylül'de aldığım transformer ı satıyorum.

Herhangi bir çizik vs. yoktur.

Özel mesaj attım Campari
  • merhaba, ubuntu yükleyen oldu mu? nasıl yüklenebileceğine dair fikri olan var mı?
  • Herkese merhabalar arkadaşlar bende bugün transformer alarak aranıza katıldım cihaz açıldıktan sonra kendi kendini güncelledi ve 3.2 sürüme yükseltti kendini android telefon kullanıyorum ve biraz bilgim var.İlk olarak cihaza apk dosyalarını yüklemeye çalıştım ayarlardan bilinmeyen kaynakları açtım ve marketten astro file manageri indirdim kurdum ama hata verip kapanıyor es file explorerda dosyayı birlikte aç olarak açıyor şimdi bu apkları yüklemek için ne yapmalıyım?
  • Aletin kendi dosya yöneticisi (uygulamanın adı dosya yöneticisi) var.
    Oradan sorun olmadan yükleyebilirsin.
    Ayrıca honeycomb için başka dosya yöneticileri de var. Marketten bulursun.
    Eğer yine yüklemekte hata verirse alete bir fotmat atmayı dene.
  • Selam Arkadaşlar, ben cihazla 720P olmakla birlikte x264 formatında mkv media dosyalarını kasılmadan izleyemiyorum. Filmler yaklaşık 7-10 GB arasında. Sanırım çözünürlük çok fazla ve mevcut ram yetmiyor. Bütün media oynatıcılarını denedim. Bu sorunla karşılaşan yada soruna çözüm bulan varmı. Yoksa video dönüştürücülerle mpeg4 yapıp öyle izlemek tek çare mi? Sanırım ram için ayrı slotta yok cihazda. Yani ram upgrade etmekte mümkün değil. Bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • arkadaslar ucretli uygulamar nasıl yükleniyor ozellkle tegra zone daki uygulamaları yukleyemiyorum yardımcı olablir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeyron78

Selam Arkadaşlar, ben cihazla 720P olmakla birlikte x264 formatında mkv media dosyalarını kasılmadan izleyemiyorum. Filmler yaklaşık 7-10 GB arasında. Sanırım çözünürlük çok fazla ve mevcut ram yetmiyor. Bütün media oynatıcılarını denedim. Bu sorunla karşılaşan yada soruna çözüm bulan varmı. Yoksa video dönüştürücülerle mpeg4 yapıp öyle izlemek tek çare mi? Sanırım ram için ayrı slotta yok cihazda. Yani ram upgrade etmekte mümkün değil. Bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam

Bir Class 10 sd card SDHC ile 1080P likhttp://www.dvdloc8.com/clip.php?movieid=12954&clipid=1 linkindeki videoyu sorunsuz şekilde izleyebildim. Senin sorunun çözümü bir Class 10 sd card SDHC olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.