Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gündür günde toplamda 4-5 saat bu tableti kullandım birincisi bu masaüstüne dönme olayını çok nadir yaşadım, yaşadığım programda android browser'dı. Gerekli ayarları yaparsanız kendi browser'ı operadan daha iyi. İlk birkaç günden sonra opera kullanmayı bıraktım. Bu açılıp kapanma mevzusunda burada yazan arkadaşların bu cihazın tamamen kapatma ve stand by konumuna alma, ekran tasarruf modunu etkin tutma konusunda karıştırdıklarını bile düşündüm, sanırım durum öyle değildir. ben yine de cihazlarınızı yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Bir de android'te bazı programlar özel çıkış komutuna ihtiyaç duymasa da bazıları programın sonlandırılması için çıkış yapılmasını gerektiriyor mesela opera , dolpine browser,polaris office ve angry birds gibi. Bu programlardan çıkmadığınız sürece program arka planda çalışmaya devam ediyor ve bellek harcıyor. Okuduğum kadarı ile android işletim sistemi bu tür durumlarda bellek boşaltmak için bazı programları kapatabiliyor önceliklede kendi browser'ını. tamamen kapanma restart, kitlenme durumu yaşamadığım için bu konuda bir şey yazamayacağım.

Diğer ürün başlıklarında insanlar uygulama, modifikasyon seçenekleri tartışırken bu başlık altında ürün problemleri tartışılmış. Kendi cihazında hiç bir problem yaşamamış bir insan olarak bu durum bana çok garip geldi. Umarım sorun sadece küçük kullanım yanlışlarıdır.

• Ins oyledir.Bende yine ayni sorun olursa tekrar yollayacagim.Ins ayni sorun 3 kez tekrarlanir da para iadesi olur.Ben de gider galaxy tab 10.1 veya ipod touch filan alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: polaris

10 gündür günde toplamda 4-5 saat bu tableti kullandım birincisi bu masaüstüne dönme olayını çok nadir yaşadım, yaşadığım programda android browser'dı. Gerekli ayarları yaparsanız kendi browser'ı operadan daha iyi. İlk birkaç günden sonra opera kullanmayı bıraktım. Bu açılıp kapanma mevzusunda burada yazan arkadaşların bu cihazın tamamen kapatma ve stand by konumuna alma, ekran tasarruf modunu etkin tutma konusunda karıştırdıklarını bile düşündüm, sanırım durum öyle değildir. ben yine de cihazlarınızı yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Bir de android'te bazı programlar özel çıkış komutuna ihtiyaç duymasa da bazıları programın sonlandırılması için çıkış yapılmasını gerektiriyor mesela opera , dolpine browser,polaris office ve angry birds gibi. Bu programlardan çıkmadığınız sürece program arka planda çalışmaya devam ediyor ve bellek harcıyor. Okuduğum kadarı ile android işletim sistemi bu tür durumlarda bellek boşaltmak için bazı programları kapatabiliyor önceliklede kendi browser'ını. tamamen kapanma restart, kitlenme durumu yaşamadığım için bu konuda bir şey yazamayacağım.

Diğer ürün başlıklarında insanlar uygulama, modifikasyon seçenekleri tartışırken bu başlık altında ürün problemleri tartışılmış. Kendi cihazında hiç bir problem yaşamamış bir insan olarak bu durum bana çok garip geldi. Umarım sorun sadece küçük kullanım yanlışlarıdır.

Ben de aynı şekilde 1 ayı aşkın süredir kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım.

• uzun süredir android tabletler kullanıyorum en son bende asus eee pad e geçtim ve diğer kullandıklarıma göre sorunsuz bir alet çoğu sorunun kullanım kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende.
  • ücretsiz ve excelde makro formul veyahut yuksek sayıda satır gosterebılen br office programı mevcutmudur Transformer için?
  • yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve tercihim hep custom firmware oldu. hiçbir sorun yaşamadım cihazla ilgili.
    tabi ki işletim sistemi olarak Android'in farklılıkları mevcut. Windows'tan Android'e geçen arkadaşlar herhalde beklentileri bu yönde olmadığından sorun yaşıyorlar.

benim en büyük derdim ise Android Market'ten ücretli ürün temin edemiyor olmak. Türkiye'de desteklenmediğinden ücretli ürünlere ulaşamıyorum.
    Bu problem için bir çözümünüz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polaris

10 gündür günde toplamda 4-5 saat bu tableti kullandım birincisi bu masaüstüne dönme olayını çok nadir yaşadım, yaşadığım programda android browser'dı. Gerekli ayarları yaparsanız kendi browser'ı operadan daha iyi. İlk birkaç günden sonra opera kullanmayı bıraktım. Bu açılıp kapanma mevzusunda burada yazan arkadaşların bu cihazın tamamen kapatma ve stand by konumuna alma, ekran tasarruf modunu etkin tutma konusunda karıştırdıklarını bile düşündüm, sanırım durum öyle değildir. ben yine de cihazlarınızı yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Kardes bilglsayarda nasil kullaniyorsam ayni sekilde kullaniyorum. Sadece program oyunlar yukleyip arada bir film ve internete giriyorum buraya kadar bir problem yok. Ama ne zaman cihazi kendi haline birakip stand by a aliyor iste o zaman bir restart yapiyor makina. Asil sıkıntı yazilimdan mi yoksa pil kaynakli mi dusunmeye basliyorum. Ama yeni makinada bunu yapmasi canimi sıkıyor.

• Ürünü Geri Verdim Cumartesi yenisi Gelicek Dediler Aynısı Çıkarsa Para İadesi Yapıcaklarını Soylediler Yalan Degilse :)
    Bu Arada Bu Teknolejiye Yetişmek Mümkün Değil Şimde De Tegra 3 geliyor İşlemci Hızı 1.5 ghz Olucakmış Acaba Onumu Beklesem,Onuda Asus Çıkaracakmış Tegra 3 İşlemciliyi.Sizce Bu Yeni Gelicek Olanı Beklemekmi Yoksa Bunla Yetinmeyi Bilmekmi :))) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova34 -- 16 Eylül 2011; 2:25:07 >
  • Bir Class 10 sd card SDHC ile 1080P likhttp://www.dvdloc8.com/clip.php?movieid=12954&clipid=1 linkindeki videoyu izleyebildim. bilginize.
  • Android 3.2 de youtube programı çıkmıyor. bunu çözebilen var mı?

Ayrıca son versiyonda marketten bulduğum bazı program kurulmuyor ve kurduğum bazı programlar da çalışmıyor. bu konuda asus tan bir duyuru var mı ya da başka bunun için yapılabilecek birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve tercihim hep custom firmware oldu. hiçbir sorun yaşamadım cihazla ilgili.
    tabi ki işletim sistemi olarak Android'in farklılıkları mevcut. Windows'tan Android'e geçen arkadaşlar herhalde beklentileri bu yönde olmadığından sorun yaşıyorlar.

benim en büyük derdim ise Android Market'ten ücretli ürün temin edemiyor olmak. Türkiye'de desteklenmediğinden ücretli ürünlere ulaşamıyorum.

hiç kimse bu konuyu dert etmiyor mu ?
  • quote:

quote:

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve tercihim hep custom firmware oldu. hiçbir sorun yaşamadım cihazla ilgili.

http://www.scroll.com.tr/43942/asus-eee-pad-transformer-nasil-root-edilir/

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

quote:

http://www.scroll.com.tr/43942/asus-eee-pad-transformer-nasil-root-edilir/

cihazım zaten root edilmiş durumda. bu anlattığım sorunu çözmüyor ki ???

• Root edilmiş bir cihazla market enabler yada market access gibi bir program kullanarak marketteki tüm paralı uygulamaları açabilir ve alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Root edilmiş bir cihazla market enabler yada market access gibi bir program kullanarak marketteki tüm paralı uygulamaları açabilir ve alabilirsin.

bunu denediniz mi ?

ben diger android cihazımla bunu yapabiliyorum ama Transformer ile baaşarılı olamadım.
    en son "Mizuu Movies" 'i almak istedim. alamıyorum. hatta bulamıyorum markette. aratınca hep "Mizuu Movies Lite" çıkıyor.
    tam adresini browser'a yazarak ulaşabiliyorum ama o zaman da alamıyorum.
  • Ben denemedim ancak bişey merak ediyorum.Nerden root edebilirim?Coğunuz netten mi yaptı yoksa bir yerden mi root ettirdi.Eğer bi telefoncudan ise adresini verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Ben denemedim ancak bişey merak ediyorum.Nerden root edebilirim?Coğunuz netten mi yaptı yoksa bir yerden mi root ettirdi.Eğer bi telefoncudan ise adresini verir misiniz?

ben orjinal firmware kullanmıyorum. XDA'dan Revolver ROM yükledim. Bu romla birlikte zaten root oluyor.
    Fakat root olması ücretli ürünleri marketten satın almamı sağlamıyor.
  • Arkadaşlar bugün seriye bağladı makina yakında restart olayı ile ilgili videoya koyacağım.

Buradan İzle - Reboot

5-6 tane 1'er saatlik videolarda var. Daha yeni makinanın bunu yapması sizce normal mi? Yorumu sizlere bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konex -- 18 Eylül 2011; 23:16:41 >
  • İşte bende o videodaki sorun yok.O yılda bir ramı çok zorladığımda oluyor.Sadece internetteyken atıyor.Bu arada hala gelmedi Teknosa'dan cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konex

Arkadaşlar bugün seriye bağladı makina yakında restart olayı ile ilgili videoya koyacağım.

Buradan İzle - Reboot

5-6 tane 1'er saatlik videolarda var. Daha yeni makinanın bunu yapması sizce normal mi? Yorumu sizlere bırakıyorum.

Hocam benim makinada android browser da bazen yapiyor. Diğer uygulamalarda yapmadi. Onda da fazla sekme açtığımda oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.