Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cybiko

Merhabalar asus tf101 tablet imin lcd ekranı kırıldı servis 700 tl istiyor yurtdışı vs nasıl bulabiliriz fikri olan varmı ekran çalışıyor fakat üst yüzeydeki cam boydan boya çatladı
    Benim tablette genelde internette gezinirken tarayıcıdan masaüstüne dönüş yapıyor.Sizde de aynı sıkıntı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcozt

Benim tablette genelde internette gezinirken tarayıcıdan masaüstüne dönüş yapıyor.Sizde de aynı sıkıntı varmı

Aynı sorun bende de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcozt

merhaba ben xoom kullanıcısıyım orjinal tarayıcıda bu sorunu bende yaşıyorum bunun kesin çözümü yok ama arada ön belleği temizlemek aralıkları azaltıyor.Çözümü opera ya geçerek buldum.
  • Arkadaşlar istemeden de olsa cihazimi satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_52265548/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52283425
  • kendi tarayıcısı ile ana ekrana dönme sorunu bende de var. Demek bu sistemde genel olan bir hata.
    dolphin pad browser kullanayım dedim, sayı daha düştü ama yine arada ana ekrana atıyor..
  • Türkiye'de alabileceğimiz düzgün bir kılıf olmaması sinir ediyor beni.Asus neden orjinal kılıfını getirtmez hala, anlamış değilim.Hem o kadar sat hemde kılıf getirtme.Saşmalık bence.
  • arkadaşlar ben tabletin masaüstü simgelerini bir kere yerleştirdikten sonra değiştiremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursalar seviniri
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia43

arkadaşlar ben tabletin masaüstü simgelerini bir kere yerleştirdikten sonra değiştiremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursalar seviniri
    şimdiden teşekkürler...

aynısı bende de olmuştu bir kere açıp kapadım düzeldi daha olmadı aynı sorun?
  • ben buldum simgenin ustune uzun sure dıkununca istediğin yere taşına biliyor:)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:04:49 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:05:05 >
  • Bende Yeni aldım Suudi Arabistandan(UMRE İÇİN GİTMİŞTİM)

2200 Riyal.Türk parasıyla 1050 Lira. 3 ay önce alsaydım çok ucuza gelcekti tl çok değer kaybetti sürünüyor.

Artı Dock var anlamadığım kapasitesi 26 GM Gösteriyor...Yani 16 da değil 32 de değil.. Var bir iş ))

Güzel bir ses ve video oynatma programı arıyorum...

Ayrıca internetten avi uzantılı dosyalara tıkladığımda direk indirmeye çalışıyor ben indirmek istemiyorum izlemek istiyorum.Bu sorunuda nasıl halledeceğiz indirme programları var mı bide..

Sorularınız varsa bildiğimiz kadar cevaplamaya çalışacağım...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:05:26 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

arkadaşlar ben cihaza prime 1.6 diye bir custom frimware kurdum ama şimdi eski haline döndürmek istiyorum, eee pad i orginal 3.2 CFW ye nasıl yüklerim? normal yönergelerle olmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

3.2 güncellemesi alamayan arkadaşlar, bir çözüm var, bende işe yaradı (custom firmware'den orjinale geçip güncelleme yaptım, custom firmware'de güncelleme yapılamıyordu) İnşallah sizin içinde çözüm olur.

Öncelikle verilerinizi yedekleyin zira tabletin hafızası sıfırlanıyor sadece harici taktığınız MicroSD karttakiler silinmiyor. Bu işlemi yapabilmek için MicroSD kartına ihtiyacınız var. Herşey tamamsa eğer işlemler şöyle;

1. İlk olarak Asus'un sitesinden http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/#download bölgemize uygun olan yazılımın indiriyoruz.

2. İndirdiğimiz sıkıştırılmış dosyayı bir klasör içine açıyoruz.

3. Klasör içinde Asus > Update klasörleri altında başka bir zip dosyası var. Bu zip dosyasının adını EP101_SDUPDATE.zip olarak değiştiriyoruz.

4. EP101_SDUPDATE.zip dosyasını MicroSD karta kopyalıyoruz. Dosya herhangi bir klasör altında bulunmayacak direkt MicroSD kartın köküne kopyalanacak.

5. Kartı tablete takıp tabletimizi kapatıyoruz.

6. Power ve Vol - tuşlarına basılı tutup Recovery menüsünün açılmasını bekliyoruz, Ekran gelince Vol + tuşuna basıyoruz. Eğer 5 saniye içinde Vol + tuşuna basmazsak tablete Wipe Data menüsü açılır. Eğer Wipe Data açılırsa hiçbir işlem yapmadan çıkın ve Power Vol - tuşlarını kullanarak tekrar recovery menüsünü açın.

7. Tüm adımları doğru yaptıysak tablet MicroSD kartına attığımız zipli dosyayı görecek ve takrar orjinal 3.1 firmware yüklemesi yapacak.

Tablet kendini açınca Ayarlar > Tablet Hakkında > Sistem güncelleme altından güncelleme yapabilirsiniz tabi internete bağlı iken..

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu işlemleri yaparsan cihazın normale döner. Asus'un sitesinde şu an TB verisyon için 3.2 firmware yayında..

• arkadaşlar selamlar, benim de şöyle bir sıkıntım var ki bu benim için epey önemli bir sorun:

klavye yapılandırma ayarlarından özellikle denememe rağmen ne polaris office'te ne de quickoffice pro hd' de cümlelere büyük harfle başlayamıyorum. ayrıca bahsi geçen bir kısayol daha var oda iki kez boşluk tuşuna basıldığında nokta koyuyormuş, koymasa da olur ama onu da yapmıyor. var mı bir fikri olan bu konuyla alakalı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:06:09 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Eylül 2011; 1:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Doğranreis anlatımın için teşekkür ederim. Ama başaramadım. Şöyleki.
    Cihazım US modeldi en azından senin söylediğin yerde US yazıyordu Prime versionu atmadan önce. Neyse,
    Siteden indirdiğim
    UpdateLauncher_US_epaduser8659.zip ve UpdateLauncher_US_epaduserV8_6_5_6.zip isimli dosyaları hafıza kart okuyucum olmadı için cihazın içine atıp oradan karta kopyaladım, dediğin menüye girdim, choose folderden ismini değiştirdiğim yukarıdaki dosyaları buldum, kurulumu başlattım, kurulmaya başladı %30 kadarı bitmiştiki ekranda şöyle bir uyarı verdi,
    e: failed to verify whoole-file signature
    e: signature verification failed
    installation aborted.

sanırım US değil benimki, sitedeki tüm FW leri indirip deneyeyim diyorum ama cihazda 3.1 mi yüklemem lazım yoksa 3.2 mi? yani 3.2 yüklemek için önce 3.1 yükleyip sonra mı upgread etmem lazım, direkt 3.2 yüklesem çalışmaz mı?

Sen anladığım kadarı ile Clockwork menüsüne girmişsin. Anlattığım yöntemde clockwork'e gerek kalmıyor, cihazın kendisi yeni yazılımı görüp yükleme yapıyor.

Şu şekilde bir dene;

Asus'un istesinden downloada tıkla, OS seçeneğinden Android'i seç ve "Version V8.6.5.9(US)" yazılımını indir. PC'de zipli dosyayı masaüstüne aç. ASUS ve UPDATE klasörü içinde başka bir zipli dosya göreceksin o dosyanın ismini EP101_SDUPDATE olarak değiştir. Sadece bu dosyayı microsd kartına kopyala, klasör içinde olmasın direkt kartın kökünde bulunsun. Gerisi yukarıdaki anlatımında 5. adımdan itibaren aynıdır. Oradaki talimatları izlersen sorunsuz yeni yazılımını yüklersin..

• arkadaşlar şu pencerelerde bir sürü uygulama sayfa açık kalıyor nasıl kapatabilirim onları
    çok mu cahil kaldım ne
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.