Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engin_cakir

Almayı düşündüğüm bu tablet ile ilgili basit sorularım olacak, yanit alabilirsem sevinirim zira android konusunda pek bilgi sahibi değilim. iOS dan kurtulmak istiyorum.

1) Dock ünitesi takılı iken dokunmatik ekran çalışıyor mu?

2) sıklıkla kullandığım bankaların web şube girişleri icin app lar mevcut mu? Ornegin isbank ve garanti bank icin. Androidlerde olduğunu biliyorum ama malum bu 10 inç uyumu vs varmış bu nedenle soruyorum.

3) Borsada al-sat yapıyorum. Yine bu işlem icin programlar mevcut mu?

4) Şirket maillerimi de kullanmak istiyorum. Sorun yasar miyim?

Teşekkürler

1 ve 2 için cevap verilmiş 3 için borsa programları var marketten bulabilirsiniz.

Şirket maillerinizi sorunsuz kullanabilirsiniz. Exchange, imap, pop hepsini kendi mail programı destekler. Yine marketten farklı mail programları bulmanız mümkündür.

Biraz uğraştırdı ama en sonunda tam ekran sorunsuz çalışan bir kaç gameloft oyunu bulabildim.

Asphalt 6
    HAWX
    Nova
    ve
    GT Racing şu ana kadar sorunsuz çalıştırabildiklerim. Denemeye devam ediyorum. Bayrama hepsini birlikte upload edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Almayı düşündüğüm bu tablet ile ilgili basit sorularım olacak, yanit alabilirsem sevinirim zira android konusunda pek bilgi sahibi değilim. iOS dan kurtulmak istiyorum.

1) Dock ünitesi takılı iken dokunmatik ekran çalışıyor mu?

2) sıklıkla kullandığım bankaların web şube girişleri icin app lar mevcut mu? Ornegin isbank ve garanti bank icin. Androidlerde olduğunu biliyorum ama malum bu 10 inç uyumu vs varmış bu nedenle soruyorum.

3) Borsada al-sat yapıyorum. Yine bu işlem icin programlar mevcut mu?

4) Şirket maillerimi de kullanmak istiyorum. Sorun yasar miyim?

Teşekkürler

1 ve 2 için cevap verilmiş 3 için borsa programları var marketten bulabilirsiniz.

Şirket maillerinizi sorunsuz kullanabilirsiniz. Exchange, imap, pop hepsini kendi mail programı destekler. Yine marketten farklı mail programları bulmanız mümkündür.

Biraz uğraştırdı ama en sonunda tam ekran sorunsuz çalışan bir kaç gameloft oyunu bulabildim.

Asphalt 6
    HAWX
    Nova
    ve
    GT Racing şu ana kadar sorunsuz çalıştırabildiklerim. Denemeye devam ediyorum. Bayrama hepsini birlikte upload edeceğim.

şu adresteki oyunların çoğu tam ekran sorunsuz çalışıyor.

http://www.blackdroid.net/forum/forum35_tablet-apps-%CA%B9n-games.html

• 3G li ASUS TF101G modeli Eylül ayı içerisinde satışa sunulacakmış arkadaşlar.

Kaynak: asus turkiye destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazo -- 25 Ağustos 2011; 16:34:17 >
  • arkadaşlar benim cihaz mp3 lerimi görmüyor. ne yapabilirim acaba.
  • Bu bahsettiğiniz modele Asus Transformer 2 diyebilir miyiz?
    Yoksa bir ara güncelleme mi?
  • quote:

Bu bahsettiğiniz modele Asus Transformer 2 diyebilir miyiz?
    Yoksa bir ara güncelleme mi?

Transformer 2 değildir diye biliyorum.

Transformer TF101 3G'siz şuan piyasadaki model'dir. Transformer TF101G 3G'li versiyondur.http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101G/

Önceki versiyonuyla neredeyse aynı özelliklere sahip olan cihaz yine 10.1 inç'lik ekrana ve Tegra 2 işlemciye sahip. Tek küçük fark ise klavye dock ünitesinin sunduğu pil ömründeki 1,5 saatlik düşüş. Wi-Fi'lı model için 16 saat olarak belirtilen pil ömrü, 3G'li modelde 14,5 saate düşmüş.
    Avrupa'da da yakında piyasa çıkması beklenen tabletin 16 GB versiyonu 710 dolar olarak fiyatlandırılırken 32 GB modeli 850 dolara satışa sunulacak. Ağustos'un sonuda Amerika'da kullanıcıyla buluşması beklenen tabletin ABD fiyatları ise 499 ve 599 dolar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazo -- 25 Ağustos 2011; 22:12:55 >

• yahuu bu nasıl cihaz attığım mp3 leri gösteremiyorum bii saattir. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • forumlarda gezerken
    advent vega 3d launcher 1.0
    isimli bir arayüze rastladım, video ve anlatımları tabletler içindir vs. diyordu, çok hoş arayüzleri vardı..
    10 MB lık dosyayı zip olarak indirdim.
    files adlı klasörde 8-10 tane apk dosyasının tamamını yüklememe rağmen, HOME tuşuna bastığımda arayüz değiştirmeyi soruyor ancak hata veriyor..
    bu uygulamayı kullanan varsa bu ne hatasıdır acaba arkadaşlar?
    (biraz uygulamayı incelemek isteyen olursa :)
    http://www.youtube.com/watch?v=G-4k62ln4j4

NOT: gece gece farketmem zor oldu sanıyorum root etmek gerekiyor, çalışmamasının nedeni bu olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarbey -- 26 Ağustos 2011; 8:54:36 >

• arkadaşlar muzik uygulaması ne kart taki nede cihazdaki mp3 leri görmüyor. yardımcı olunuz lutfen. yokmu bir fikri olan.. saatlerce uğraştım olmadı.
  • Ayni durum bende de var muzik uygulamasi tamamen boş gözüküyor ancak real player veya winamp gibi programlar kullanisli olabiliyor, real daha iyi cunku winamp hata verebiliyor, kendini kapatiyor. Ama su müzik uygulamasi isini cozen varsa anlatirsa sevinirim.
  • Müzik uygulamasına mp3'leri bende gösteremedim. Hatta windows media play ile eşitleme yaparak mp3leri attım yine olmadı.

MP3 içim Poweramp kullanıyorum. Kullanışı kolay ve sorunsuz bir program..
  • Mp3 leri dosyalarim yada dosya yöneticisi üzerinden bulursanız çalması lazım (asus tabletim yok mantıken olur diye tahmin ediyorum)
  • arkadaslar cıhazı yenı aldım fakat applıkasyonlar hakkında hıcbır bılgım yok sadece flashı yuklesem yeter ancak marketten deneyınce hata verıyo butun programlar bıldıgınız baska bır yontem varmı bıldıgınız cıhazı root etmeden
  • muzik uygulamaındaki sorun tek ben de dğilmiş... peki çözebiln var mı acaba bu sorunu.
  • ben de bugun aldım cihazı. Acaba 3g sorunsuz çalışıyor mu modemle?
  • asus tableti olan arkadaşlar gerekli olabilecek programların likleriyle listesini verirseniz yeni alan-alacak arkadaşlar(yani ben)için tableti alınca fazla sıkıntıya düşmeden gerekli programların neler olduğunu tekbir yerden rahatca bulabilmesi böye bir tabletin kulanımını kolaylaştırır diye düşünüyorum
    şimdiden mesajımı değerlendiren arkadaşlara teşekkürler...
  • Merhaba arkadaslar,
    Ben cihazi yaklasik 2 aydir kullaniyorum ve her gecen gun biraz daha seviyorum cihazi. Tek kelimeyle harika. Elbette beklenti kullananin aliskanliklarina gore degisir. Ama surekli PC kullananlar icin ben IPAD kullanmayi cok mantikli bulmuyorum. Bu anlamda Harika diyorum. Ancak IPAD in ustun taraflari olabilecegini debiliyorum.

Simdi gelelim soru ve sorunlarima...
    99
    1 Skype goruntulu calistiramadim acaba cozum varmi.
    2 Evimdeki diger bilgisayat ve agima bagli HDD vs gormem icin nasil bir cozum var. Topicde yukariki sayfalarda ES File Explorerin bunu yapacagi yaziyordu. Indirdim ama nasil agi gorucemi bulamadim.
    3 Birde vdeki masaustu bilgisayarima bagli olan printerime cikti nasil gonderirim. Lutfen biraz anlatabilacak birileri varmidiracaba.
  • program ismi yerine öncelikle programların bulunduğu yerleri -benim daha çok kullandığım- verebilirim:
    apktop sitesi çok iyi, hem tablet hem cep için android cenneti
    blackmart uygulamasını yüklemeli. şu an çalışmayan meşhur applanet'in alternatifi

programları da ara ara vermeye çalışacağım...
  • teşekkürler..
  • Merhabalar asus tf101 tablet imin lcd ekranı kırıldı servis 700 tl istiyor yurtdışı vs nasıl bulabiliriz fikri olan varmı ekran çalışıyor fakat üst yüzeydeki cam boydan boya çatladı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.