Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marketten uygulama alma sıkıntısı bende de var. EasyPad'de market enabler ile istediğim uygulamayı alabiliyordum. TF'de market enabler çalışıyor ama nedense market uygulamasına etkisi olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstbayar

quote:

Orijinalden alıntı: konex

Arkadaşlar bugün seriye bağladı makina yakında restart olayı ile ilgili videoya koyacağım.

Buradan İzle - Reboot

5-6 tane 1'er saatlik videolarda var. Daha yeni makinanın bunu yapması sizce normal mi? Yorumu sizlere bırakıyorum.

Hocam benim makinada android browser da bazen yapiyor. Diğer uygulamalarda yapmadi. Onda da fazla sekme açtığımda oluyor.

Valla kardeş hiç uygulama açmasan dahide yapıyor. Video'da anlaşıldığı gibi ilk restarttan sonra tekrar yapıyor. Oysa ilk restartan sonra hiçbir uygulama açılmadı farkettiysen. Üretim hatası olduğunu düşünüyorum. O da 1.000.000 ürün arasında bana denk geldi. Teknoloji birazda şans işi.

• Herkese Selam. Bu ürünün dock üniteli olanınıdan aldım geçen hafta. Sadecenotebook isimli siteden 1160-TL/12 taksitte aldım. Ertesi gün kargoyla ulaştı adresime. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Bir arada olmamız ve yardımlaşmamız gerekiyor. Keza kimsenin cihaz hakkında bir bilgisi yok. Alışılmışın dışında olan herşeye öcü olarak bakan bir milletiz malesef. Bir kaç bilgi vereyim.

-Amazon da satılan orjinal kılıfı Asus Türkiye ülkemize getirmemiş ve hiçbir yerde yok malesef. Getirmeyide düşünmüyorlarmış şimdilik.

-Arkadaşlar dock ünitesine bağlı olarak 3G Vınn vb. internet ürünlerini kullanabiliyor cihaz.

Şimdilik bu kadar. Ben sadece foto. mak. çektiğim "avi" formatındaki videoyu açabilen bir media player bulamadım henüz. Onun dışında internet, müzik, oyunlar ve nerdeyse notebook özelliklerinin tamamını barındırması yeterince tatmin ediyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: apeyron78

Herkese Selam. Bu ürünün dock üniteli olanınıdan aldım geçen hafta. Sadecenotebook isimli siteden 1160-TL/12 taksitte aldım. Ertesi gün kargoyla ulaştı adresime. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Bir arada olmamız ve yardımlaşmamız gerekiyor. Keza kimsenin cihaz hakkında bir bilgisi yok. Alışılmışın dışında olan herşeye öcü olarak bakan bir milletiz malesef. Bir kaç bilgi vereyim.

-Amazon da satılan orjinal kılıfı Asus Türkiye ülkemize getirmemiş ve hiçbir yerde yok malesef. Getirmeyide düşünmüyorlarmış şimdilik.

-Arkadaşlar dock ünitesine bağlı olarak 3G Vınn vb. internet ürünlerini kullanabiliyor cihaz.

Şimdilik bu kadar. Ben sadece foto. mak. çektiğim "avi" formatındaki videoyu açabilen bir media player bulamadım henüz. Onun dışında internet, müzik, oyunlar ve nerdeyse notebook özelliklerinin tamamını barındırması yeterince tatmin ediyor beni.

Şaka mısın yaa? 3G ile çalışıyor mu harbi?

• Şaka mısın derken? Direk taktığımda çalışmadı Turkcell'in vınn-ı. Ancak bilgi işlem birimindeki arkadaşlarım çalıştırdılar ama nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Şaka mısın derken? Direk taktığımda çalışmadı Turkcell'in vınn-ı. Ancak bilgi işlem birimindeki arkadaşlarım çalıştırdılar ama nasıl bilmiyorum.

valla onun detayını öğrenebilirsinde çok büyük sevap işlemiş olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcozt

quote:

Şaka mısın derken? Direk taktığımda çalışmadı Turkcell'in vınn-ı. Ancak bilgi işlem birimindeki arkadaşlarım çalıştırdılar ama nasıl bilmiyorum.

valla onun detayını öğrenebilirsinde çok büyük sevap işlemiş olursun :)

Genellikle bunun için custom rom falan yüklüyorlar, eğer custom rom olmadan halletmenin bir yolunu buldularsa harbiden müthiş olur.
    Bu arada mx video player'ı denemeni tavsiye ederim. Açması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 21 Eylül 2011; 17:05:22 >
  • Merhabalar,
    Benim de Asus eee pad transformer'ım var ve bozuldu :( önce tarayıcıda sorun çıkmaya başladı daha sonra galeri açılmadı. Sürekli kapatıp yeniden açıyordum, yine belki düzelir diye kapattım ancak bu sefer bir daha açılmadı. Ekranda ASUS yazısı çıkıyor ve o şekilde şarjı bitene kadar bekliyor. Tekrar şarja takınca da kendiliğinden açılıp aynı şekilde devam ediyor. İçindeki verilerimi almam gerekiyor ve sd kartı yok. Verilerimi nasıl kurtarabilirim bir fikri olan var mı?
  • arkadaşlar,

Biliyorum ortamda çok fazla forum var ve aslında Donanımhaber birçok konuda forum ihtiyacımızı karşılıyor ama yine de sırf kendimize özel bir forum olsa, farklı konuları farklı başlıklarda tartışsak daha güzel olabilir diye düşünüyorum. Burada aynı cihaz ile ilgili 2 başlık açılınca hemen birtanesi kapatılıp konular birleştiriliyor. Böyle bir forum uygulaması oluştursam acaba desteğinizi alabilir miyim ?
    Eğer üyesi olmayacaksa boşuna da forum oluşturmak istemem açıkçası.
  • merhaba benim iki sorum var. birincisi; mesela browserda bir sayfada müzik dinlerken yeni bir sayfa ya da başka bir program açınca müzik duruyor. bu sorun çözülebilir mi?

ikincisi bu tablet nasıl root edilir? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: resitelcin

merhaba benim iki sorum var. birincisi; mesela browserda bir sayfada müzik dinlerken yeni bir sayfa ya da başka bir program açınca müzik duruyor. bu sorun çözülebilir mi?

ikincisi bu tablet nasıl root edilir? şimdiden teşekkürler

Browserda flash üzerinden dinliyorsan olması çok normal. Başka bir sayfaya geçtiğinde otomatikmen durduruyor flashı.
    Bildiğim kadarıyla bir çaresi yok.

Root içinse şu aşağıdaki şu linki inceleyebilirsin ancak ingilizce.

• Herkese Selamlar, bende yeni bir Asus Transformer 16 gb + docking station kullanicisiyim.

Bi kac haftadir belirli konularda bilgi edindim, onu paylasmak istedim. Bazilarinda cozum bulamadim, ve eger sizler cozum bulduysaniz, yardimci olursaniz sevinirim.

1. Skype su anda Transformerde video desteklemiyor, herhalde gelecek bi update te onu duzeltirler.

2. Google Talk ta ses duzeyi sorunlari var, bi tarafa ses tam gittiginde diger tarafa az gidiyor. O sorunu klavyeden ses yukseltme tusuna bu kac kez fazladan basarak az bi cozdum. Ama yinede ses istedigim duzeyde degil.

3. Aldigim makinede youtube kendiliginden yoktu. Oysaki yurt disindaki TF ler, Youtube un Honeycomb 3.2.3 surumu ile geliyolar (Hani su honeycomb youtube reklamlarinda gayet şık gozuken surumu). Aldigim makinede birakin youtube un honeycomb surumunun olmamasini, dandik surumunu (2.2.6) marketten indiremiyorum bile. Baska yerden indirdigimde de calismadi. Calistirabildigim tek youtube surumu "YouTube_v2.1.6". Onu da alttaki 4. nolu islemi yaptiktan sonra basardim.

4. Makine basta browserlarda youtube videosu oynatmiyodu. Ancak Flash player in son surumunu indirip + Opera Mobile browser yukleyip, opera nin ayarlarindan, ileri ayarlara girererek Desktop olarak gosteri secerek youtube videosu oynatabildim.

Eger herhangi bi arkadas, makineye youtube 3.2.3 (yani honeycomba dahil olmasi gereken youtube surumunu) yukleyebilmisse, yardimci olursa super olur.

+ Google Talk ile video gorusmelerinde ses sorunu yasamayan bi arkadasin da tavsiyelerini almak fena olmaz.

simdiden cok tesekkur ederim.

nomailx.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomailx

Herkese Selamlar, bende yeni bir Asus Transformer 16 gb + docking station kullanicisiyim.

Bi kac haftadir belirli konularda bilgi edindim, onu paylasmak istedim. Bazilarinda cozum bulamadim, ve eger sizler cozum bulduysaniz, yardimci olursaniz sevinirim.

1. Skype su anda Transformerde video desteklemiyor, herhalde gelecek bi update te onu duzeltirler.

2. Google Talk ta ses duzeyi sorunlari var, bi tarafa ses tam gittiginde diger tarafa az gidiyor. O sorunu klavyeden ses yukseltme tusuna bu kac kez fazladan basarak az bi cozdum. Ama yinede ses istedigim duzeyde degil.

3. Aldigim makinede youtube kendiliginden yoktu. Oysaki yurt disindaki TF ler, Youtube un Honeycomb 3.2.3 surumu ile geliyolar (Hani su honeycomb youtube reklamlarinda gayet şık gozuken surumu). Aldigim makinede birakin youtube un honeycomb surumunun olmamasini, dandik surumunu (2.2.6) marketten indiremiyorum bile. Baska yerden indirdigimde de calismadi. Calistirabildigim tek youtube surumu "YouTube_v2.1.6". Onu da alttaki 4. nolu islemi yaptiktan sonra basardim.

4. Makine basta browserlarda youtube videosu oynatmiyodu. Ancak Flash player in son surumunu indirip + Opera Mobile browser yukleyip, opera nin ayarlarindan, ileri ayarlara girererek Desktop olarak gosteri secerek youtube videosu oynatabildim.

Eger herhangi bi arkadas, makineye youtube 3.2.3 (yani honeycomba dahil olmasi gereken youtube surumunu) yukleyebilmisse, yardimci olursa super olur.

+ Google Talk ile video gorusmelerinde ses sorunu yasamayan bi arkadasin da tavsiyelerini almak fena olmaz.

nomailx.

1. Skype transformer'da çalışmıyor ve işlemci teknolojisi yüzünden (tegra 2) çalışması çok zormuş.

2. Bu konuda bilgim yok.

3. Youtube çıkmamasının nedeni büyük ihtimal alet dili tükçe olduğunda youtube uygulamasının düzgün çalışmamasından kaynaklanmaktadır.
    Her halde bu nedenle romun içine dahil değil.
    http://db.tt/1FwU9zHH
    Linkteki dosyası indirip kurduktan sonra programda arama özelliğinin çalışması için dili ingilizce yap.
    Ya da browser üzerinden arama yaptırıp videoyu youtube programı ile aç diyebilirsin.

4. Bu ayarı normal browser ile de yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

Orijinalden alıntı: nomailx

Herkese Selamlar, bende yeni bir Asus Transformer 16 gb + docking station kullanicisiyim.

nomailx.

1. Skype transformer'da çalışmıyor ve işlemci teknolojisi yüzünden (tegra 2) çalışması çok zormuş.

2. Bu konuda bilgim yok.

3. Youtube çıkmamasının nedeni büyük ihtimal alet dili tükçe olduğunda youtube uygulamasının düzgün çalışmamasından kaynaklanmaktadır.
    Her halde bu nedenle romun içine dahil değil.
    http://db.tt/1FwU9zHH
    Linkteki dosyası indirip kurduktan sonra programda arama özelliğinin çalışması için dili ingilizce yap.
    Ya da browser üzerinden arama yaptırıp videoyu youtube programı ile aç diyebilirsin.

4. Bu ayarı normal browser ile de yapabilirsin.

Catastrop, gonderdigin link bi kac gundur aradigim Youtub un 3.(vs...) surumu. Download edip, kurdugum gibi calisti. Bu yuzden tesekkur ederim.

Aleti satin aldigimda zaten dilini ingilizce kurmalarini istedim (denetleme esnasinda), ama herhalde dedigin gibi temelde turkce oldugundan ROM un icinde dahil degildi, veya calisan elemanlar dil degistirince bi aksaklik oldu.

1. konusunda sanirim Microsoft Skype yi satin aldigindan cok fazla uyum beklememek lazim.

2. Google Talk konusundaki ses sIkIntIsI bayag yaygin bi durum, hala arastiriyorum, ayni sorunu yasayan varsa, burdan haberlesirse sevinirim.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 24 Eylül 2011; 14:37:37 >

• quote:

mrb . Bilgi işlem merkezindeki arakdaşlarınız nası 3g yi kullandıklarını bizimle paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceyegunaydin

quote:

mrb . Bilgi işlem merkezindeki arakdaşlarınız nası 3g yi kullandıklarını bizimle paylaşırmısınız

Ben ogrendim Turkcell multivin ise yariyor.Ayni adsl gorevi goruyor ve usb ile baglanmasi gerekmiyor.Yani dock station`suz da internete 3G ile girilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: geceyegunaydin

quote:

Ben ogrendim Turkcell multivin ise yariyor.Ayni adsl gorevi goruyor ve usb ile baglanmasi gerekmiyor.Yani dock station`suz da internete 3G ile girilebiliyor.

Multivınn zaten accesspoint olarak çalışıyor, extra bir şey yapmamıza gerek yok ama vınn gibi mobil kullanım için ne kadar uygun olur orasını bilemem.. Mobil internet içlin bana göre vınn hala en iyi çözüm..

• Arkadaşlar aleti az önce satın aldım geldim ama bir sorunum var.

Sarj kısmını bizim Türkiye'de kullandığımız biçime dönüştüren aparat sanki tam oturmuyormuş gibi biraz dışarda duruyor sizde de öyle mi?

Normal prizde şarja taktığımda zaten hiç hayat belirtisi vermiyor. Açma tuşuna 2 saniye basılı tuttuğumda da açılmıyor. Şarj oluyor falan da yazmıyor.

USB'yi bilgisayara bağlayınca sadece Asus EEE Pad yazısı geliyor sonra hemen kapanıyor tekrar.

Eğer aletin şarjı yoksa ve 8 saat falan takılı kalması gerekiyorsa tamam kalsın ama en azından şarj olduğunu göstermesi gerekmiyor mu? ya da en azından açılıp sarj yok deyip kapanması?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ben de bu aleti almayı düşünen biri olarak bir kaç soru sormak istiyorum. öncelikle üniversite öğrencisiyim ve okulum için kullanabileceğim, rahat taşınabilen bir alet almak istiyorum.

1. office programları açısından diğer işletim sistemlerinin office programlarıyla uyum sorunu yaşar mıyım. görüntüleme, değişiklik yapma vs. açısından. bir de pdf'lerde sorun çıkartmaz umarım

2. rahat bir şekilde sunum yada belge hazırlayabilir miyim?

3. projektöre bağlamak için bağlantı girişi var mıdır?

4. netbook alsam daha mı mantıklı olur.

herhangi bir çizim programı vs. kullanmayacağım, oyunla alakam da yoktur. sadece çalışmak ve resim, video vs. gibi basit şeyler için bir alet almayı düşünüyorum. beni yarı yolda bırakmayacak bir cihaz mıdır bu?
  • Aynı durum mesela vinamp icin de gecerli, vinampdan muzik dinlerken feysbuga giremiyorum mesela.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.