Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak bi sorunum var, yardımcı olursanız sevinirim.

ekran kapalıyken interneti kapat gibi bi seçenekte ayarlı olmasına rağmen mail almaya devam ediyor alet.
    pil ister istemez çabuk bitiyor, buna formül var mıdır?

tşk.ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: B00MER

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfarukbey

merhabalar, eeepad transformer 101'in dock unitesini aldiktan sonra, wifi kapali da olsa pil calisiyormus gibi bitiyor bu konuda destek rica ediyorum.

ayarlar/ ekran bolumunden mobiledock guc tasarruf modunu açarsan sorun kalmaz
    bunu yptıktan sonra cihazını uyku duruma gecirip klavye tuslarına basmayı dene, eger uyku modundan cıkmazsa sorunun cozulmustur.

bu ayarlar varken bile mail almaya devam ediyor :(
    bildiğiniz güzel bir pil ekonomisi yapan prog. var mı?

• eğer dockla kullanan varsa tavsiye edebilceğim bir widget
    https://market.android.com/details?id=org.flexlabs.widgets.dualbattery
    hem dock ın hem de cihazın şarjını takip edebiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar cihazı hepsiburada'dan aldım. Gerçekten de hızlı gönderiymiş. Pazartesi sabaha karşı sipariş verdim. Salı günü ürün elimdeydi.

Ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var;

Bir türlü msn tarzı android görüntülü konuşma programı bulamadım. Messenger çalışmıyor.

Yardımcı olursanız, çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar lattop taşımaktan sıkıldım uzun zamandır internet üzerinde takip ediyorum, yorumlarıda okudum ancak almam için yeterli olması gereken bir iki konu var aydınlatırsanız çok sevinirim.

- USB bellekten office vs. dosyaları görebiliyormuyuz ?
    - Office çalıştırma performansı nasıl ?
    - Hub üzerindeki diğer bilgisayarları görebiliyormuyuz ?
    - Hub üzerindeki yazıcıları bağlanarak çıktı alabiliyormuyuz ?

Çok şey istiyorsun diyeceksiniz bir tablet için ama mobiliye önemli benim için ve şuan en taşınabilir cihazlar tabletler ve en alınası cihazda bu.
    Eğer bunları yapabiliyorsa kurtarsın beni 13" macbook taşımaktan belim büküldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmalt1

Arkadaşlar cihazı hepsiburada'dan aldım. Gerçekten de hızlı gönderiymiş. Pazartesi sabaha karşı sipariş verdim. Salı günü ürün elimdeydi.

Ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var;

Bir türlü msn tarzı android görüntülü konuşma programı bulamadım. Messenger çalışmıyor.

Yardımcı olursanız, çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Google Video Chat ile görüntülü görüşme yapılıyormuş ama ben beceremedim. Deneyin belki sizde çalışır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 19 Ağustos 2011; 8:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreedevil

Arkadaşlar lattop taşımaktan sıkıldım uzun zamandır internet üzerinde takip ediyorum, yorumlarıda okudum ancak almam için yeterli olması gereken bir iki konu var aydınlatırsanız çok sevinirim.

Çok şey istiyorsun diyeceksiniz bir tablet için ama mobiliye önemli benim için ve şuan en taşınabilir cihazlar tabletler ve en alınası cihazda bu.

merakla bekliyorum ben de bu soruların cevaplarını

• quote:

Orijinalden alıntı: süldürzade

quote:

Arkadaşlar lattop taşımaktan sıkıldım uzun zamandır internet üzerinde takip ediyorum, yorumlarıda okudum ancak almam için yeterli olması gereken bir iki konu var aydınlatırsanız çok sevinirim.

Cevap vermeye çalışayım;

Office dosyalarını USB bellek üzerinden görebilirsiniz herhangi sıkıntı olmaz

Performans konusunda şüpheniz olmasın, Excel de makro denemedim ama dener tekrar bilgi veririm.

Yerel ağa erişmek ve ağdaki yazıcılara çıktı göndermek bunlar direk olmuyor tabi bildiğiniz gibi, market te bununla ilgili uygulamalar var, mesela ES File Explorer ağdaki bilgisayarlara erişmenizi sağlar, yazıcılar içinde programlar var denemek gerek, hafta sonu dener bununla ilgili yine cevap veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: konglo

quote:

Orijinalden alıntı: süldürzade

quote:

Cevap vermeye çalışayım;

Office dosyalarını USB bellek üzerinden görebilirsiniz herhangi sıkıntı olmaz

Performans konusunda şüpheniz olmasın, Excel de makro denemedim ama dener tekrar bilgi veririm.

Yerel ağa erişmek ve ağdaki yazıcılara çıktı göndermek bunlar direk olmuyor tabi bildiğiniz gibi, market te bununla ilgili uygulamalar var, mesela ES File Explorer ağdaki bilgisayarlara erişmenizi sağlar, yazıcılar içinde programlar var denemek gerek, hafta sonu dener bununla ilgili yine cevap veririm

Şimdiden çok teşekkür ederim. İnceleme fırsatınız oldukça bilgilendirirseniz çok makbule geçecek.

• sanırım HP iprint PDF isimli program print işlemlerinizi görecektir.
    tatilde olduğum için henüz deneme fırsatım olmadı ama, HTC desire a yüklediğim program
    wifi özelliği olan HP LaserJet Pro P1102w kullanıyorum, ağ üzerinden tarayıp yazdıracak gibi geliyor,
    neticeyi ancak ptz günü verebilirim
  • Printsserver üzerinden kullandığım samsung yazıcıyı PrintBot isimli uygulama ile sorunsuz kullanabildim ve bir çok marka ve modeli destekliyor. excel de makrolar PolarisOffice ile çalışmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

sanırım HP iprint PDF isimli program print işlemlerinizi görecektir.
    tatilde olduğum için henüz deneme fırsatım olmadı ama, HTC desire a yüklediğim program
    wifi özelliği olan HP LaserJet Pro P1102w kullanıyorum, ağ üzerinden tarayıp yazdıracak gibi geliyor,
    neticeyi ancak ptz günü verebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: konglo

Printsserver üzerinden kullandığım samsung yazıcıyı PrintBot isimli uygulama ile sorunsuz kullanabildim ve bir çok marka ve modeli destekliyor. excel de makrolar PolarisOffice ile çalışmadı malesef.

cevaplar için çok teşekkür ederim. Dışarıda yinede birçok işimi görecek gibi anlattığınız kadarıyla.
    Demekki yakında aranıza katılıyorum

• goruntulu chat icin nimbuzz en guzeli ..

skype disinda neredeyse tum chat programlari tek tikla geliyor..

gtalk face msn ...
  • Selamlar arkadaslar.bende araniza bugun katildim su anda tabletten yaziyorum. Gercekten mukemmel cihaz, yalniz benim cihazda youtube uygulamasi yok, yani ikonu falan da yok. Ne yaptiysam olmadi yardimci olursaniz sevinirim.
  • Yaa arkadaslar ben de youtube ikonu yok kafayi yedim ugras ugras
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr2222

Selamlar arkadaslar.bende araniza bugun katildim su anda tabletten yaziyorum. Gercekten mukemmel cihaz, yalniz benim cihazda youtube uygulamasi yok, yani ikonu falan da yok. Ne yaptiysam olmadi yardimci olursaniz sevinirim.

marketten indireceksin. youtube yazarsan aramaya çıkar. ama ana dil ingilizce olunca düzgün çalışıyor bende.
  • Arkadaslar bulamadim ben markette bu youtube uygulamasini..yaaa suu reklaminda falanda olan youtube uygulamasini bulamiyorum bir turku. Cok ta hosuma gitmisti arayuzu falan.yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba, bu ürünü bi arkadaşım yurtdışından getirecek, fiyatı 399 dolar. yalnız alacağı yerde bi seçenek daha var OPEN BOX ürün olarak satılıyor bu da 299 dolar, bu open box seçeneğinde ne olmuş olabilir. Neden 100 dolar ucuza satılıyor bilgilendirirseniz sevinirim..
  • quote:

Ülke ayari nerden yapiliyor bilen var mı? Yurtdisindayim, Oyun yuklemeye calisiyorum ama izin vermiyor :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: dr2222

Arkadaslar bulamadim ben markette bu youtube uygulamasini..yaaa suu reklaminda falanda olan youtube uygulamasini bulamiyorum bir turku. Cok ta hosuma gitmisti arayuzu falan.yardimci olursaniz cok sevinirim.

Benim de aklımdaydı, o reklamlarda görülen youtube, sayfa sayfa çevrilen, full ekran.. bu uygulama var mı gerçekte??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.