Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün incelemesi hız testleri ve yararlı uygulamalarını birkaç videoda topladım.Youtube kanalımdan hepsine bakabilirsiniz.Ve istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.
    Youtube kanalım:http://www.youtube.com/user/Nintendo3dsHaberleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokratesnk

Merhaba arkadaşlar,

ben bu muhteşem aleti almayı düşünüyorum. Ama öncesi bir sorum olacak.

Bir öğretmen olarak e - okul üzerinde işlemleri (bilgi girişlerini) rahatlıkla yapabilir miyim? Aslında cihaz bunu yapabilir ama üzerinde bulunan veya cihazda kullanılmaya uygun olarak tarayıcılar bunu yapabiliyor mu? Sonuçta PCde bile bazı tarayıcılardan bu işlemler yapılamıyor malum MEB siteleri tarayıcı özürlü. Aramızda bunu kullanan öğretmenler varsa cevaplayabilir mi?

Benim 2 halam da öğretmen.Bir gün benim Eeepadimden notlarını yazmaları için vermiştim ve hiç bir sorun çıkmadan yazdılar.Ama bu tür işler için bilgisayarlar daha kullanışlı.Çünkü tarayıcı aniden kapanabiliyor.Bilgileriniz de kaydedilmeden gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.D.K

quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

quote:

Orijinalden alıntı: A.D.K

arkadaşlar merhaba, bu ürünü bi arkadaşım yurtdışından getirecek, fiyatı 399 dolar. yalnız alacağı yerde bi seçenek daha var OPEN BOX ürün olarak satılıyor bu da 299 dolar, bu open box seçeneğinde ne olmuş olabilir. Neden 100 dolar ucuza satılıyor bilgilendirirseniz sevinirim..

Open box= kutusu acilmis urun arkadsim

ürünü mağazada açmış olabilirler, teşhir ürünü de olabilir o zaman, refurbished de, böyle bişey sanırım.. open box alınır mı tavsiye edermisiniz?

Ben Nintendo 3ds alacağım zaman VatanPcye gittim.Aldım ve çıktım tam yoldayken.Ürünün ayarlarının yapılmış ve içinde 100'e yakın kişisel fotoğraf buldum.Sonra geri verdim.Başka bir tane aldım.O da öyleydi.Ve başka stok yoktu.Ben de almak zorunda kaldım.Ama hiç bir sorun çıkmadı üründe.

• quote:

Orijinalden alıntı: konex

Bazen cihaz uygulamada kendi kendiliginden acilip kapaniyor bazende ekrani kapattigim zaman komple cihaz kapaniyor. Cihaz daha 2 gunluk android 3.2 guncelli. Bu sorunu yasayan var mi? Devamli olursa degistirmeyi dusunuyorum.

Ben de yaşıyorum aynı sorunu sık sık oluyor.2 gün önce aldım ben de.
  • --------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:00:00 >
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Ürünün incelemesi hız testleri ve yararlı uygulamalarını birkaç videoda topladım.Youtube kanalımdan hepsine bakabilirsiniz.Ve istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.
    Youtube kanalım:http://www.youtube.com/user/Nintendo3dsHaberleri

3.1 prime customdan orginal fw ye dönüş için yardımcı olabilirsen sevinirim :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035197&page=35 Bu sayfadaki cogu mesaj isini gorecektir.Root etmen gerekiyor diye duydum.Sonra da bir program indireceksin.Onu da simdi arastiracagim.Google`a Asus Eeepad backdate yazarsan yeterli bilgi cikiyor.

• quote:

quote:

Bazen cihaz uygulamada kendi kendiliginden acilip kapaniyor bazende ekrani kapattigim zaman komple cihaz kapaniyor. Cihaz daha 2 gunluk android 3.2 guncelli. Bu sorunu yasayan var mi? Devamli olursa degistirmeyi dusunuyorum.

Kardeş bu sorun devamlı yapınca canımı sıktı doğal olarak hem yeni makina. Ben de asus servise bıraktım. Onlar bakacak duruma ya pilden ya da yazılımdan kaynaklıyor. 0216 317 43 40 ara adresi al uzaksa UPS kargoyla gönder eğer ataşehir sana yakınsa elden de verebilirsin. Hiç bekleme.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş bu sorun devamlı yapınca canımı sıktı doğal olarak hem yeni makina. Ben de asus servise bıraktım. Onlar bakacak duruma ya pilden ya da yazılımdan kaynaklıyor. 0216 317 43 40 ara adresi al uzaksa UPS kargoyla gönder eğer ataşehir sana yakınsa elden de verebilirsin. Hiç bekleme.

Kadikoy`deyim ben.Yakin zaten.Daha yeni diye servis dusunmedim.Gonderebilirim bosu bosuna vermeyeyim servise.Rica edersem senin cihazin geldiginde olumlu veya olumsuz bir gelisme var mi soyleyebilir misin?Ben de ona gore yollarim.Sonucta hepsiburada.com`dan 150 TL`lik tablet almadik.Bilgisayar parasina aldik.

• ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:01:31 >
  • quote:

Ben hala lanet olasıca bu custom fw den kurtulamadım.
    Yaklaşık 6 saattirhttp://www.youtube.com/watch?v=WaZ4B60OWmY burada anlatılanları yapmaya çalışıyorum. Buda derdime çare mi bilmiyorum ama artık çok sıkıldım. Andoride dair bir şey görmek istemiyorum. Her şeyi kısıtlı ipad bile bu kadar uğraştırmamıştı beni. Cihazımı sabır sahibi arkadaşa aldığım 2.el fiyatına satıyorum. Dileyen özelden ulaşabilir, İPAD HARİCİ TAKAS ETMEYİN!
    Bu başlığı benzer bir sorun yaşayan olurda birisi çözer diye takip edeceğim.
    Bitsin bu uykusuz geceler artık.

androide alışkın olmayınca çok zor geliyor kullanmak. Bende aynı şekilde ısınamadım henüz makinaya. Acaba anroid yerine windows yükleme şansımız var mı?

Yoksa bende satma işini düşünmeye başlayacağım

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:02:16 >
  • Custom Rom kurmuşsunuz rootlamışsınız, zaten bunları yapmak resmi işlemler degil, nasıl bir destek bekliyorsunuz? Orjinal firmware 'e dönüş XDA'da gayet açık, gayri resmi destek konusunda da sıkıntı oldugunu düsünmüyorum. Custom rom ve root işlerine girmeden önce herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kadikoy`deyim ben.Yakin zaten.Daha yeni diye servis dusunmedim.Gonderebilirim bosu bosuna vermeyeyim servise.Rica edersem senin cihazin geldiginde olumlu veya olumsuz bir gelisme var mi soyleyebilir misin?Ben de ona gore yollarim.Sonucta hepsiburada.com`dan 150 TL`lik tablet almadik.Bilgisayar parasina aldik.

Tamam kardeş duruma göre haberdar ederim seni.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:03:02 >
  • quote:

custom rom kurdum çünkü daha iyi çalışıyor sandım, rootlamak ne demek zaten bilmiyorum. Zaten profesionel bir destek değildi kastettiğim, türkçe forum kaynağıydı ve buda yok. Orginal fw ye dönüş için XDA'da yazanları google translate ingilizcemle pek çözemedim illaki vardır yapan ama ben beceremedim ve kaldım böylece.

@oguzhant, sende harici microSD kartı var mı? Benim anlattığım yöntemde harici microSD kartı kullanılıyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:03:26 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:03:49 >
  • Ben de verdim servise dayanamadım.Ama ben Optimum'daki Teknosa'ya verdi ordan yolladılar.(oradan aldım)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.